Sessizce "Öneri-İstek-Şikayet" kategorisinin kaldırılması..

HazyShade

Üye
15 Nisan 2022 de başlayan, Oyunun Resmi (ama Erken Erişim) safhasını "OYUNCULARIMIZI DİNLEYEREK" onların isteklerine göre oyunu geliştirmeye devam edeceğiz diyeli daha 1 yıl olmuştu halbuki.
Forumda ana sayfadan Öneri-İstek-Şikayet Kategorisi sessizce kaldırılmış. (eski konu başlıkları duruyor fakat görünürlüğü yok edilmiş)
Sebebi acaba aşağıdakilerden hangisi?
-Artık oyuncu feedbackleri çok da önemli değil, yükümüzü tuttuk..
-Akıl vermeyin, Mağazaya para gömün...
-Verdiğiniz akılla geldiğimiz nokta kürdan atan okçu
-Akıl verecek oyuncu topluluğu bulduk, artık forumdan ağlamayın...

1 Şubatta dile getirilen Banka slotlarının yetersizliği ile ilgili konuya kimsenin yorum yazmaması ve görüntüleme bile alamaması dikkatimi çekti ...
Şaşırtmadınız, Tebrikler ROW

Ekli dosyalar

• qweeqw.jpg
    qweeqw.jpg
    116.9 KB · Görüntüleme: 30
  • wt_1.jpg
    wt_1.jpg
    92.2 KB · Görüntüleme: 31

Porteur

Üye
Forumu komple kaldırmaları daha isabetli karar olurdu.
Sürekli aynı konular ve ağlamalar yüzünden akıllı adamlar foruma girmiyor zaten.
Girenlerde negatif hava yaymaya giriyor.
Forumun kapatılması isabetli bir karar olur. Öneri yapacaklar destek biletiyle önerilerini yapabilirler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
15 Nisan 2022 de başlayan, Oyunun Resmi (ama Erken Erişim) safhasını "OYUNCULARIMIZI DİNLEYEREK" onların isteklerine göre oyunu geliştirmeye devam edeceğiz diyeli daha 1 yıl olmuştu halbuki.
Forumda ana sayfadan Öneri-İstek-Şikayet Kategorisi sessizce kaldırılmış. (eski konu başlıkları duruyor fakat görünürlüğü yok edilmiş)
Sebebi acaba aşağıdakilerden hangisi?
-Artık oyuncu feedbackleri çok da önemli değil, yükümüzü tuttuk..
-Akıl vermeyin, Mağazaya para gömün...
-Verdiğiniz akılla geldiğimiz nokta kürdan atan okçu
-Akıl verecek oyuncu topluluğu bulduk, artık forumdan ağlamayın...

1 Şubatta dile getirilen Banka slotlarının yetersizliği ile ilgili konuya kimsenin yorum yazmaması ve görüntüleme bile alamaması dikkatimi çekti ...
Şaşırtmadınız, Tebrikler ROW

Öneri / istek / şikayet bölümü forum üzerinden değil sadece destek bileti üzerinden ilgili birimlere iletilmektedir.

Forum üzerinde bu alan artık olmayacaktır, sessizce değil bir kaç konuda bildirilmişti kaldırılacağı. Sizin deyiminizle ağlama duvarı değil, oyunla zerre alakası olmayan sıfırdan bir hesap açıp olur olmadık şeyleri yazan insanlarla doluyor maalesef. Bunları söylerken tabii ki çekinmiyorum çünkü kontrol edilerek bu kadar rahat bilgi verebiliyorum.

İstek / Öneri / Şikayette bulunmak istiyorsanız bunun tek yeri Oyun içi Destek Bileti.

HazyShade

Üye
Bazen farklı şeyler aklıma geliyor, böyle olsa diyorum sonra gelip forum'a yazıyorum... İnsanların tepkisini görünce fikrimi güncelliyor ya da vaz geçiyorum.
Şimdi ben banka genişleme konusunu onlarca kez destek bileti atarak bildirsem de aklımda hep şu kalacak, acaba diğer oyuncular da gerçekten benim gibi sıkıntı yaşıyor mu ?
Ben mi arşivcilik/çöpçülük hastalığına kapıldım. Asla bir halta yaramayacak olan 9999x3 mulleti sileyim mi artık bankadan ? Yoksa gelir mi bi güzel güncelleme ve craft/meslek bankası.

Neyse bir bildiğiniz vardır, Destek Biletiyle devam ederiz. Açıklayıcı cevap için teşekkür ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt