Sıfır bilgi ile başlayacak olanlar için

Zlatan

Üye
Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar. Çok fazla detay bilmeden, zamanında KO oynamış birisi olarak oyun bilgim size oranla neredeyse yoktur. Yeni oyuncular için oynanabilir ve öğrenmesi kolay olan bir oyun olur mu olmaz mı bunu sormak istedim. Teşekkür ederim. Şimdiden hepimize hayırlı olsun. İyi oyunlar dilerim. Umarım güzel dostlukların arkadaşlıkların başlangıcı olur Rise Online.

anil

Üye
Oyunu henüz hiç kimse oynamadı ki :) Dolayısıyla bu sorunun cevabı şu an yok.

Bana kalırsa ama bir Mmorpg'yi sıfırdan deneyimlemek asıl keyifli olan şeydir. O keşif hissi yani.

Nazzy

Üye
Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar. Çok fazla detay bilmeden, zamanında KO oynamış birisi olarak oyun bilgim size oranla neredeyse yoktur. Yeni oyuncular için oynanabilir ve öğrenmesi kolay olan bir oyun olur mu olmaz mı bunu sormak istedim. Teşekkür ederim. Şimdiden hepimize hayırlı olsun. İyi oyunlar dilerim. Umarım güzel dostlukların arkadaşlıkların başlangıcı olur Rise Online.
Her Oyunun Bir Alışma Süreci Vardır Eminim Onuda Atlatacaksın Sıkıntı Yapma :)

Mirage

Üye
Oyunu henüz hiç kimse oynamadı ki :) Dolayısıyla bu sorunun cevabı şu an yok.

Bana kalırsa ama bir Mmorpg'yi sıfırdan deneyimlemek asıl keyifli olan şeydir. O keşif hissi yani.
Ben oynadım, oynayan 300 civarı kişi oldu bu arada. :)

Oyun yeni oyuncu dostu diyebiliriz. Eminim sorun yaşamaz kimse.

Zlatan

Üye
Biliyorum.. Ko ilk başladığımda etrafta boş boş gezmek bile keyif veriyordu açıkçası bana. Olmadı çözeriz bir şekilde :)

Siyah34

Üye
Oyunu ilk önce yalın halde çıkarıp sonradan geliştiricekler Di öyle söylenmiş ti.

Resquection

Üye
Malum oyun gibi sadece para yatırmaya bağlı olmayacağı için ufak ufak gelişerek ve keşfederek kısa zamanda alışabileceğini düşünüyorum.

adem94

Üye
Teze kanların gelmesi ve oyunun buna elverişli olduğuna eminim inşallah hayırlısıyla acilsada cevabını hep birlikte görsek

Frizy

Üye
Daha önce hiç knight online oynamamış biri olarak umudum kesinlikle bu yönde. Daha öncesinde tecrübe ettiğim Türk mmorpgleri arasında İstanbul Kıyamet Vakti ve Kader Mühürleri var. Alfayı sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım nasıl olacak.

Son düzenleme:

Nazzy

Üye
Daha önce hiç knight online oynamamış biri olarak umudum kesinlikle bu yönde. Daha öncesinde tecrübe ettiğim Türk mmorpgleri arasında İstanbul Kıyamet Vakti ve Kader Mühürleri var. Alfayı sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım nasıl olacak.
Herşey Güzel Olacak Beklentilerinizi Yüksekte Tutun

xRuLing

Üye
Hiç KO oynamadım Bende Merak Ediyorum Nasıl Olucak Diye :)

akeu

Üye
ben hiç KO oynamadım biz kasanın fişini çekelim mi :D

LosTurcos

Üye
Mouse düzgün tutan klavyeye basabilen herkesin zorluk yaşamayacağını düşünüyorum

Zlatan

Üye
Mouse düzgün tutan klavyeye basabilen herkesin zorluk yaşamayacağını düşünüyorum
Reis oynayış olarak zorluk çekmeyeceğimi biliyorum elim yatkındır. Sadece oyun bilgisi açısından yeni oyuncu dostu mu olur diye merak ettim sanırım çıkınca görücez bunu

Armageddon

Üye
Bence oyunu komple çözmek 1 ayı bulur, level kasıcaz item geliştiricez vb. derken uzun zaman alır gibi.

LuciFeriaNx

Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu görünce ekstra konu açmak istemedim. Ben de yıllarca KO CC Priest oynamış ancak sonrasında ara vermiş biri olarak bu oyuna başlamak istiyorum. Oyun şu anda ne aşamada. Ne zaman açılacak ne bitecek? Gördüğüm üzere bazı clanlar şimdiden kurulmuş ve oyuncu toplamaya başlamışlar bile. Detaylı olarak bilgi verebilecek var mı? Discord sunucusudur veya Teamspeak sunucusudur gelebilirim oraya da.

BARZOOO

Üye
Çok zor bi durum yok ortada herkes sizin gibi bazı arkadaşlar MMORPG deneyimi fazla tabiki biraz önde başlıcaktır fakat alfa sürecinde sizde oyuna adapte olup o farkı kapatabilrisiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt