İstek (Şikayet) Attack scroll % 20 yapılırken neden Support karaktere % 5 lik defans yansıtılmadı ? Priest ve TP Magelere neden nerf attınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pitou

Üye
Attack scroll % 20 olarak arttırıldı. Support karakterlerin buna göre defans değerleri arttırılması gerekmiyor muydu ? Biz zaten kırılgandık daha çok kırılgan olacağız. % 5 lik kısmı Support karakterlere defans olarak yansıtılması gerekiyor.

Bu durumu ticket atarak bildirdim bana gelen cevap şu: "Asassin sınıfında bulunan adrenalin yeteneği zaten %20 olarak bulunmaktaydı bunun için ekstra bir çalışma yapılması planlanmamaktadır."
Bende cevap olarak şunu soruyorum hangi Warrior pkda Rogueden Adrenaline alıyor ? Hangi Asas Party vs de Adrenaline kullanıyor ? Okçularda buff aldı okçulara attack kırma atıyorduk adrenaline siliniyordu uğraşıyorlardı artık direkt sc basıyorlar 0 bekleme süresiyle daha fazla vurabiliyorlar. Bütün mele karakterler % 5 güçlendirildi. Priest ve Tp Mage nerf yemiş oldu.
Priestler zaten tek yiyor zaten support karakterler kırılgan daha fazla kırılgan yapmanın amacı ne ? Bu oyunu GM ler oynamıyor yönetim oynamıyor bu oyunu biz oynuyoruz. Nerelerde hata olduğunu daha iyi görebiliyoruz. % 5 lik kısmı supportlara defans olarak yansıtsaydınız eşitlik sağlanabilirdi.

Şimdi bir gm arkadaş gelecek tekrar şey yazacak zaten % 20 idi değişen bir şey yok :D

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba Pitou,

İyi niyetinin farkındayım bir şeyleri değiştirmek. Senin de yazdığın gibi destek biletinden gerekli bilgi zaten iletilmiş.
Bir değişikliğe gidilmesi gerekirse zaten işlem yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt