Sıkıldık

ByEdel

Üye
ROW ekibine başlıkta da görüldüğü gibi sıkıldığımızı dile getirmek istiyorum. Her gün aynı şeyleri tekrarlamaktan midemiz kalktı. ROW ekibine 3 haftadan fazla süredir durmaksızın xp kasan oyuncularına ne zaman bir yenilik getireceklerini sormak istiyorum ? bahsi geçen dungeon'lar bahsi geçen craft üzerine güncellemeler hiçbirinden ses seda yok bir açıklama istiyoruz...

ZazaCapitan

Üye
sürekli önümüzdeki günlerde diyorlar en azından bir tarih verseler güzel olurdu

behelit54

Üye
la bi tane event getirin kutu kıralım item çıksın pvp olsun levelimize göre öff

Just1st

Üye
Bahsi geçmeyen oyundaki gibi bir adet BDW bile getirseniz günde 2 defa o bile insanlara etkinlik olacaktır. Tüm arkadaşlarım 2 günde bi ara veriyor düzgün oyun oynanmıyor maalesef. Çokta severek oynuyorum oyunu lütfen biran önce düzenlemeler yapılsın, her şey için çok geç kalınmasın...

ByEdel

Üye
Foruma göz gezdiren hiç mi açıklama yapacak yetkili yok?

Toxic

Üye
ROW ekibine başlıkta da görüldüğü gibi sıkıldığımızı dile getirmek istiyorum. Her gün aynı şeyleri tekrarlamaktan midemiz kalktı. ROW ekibine 3 haftadan fazla süredir durmaksızın xp kasan oyuncularına ne zaman bir yenilik getireceklerini sormak istiyorum ? bahsi geçen dungeon'lar bahsi geçen craft üzerine güncellemeler hiçbirinden ses seda yok bir açıklama istiyoruz...
Forumda kasamadığını ilerleyemediğini söyleyen bu kadar zırıldayan MMORPG Oyuncumuz varken çok erken değil mi dostum

lobolop

Üye
Bu güncellemelerden çok bu oyunun hata vermeleri can sıkıyor. Makro ile uğraşacakları zamanı keşke optimizasyona ayırsalar durduk yere kitlenmeler aşşırı fazla...

Toxic

Üye
Keşke ama forumda macro diye üzüntüsünden kahrolan bir güruh var :/ önce onları tatmin etmeleri gerekiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt