Silah ap ile damage orantısızlıkları !

risetnl

Üye
Okçu olarak oynadığım için Golden bow Swift shooter Heart bow Vixen bow moblara ve karşı ırka damagede çok küçük fark yaratıyor doğan ile ferrari kafa kafaya gidiyor gibi hissettiriyor diğer joblarında silahları böyle sanırım o zaman herkes en düşük silahlar ile oynasın boşuna oyunda farm ve zindanlar için zaman kaybetmesin asaslar spike dual +7 ile görev takıları ile 150 damage az vursun ama tadını çıkartsın sıkılsın oyunu bıraksın sonra mantık bu yöne doğru gidiyor Tüm silahların acilen atak damage oranı elden geçirilmeli konu hakkında bilgisi var ise rise ekibinin ve bir iyileştirme yapılacaksa eyvallah ama bu standartlarda uygun görüyoruz hep böyle devam edecek diyeceksiniz iyi kazançlar dilerim rise ekibine.

RiseTnL Sevgi ve Saygı ile kalın.

İtaat edenler değil itiraz edenler yükselir .

NeyimLanBen

Üye
Evet çok saçma , silaha 15 GB veriyosun 100 fazla vuruyor , bu da insana cazip gelmiyor ve tercih edilmiyor bu seferde ticaret azalıyor , iteme verilcek GB nakite çevriliyor. Askerde mantık arama derlerdi , rise dada aranmıyor artık :)

Alkoer

Üye
Dmg nasıl hesaplanır bilmiyoruz şuan için tam olarak.

Ama kesinlikle rare ve üstü silahların görev silahlarından çok açık şekilde fark yaratması lazım.

Lady

Üye
Belki de böyle olmasını istiyorlar. Silahlar arasında 100dmg oynasın istiyorlardır. Bir süre sonra o 100 100 bile fark yaratmaya başlıyordur. Silahtan 100 takıdan 100 zırhtan 100..

Adv3NN

Üye
Belki de böyle olmasını istiyorlar. Silahlar arasında 100dmg oynasın istiyorlardır. Bir süre sonra o 100 100 bile fark yaratmaya başlıyordur. Silahtan 100 takıdan 100 zırhtan 100..
brawerler setten 40 dmg + kıyafet +7 ile +8 arasında 10 20 dmg gibi düşük bi fark ve görev silahi ile enhanced eartsheker +6 arasındaki dmg farkı 100 ile 150 arası oynuyor :D bunlar benim kendı testlerim sabit mobda denedım adamlara karşı denemedım

görev silahli adam ile 250 dmg fark acmak icin aramızda moba karşı yani +100 gb para yatirmamiz gerekıyor 250 dmg icin :D

Lady

Üye
brawerler setten 40 dmg + kıyafet +7 ile +8 arasında 10 20 dmg gibi düşük bi fark ve görev silahi ile enhanced eartsheker +6 arasındaki dmg farkı 100 ile 150 arası oynuyor :D bunlar benim kendı testlerim sabit mobda denedım adamlara karşı denemedım

görev silahli adam ile 250 dmg fark acmak icin aramızda moba karşı yani +100 gb para yatirmamiz gerekıyor 250 dmg icin :D
Maalesef durum bu ve çok vahim bir durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt