Silah Damageleri Hakkında Oneri

husko241

Üye
oyunda çeşitlilik olması adına silah hasarlarının ayni staff hasarlarinin degistigi gibi degisebilmesi gerektigini dusunuyorum, mesela stormbringer elektrik hasarina sahip ama ayni itemin ice versiyonu flame versiyonu vs de olsa bence cok guzel bir hava katip tel duzeligi bozabilecegini dusunuyorum.

Ayrica, itemlerden kaynakli elemente gore ozellik eklense guzel olur, mesela elektrik hasarli bir silah cok ufak da.olsa kilitleme; buz hasarli bir silah az da olsa yavaslatma imkani olsa guzel bir renk katabilir diye dusunuyorum.

Shikato

Üye
Sadece stafa dayalı değil bütün silahların olması lazım o zaman bence

wolfphenom

Üye
saysam unttuklarımın sayısı fazla olacak şekilde mmo oynadım önerilerimi dinleseler düz ko oyuncularını dinlemeseler çok farklı şeyler olurdu ama

AMAGRADOTH

Üye
şahsi fikrim, oyun çıksın, sonra kademe kademe güncellemeler ile geliştirilir, değiştirilir. Fikir güzel, bunu yapmışken bir de krowaz özellikleri gelsin silahlara :)

husko241

Üye
Oyun bir yerden sonra tekdüzeliğe döneceği için bence güzel bir altefnatif olabilir. Hem de çok ufak da olsa silahlar üzerinde artı etki olur yani :)

Arlina

Üye
Damage'i değişmeden sadece görsel olarak elemental damagei değişebilir.

mikarin

Üye
oyudaki elemental damage neredeyse etkisiz gibi. bunu etkili kilmak amaciyla ya damage orani yukseltilmelii ya da gorsel damageyi direk artirilmali. tek duzeligi buyuk oranda kaldirabilir, oyuna cesitlilik getirebilir.

Oneri bence guzel. Hayata gecirilmeli.

Geo

Üye
oyudaki elemental damage neredeyse etkisiz gibi. bunu etkili kilmak amaciyla ya damage orani yukseltilmelii ya da gorsel damageyi direk artirilmali. tek duzeligi buyuk oranda kaldirabilir, oyuna cesitlilik getirebilir.

Elementsiz silahla bi attack yapmayı dene, yanlışın var elemental dmg in etkisi yüksek

husko241

Üye

teşekkür ederim, çeşitliliğin artması adına güzel olur bence :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt