Öneri Silahı Yanan Kişinin Belli Olması

:NaturoN:

Üye
Arkadaşlar parti üyelerinin isminin yanında silahı tamamen yanan yani RPR gerektiren kişinin anlaşılması gerekiyor.

O kadar row alıyoruz vs vs. Burda uzun uzun anlatmaya gerek yok. Verilen parayı geçtim o kadar insanı bir şekilde organize ediyoruz ama. Kekonun biri veya bir kaçı bilerek RPR yapmıyor veya unutuyor. Bu arkadaşların isminin yanında böyle kırmızı bir silah işareti vs çıksa süper olur. Çok büyük bir şey olduğunu sanmıyorum sizler için.

JaxSui

J
Bunun için en güzel çare repair geldiğinde kullanılan her bir skill ekstra 100 200 gibi mana yemesi. Böylece karakterde mana sıfıra iner mana masrafı daha çok sorun olur. Ek olarak mageler rpr gelse bile atak yapabiliyor. Bu, onlar için güzel bir çözüm olur. Row'da ise atak kesebilir. Bunu yapmak zor olmasa gerek...

RickSancheZz

Üye
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam discorddan çözüm getirilecek ancak öncelik olarak ilk sıralarda değil yazılmıştı,

. Ek olarak mageler rpr gelse bile atak yapabiliyor.

tüm joblar rpr gelse atak yapabiliyor hocam, damage düşmeme olayını diyorsan o eskidendi, artık magedede rpr gelince damage düşüyor.

JaxSui

J
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam discorddan çözüm getirilecek ancak öncelik olarak ilk sıralarda değil yazılmıştı,

tüm joblar rpr gelse atak yapabiliyor hocam, damage düşmeme olayını diyorsan o eskidendi, artık magedede rpr gelince damage düşüyor.
Okçu oynamıyorsun sanırım :)

:NaturoN:

Üye
Aslında benim önerim atak yapamasın vs gibi değilde. Exp kasıyoruz sabaha kadar bazı insanlar rpr yapmıyor slot dönmüyor. Bunların basit bir şekilde deşifre olması

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt