Öneri Silahlar ve Gerçekçilik

Mustafa

Üye
Warriorun elindeki impack bir silahtan çok gece lambası gibi içi yanıyor ve diğer görseldeki asasinin elindeki bıçağa pek benzemiyor bide boynuzlu bi ok var gerçekçi değil ve kimi kostümlerde düzeltmeler yapılırsa iyi olur. Ve en önemlisi çok fazla Anime bir şövalyem olmasındansa daha çok gerçekçi bir şövalyem olmasını isterim bu denge iyi ayarlanmalı..

Ekli dosyalar

• 81C368F5-46AD-4069-9479-D8D0D9451082.png
    81C368F5-46AD-4069-9479-D8D0D9451082.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 53
  • B8CE4BDE-6417-46D4-B116-C96DCF2C3098.png
    B8CE4BDE-6417-46D4-B116-C96DCF2C3098.png
    4.2 MB · Görüntüleme: 55

Decrt

Üye
Bu konu ile ilgili şunu diyebilirim. Kişisel olarak oyunun hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum. Oyun orta çağ'da geçmiyor aksine fantastik bir dünyada geçiyor. Dolaysıyla gerçekçi bir şövalye istemeniz biraz alakasız olmuş. Hatta hikayeden şunu paylaşabilirim... Proteanlar için evet bir şövalye grubu var ancak daha sonra yeni kral Jeremias dan sonra şövalyeler büyücüler ve okçulara ders vermeye başlıyorlar. Yani artık sadece bildiğimiz klasik şövalyeler kalmıyor. Büyücüler ve okçu şövalyeler haline gelebiliyor diyebiliriz. Tabi hikayede bu detayı tam vermesede giderik güçlendiğini yazıyor. Bu da ancak büyücü olan orkların büyü ile yenilebileceği anlamını taşıyor. Dolayısıtla fantastik bir büyü dünyasında normal kılıçlar atla takılan şövalyeler ve sade giyimli büyüsüz şövalyeler düşünmemek gerekir diye düşünmekteyim. Tabi bu senin fikrin belki ilerde senin dediğin gibi sade kostümler gelir.

İyi forumlar.. :)

Son düzenleme:

Antique

Üye
Oyun fantastik bir dünyada geçen bağımsız bir yapım, ve son güncellemelerin topluluk tarafından çoğunlukla beğenildiğini söyleyebilirim, ama elbette ki geri dönüşlerle iyileştirmeler yapılmaya devam edecektir.

İyi forumlar.

Mustafa

Üye
Bu konu ile ilgili şunu diyebilirim. Kişisel olarak oyunun hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum. Oyun orta çağ'da geçmiyor aksine fantastik bir dünyada geçiyor. Dolaysıyla gerçekçi bir şövalye istemeniz biraz alakasız olmuş. Hatta hikayeden şunu paylaşabilirim... Proteanlar için evet bir şövalye grubu var ancak daha sonra yeni kral Jeremias dan sonra şövalyeler büyücüler ve okçulara ders vermeye başlıyorlar. Yani artık sadece bildiğimiz klasik şövalyeler kalmıyor. Büyücüler ve okçu şövalyeler haline gelebiliyor diyebiliriz. Tabi hikayede bu detayı tam vermesede giderik güçlendiğini yazıyor. Bu da ancak büyücü olan orkların büyü ile yenilebileceği anlamını taşıyor. Dolayısıtla fantastik bir büyü dünyasında normal kılıçlar atla takılan şövalyeler ve sade giyimli büyüsüz şövalyeler düşünmemek gerekir diye düşünmekteyim. Tabi bu senin fikrin belki ilerde senin dediğin gibi sade kostümler gelir.

İyi forumlar.. :)

Mustafa

Üye
Demek istediğimi anlatamadım fantastik bir dünya olduğunun farkında olmayan yoktur heralde oyunu genel anlamda beğendim hatta haritalara hayran kaldım diyebilirim emeği geçenlere teşekkürler fakat anlatmak istediğim şu ki sağ tarafta tamamen renkli çizgi film karekteri gibi mor bi kostüm ayrıca karekteri çok ört bas etmiş bi tık daha sade ama gösterişli olabilirmiş.. fantastik olması gerektiğinin farkındayım ama ikinci görselde bıçağı hiç andırmayan bir bıçak ve ilk görselde de ilgimi çekmeyen nokta silahın sadece içinin yanması, karekterin elinde bir lamba havası oluşturmuş tabi bunlar benim görüşüm oyunu sabırsızlıkla bekliyorum saygılar

Muti

Üye
impact için bir şey diyemem de bıçak güzel bence

Decrt

Üye
Tabi herkesin zevkleri farklı ona kimse bir şey diyemem ama genel olarak sanırım herkes beğenmiş. :)

hzljoepr

Üye
impactı ben beğenmedim sadece ucu parlıyo onun yerine her yerini kapsayan bi fx olsaydı daha güzel dururdu.

Antique

Üye
Demek istediğimi anlatamadım fantastik bir dünya olduğunun farkında olmayan yoktur heralde oyunu genel anlamda beğendim hatta haritalara hayran kaldım diyebilirim emeği geçenlere teşekkürler fakat anlatmak istediğim şu ki sağ tarafta tamamen renkli çizgi film karekteri gibi mor bi kostüm ayrıca karekteri çok ört bas etmiş bi tık daha sade ama gösterişli olabilirmiş.. fantastik olması gerektiğinin farkındayım ama ikinci görselde bıçağı hiç andırmayan bir bıçak ve ilk görselde de ilgimi çekmeyen nokta silahın sadece içinin yanması, karekterin elinde bir lamba havası oluşturmuş tabi bunlar benim görüşüm oyunu sabırsızlıkla bekliyorum saygılar
Oyun içi kostümlerin karakterin görüntüsü dışında herhangi bir etkisi olmayacağı vurgulandı defalarca, isteyen sade, isteyen gösterişli bir kostüm tercih edebilir, çeşitlilik her zaman iyidir. Silah efektlerine gelince de, iyileştirmeler devam edecektir.

İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt