İstek Silahlar ve Kostüm görüntüleri

Rexiach

Üye
Sevgili arkadaşlar ve oyun yapımcıları,

Oyunun alpha 2 görüntülerini gördük. Bir çok önemli düzeltmeler ve gelişmeler söz konusu. Ancak ben fikrimi paylaşmak istiyorum ve diğer arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum. Fikrinizi yazarsanız sevinirim. Kostümler ve silahlar bana çok abartılı ve şatafatlı geldi. Çok fazla absürt girinti ve çıkıntıları var. Sadelikten neden bu kadar uzaklaşıyor yapımcılar anlamış değilim. Ben biraz daha sade olması taraftarıyım. Dünyadaki binlerce mm oyunu var ve hepsinin silahları ve kostümleri zaten bu şekilde. Neden farklı ve gerçekçi olunmuyor?

slmaster11

Üye
Alpha 1 de sade ve şatafatsızdı şahsen oynama isteğim yoktu şu 2.0 rı gördükten sora bütün clanımla birlikte geliyoruz dostum oyun dünyasında effect ve ekipmanların gerçekten şatafatlıysa bir sıfır öndesindir diye düşünüyorum hoşuna gitmeyebilir çünki zevkin böyle saygı duyarım ama herkezide mutlu etmenin bi yolu yok :) ayrıca gerek itemler gerek kostümler gerek binek bütün rise online ekibine teşekkür ediyorum.. ellerine sağlık aklımı rise online çeldiniz bu itemler varken başka birşey oynamam!

Rexiach

Üye
Alpha 1 de sade ve şatafatsızdı şahsen oynama isteğim yoktu şu 2.0 rı gördükten sora bütün clanımla birlikte geliyoruz dostum oyun dünyasında effect ve ekipmanların gerçekten şatafatlıysa bir sıfır öndesindir diye düşünüyorum hoşuna gitmeyebilir çünki zevkin böyle saygı duyarım ama herkezide mutlu etmenin bi yolu yok :) ayrıca gerek itemler gerek kostümler gerek binek bütün rise online ekibine teşekkür ediyorum.. ellerine sağlık aklımı rise online çeldiniz bu itemler varken başka birşey oynamam!
Gerçekten rakibine charın boyunun 3 katı büyüklükte, 8 tane kurbağa bacağı görünümlü, 86 renkli, normalde 120 kilo olan ama tek eliyle haşır huşur rahatça salladığı, ışın kılıçlı görünümlü uzay mekiği ile mi vurmak istiyorsun ? Saygılarımı sunarım dostum görüşün bu şekildedir ama ben şöyle hafiften yanan bir flame 'katana'vari bir silahla vurmayı yeğlerim :)

Görünüşe göre bir çok kişi beğenmiş. Zaten bu saatten sonra değiştirmezler de yine de fikrimi yazmak istedim

wolfphenom

Üye
olmasi gereken buydu özgün olmuş ben beğendim beğenmeyen çok az bu arada gördüklerinizin yarisi kostum sade olanlar ise zırhın kendi gorunumleri sade kostumlerde çıkacak her ay bilet sistemi olacak ve her ay kostum cikacak .

_Cerberus_

Üye
MM tarzı bir oyun oynayacaksak neden sadelik isteyelim ki. tabiki gösterişli olacak :D

shady19071907

Üye
Sadelik arayanlar için alternatifler mutlaka sunarlar ama muhteşem kostüm ve silahlar ortaya çıkmış.
Çizen arkadaşın ellerine aklına sağlık harika olmuş

OSCORP

Üye
Benim kendi düşüncem kostümler, silah & zırh efekt, görünüm açısından muazzam derecede güzeller, tabiki herkesin görüşü farklı..

burky

Üye
Muhteşem olmuş. Bu son videodan önce oyunu beğenmeyen ve eleştiren pek çok kişi bence geri dönmüştür. Erkek orc priestine dikkat etmeyen varsa hemen videoyu açıp tekrar baksın böyle birşey olamaz çok iyi. Hepsi çok iyi yıllarca bırakmadan oynayacağım bir oyun olacak inşALLAH.

IMIRZAAXv31

Üye
yav sen ne konuşuyorsun birader sizi memnun etmek mümkün değil sanırım adamlar muhteşem bir alpha 2.0 sunuyor hala sadelik istiyorsun sadelikten yanaysan git knight, silkroad falan oyna

UurJ3eyTr45

Üye
Bence çok daha fazla gösterişli olması gerek ben beğendim ama daha çok cafcaflı olması gerek özellikle silahların

tulca

Üye
abi milletin pc leri kötü diye kötü grafikli oyun olacak hali yok ya millet pc yenilicek yada gidip metin2 knight oynucak

Decrt

Üye
Silah ve kostümler gerçekten güzel olmuş. Unutmayalım daha Alfa 2 çıkacak. Kapalı beta ve açık betalar var daha güzel ve yeni eşyalar geleceğinden eminim.

Tekitekurin

Üye
Geçmiş ile geldiğimiz noktada bile çok fark var. Daha neler değişecektir.

Lolgamelol2

Üye
Oyunda en önemli değişiklik renkler olmuş herkesin gözünden kaçan nokta bu harita Işık’ları iyileştirilmiş daha canlı renkler kullanılmış alpha 1 de renkler çok soluktu vs cansizdı lakin alpha 2 de renkler canlandırılmış ışıklandırma iyileştirilmiş

hzljoepr

Üye
alpha 2.0 kostümler ve silahlar bence yeterince gayet güzel olmuş hatta bu silahlar kostümler bizi en az 1 yıl götürür gibime geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt