Silinen Quest Kalkanım Hkk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nachden

Üye
Herkese Merhaba,

Bildiğiniz üzere oyuna Quest itemleri geldi. İtemler yan karaktere aktarılabiliyordu.
Tp mage oynuyorum ve tp mageler için quest kalkan eklenmesi için defalarca ticket gönderdim. Yönetimin böyle bir şey yapmayacağını anladıktan sonra parası ile Holy Shield +7 (%5 warrior def) Rünü olan bir priest satın aldım. Kalkanı karakterime koydum ve kalkanı olduğu için pahalıya satın aldığım karakteri boş şekilde uygun fiyata sattım.
Dün karakterime girdiğimde kalkanı sildiklerini gördüm ve konu ile ilgili ticket attım.
Gelen cevap "bunun bir bug olduğu yönünde ve kalkanın prieste iade edildiği" şeklinde. Priesti satın alan arkadaş bedavadan rünlü kalkana sahip oldu.
Benim zararımı kim karşılayacak? Bu bir bug ise hemen çözüme kavuşurdu. Üzerinden 20 gün geçmiş benim itemimi ne hakla silip başkasına veriyorsunuz?

Biz insanlara Rise Online aşılamaya çalışırken yönetimin bazı davranışları insanları oyundan soğutuyor. Umarım zararımı karşılarsınız. Ya da magelerin de görevine kalkan koyup benim itemimi geri iade edersiniz.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Ortada herhangi bir tezatlık bulunmamaktadır. Zaten biletten size yanıt verilmiş, gerekli kontroller yapılıyor bu şekilde aktarılmaması gereken kalkan vs. eşyaları aktaran arkadaşlardan silinerek olması gereken karakterlere iadeleri sağlanıyor.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt