silver üretimi hk

RickSancheZz

Üye
daha önce titanium plate üretimi 'nde yaşadığımız sorunun aynısını silver üretiminde yaşıyoruz, titanium düzeldimi bilmiyorum ben istediği seviyeye geldim.

Silver üretimindede 29 lvl mining seviyesi istiyor.
20 level mining'e ulaşanların toplayabildiği, 24 level blacksming e ulaşınca üretimi açılan silveri üretmeye kalkıştığınızda 29 level mininge ulaşman gerektiği hatasını veriyor.

Biraz hızlanmak amacıyla pazardan biraz silver çektim, hemen gol yedik elde kaldı silverler :D

Opus Magnum

Üye
levelınız kaç bilmiyorum ama 27 den 30 a kasmak bir kaç haftamı almıştı, sadece toplayıcılık başlarda çok kolay ve yüksek exp verdiğ zaman 30 yapmadığım için biraz üzse de titanium ve iron kazarak aşırı bir zaman almıyor 30 yapmak. Şaka maka 27 e 3 4 günde kasılabiliyordu titanium tek başına 2.4k exp veriyordu hey gidi günler heey.

Unbeatable

Üye
levelınız kaç bilmiyorum ama 27 den 30 a kasmak bir kaç haftamı almıştı, sadece toplayıcılık başlarda çok kolay ve yüksek exp verdiğ zaman 30 yapmadığım için biraz üzse de titanium ve iron kazarak aşırı bir zaman almıyor 30 yapmak. Şaka maka 27 e 3 4 günde kasılabiliyordu titanium tek başına 2.4k exp veriyordu hey gidi günler heey.
ZAMANINDA GİDEMEDİKKK ZAMANINDA GİDEMEDİKK :((

RickSancheZz

Üye

Konu benim levelim değil, ben illaki ulaşıcam o seviyeye, ben ulaşana kadar düzelmeyeceğini de biliyorum, ben geriden gelenlerde aynı şeyi yaşamasın diye düzeltilmesini istiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt