Öneri Simülatör

Neyazikkikaderebak

Üye
Oyun itemlerini giyip, levelimizi belirleyip, statlarımızı yerleştirip; saldırı puanımızı, savunma puanımızı, a haritasındaki a mobuna vuracağımız hasarı ve defansı 1000 veya 1200 veya 1300 olan herhangi bir oyuncuya verebileceğim hasarı gösteren bir simülatör yapılması oyun içerisinde kullanıcıların yapacağı hatalı tercihlerin önüne geçebilir.

Daha detaylı anlatayım. Rise Online World resmi sitesinde 'Simülatör' başlığı altında bir sayfa düşünelim. Burada seviyemi statlarımı ve itemlerimi giyiyorum ve eğer +6 item yerine +7 item takarsam ne kadar saldırı puanım artıyor bunu görebiliyorum. Ayrıca rakibin defansını ve itemlerini belirleyip ona ne kadar damage vurabileceğimi ve herhangi bir moba ne kadar damage vurabileceğimi görüp tespit edip ona göre item seçimi yapabiliyorum.

Böyle bir sistem, gerçeklik dışı söylentileri bertaraf eder. Oyuniçi şeffaflığı sağlar.

Ancak + basma oranları ve drop oranları ve rün basma oranları gizli kalmalıdır. Bu hususlarda şeffaflık belirli bölgelere binlerce oyuncunun akın etmesine sebep olabilir. Matematiksel hesaplar neticesinde upgrade ve rün sisteminin iyiniyet kurallarını ihlal eder nitelikle kullanılmasına da sebebiyet verebilir. Heyecanın yitirilmemesi için bu gizlilikler dahi yeterlidir.

Aksi bilinmezlikler oyunculara yanlış seçim yaptırabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt