Sinematik Sırasında Hata

SHIJIN

Üye
Merhabalar, Oyuna girerken sinematik sırasında yada sinematik bittiğinde böyle bir hata alıyorum 2 3 gündür. Düzelir diye beklerken düzelmedi sebebi ne olabilir.
rise hata.PNG

May Payne

Üye
.NET Framework 4.8 ve Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini kurmayı deneyin.

LosTurcos

Üye
daha önce almadım fakat o ekran çıktığında "send and close" diyerek hata bilgilerinin firmaya ulaşmasını sağlarsan hızlı şekilde çözümlenecektir.

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Send and Close butonuna tıklarsanız hatayı bize direkt detayları ile iletmiş olursunuz.

May Payne

Üye
her defasında tıklıyorum
Windows 10 x64 mü kullanıyorsun? Windows'un ve tüm sürücülerin güncel ise dediğim programları x64 olarak indir ve kur. Ayrıca DirectX'i de kontrol et. Güncel mi, değil mi diye. Muhtemelen grafik sürücüsü ile ilgili bir hatadır.

SHIJIN

Üye
Windows 10 x64 mü kullanıyorsun? Windows'un ve tüm sürücülerin güncel ise dediğim programları x64 olarak indir ve kur. Ayrıca DirectX'i de kontrol et. Güncel mi, değil mi diye. Muhtemelen grafik sürücüsü ile ilgili bir hatadır.
orijinal windows 10 x64 kullanıyorum. sölediklerinin eski oldugunu sanmıyorum hiç ama bir bakarım

Siyah34

Üye
Ben yönetici olarak çalıştıramadım da geliyor. Veya direk launcher bağlandinda

Resquection

Üye
VisualC++ Güncellemeyi deneyiniz. Olmazsa veri yürütme engellemesini kaldırıp deneyebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt