Sırf bunları yazmak için üye oldum

YsfErdogan

Üye
Arkadaşım bu nasıl bi yönetim zihniyeti exp event yaptınız solo oyuncular iyice beter oldu 57 lwl de kaldık cz de 59 olan adamları yayıncıları aldınız hagard da hepsini eventle 65 64 63 yaptınız bizi yayıncılara yem mi yapıyorsunuz adamlar kasılsın gelsin cz de bizi mi darlasın bizi mi teklesin bari eveni her yerde yapsaysdınız klan olan adamalr her slotu kapmış biz solo lar cz de kasıyoruz orda da event yok bu nasıl bi mantık 59 lwl altı oyunu mu bıraksın

YsfErdogan

Üye
Bu gece exp event bittiğin de napacaz 60 üstü adamaların gelip bizi kesmesini mi bekleyecez bizi darlamaları için mi oynayacaz oyunu zaten teamlerin çoğu mobları buglayarak kalsıldı o adamalrı aldınız iyice kastırdınız 60 üstü yaptırdınız nasıl bi mantık bu

Marceline

Üye
Soloyum zar zor 55 oldum geceleri sadece 4 saat falan kasarak her gece de değil imkan buna yetiyor çalışıyoruz. Birde diyorlar ki imkanın yetmiyorsa zorlama oynama arkadaşım oynarken size mi soracağız. Bir mmo zevkimiz var, yok mmo dediğin şöyle böyle yakında oturur oynarsınız aranızda. Görevlerle level kasabilsek amenna o da yok. Slota otur 4-5 saat aynı mobu kes. Allahtan büyük bir beklenti içinde değildim oyun için büyük hayal kırıklığına uğrardım. O yüzden bu durumun inşallah yakında düzeleceğini düşünüyorum.

Birde diyorlar ee oyun sana arkadaş ortamı edin diye partiye zorluyor vs diyorlar ya bu oyun hiç mi solo oynanmaz şuan oynanmıyor işte ondan bahsediyoruz elbette oyunda bir süre sonra arkadaşlar ediniyoruz clana giriyoruz.

skaebneN

Üye
EXP Event oldu bu günlerde normal oynayabildiğimiz oyunu eventte oynayamadık. Clanlar ekipler geldi slotlara ks attı. Yetmedi küfür edildi. Sırf slota 3-5li vuruyorum diye slotu alamadıkları için bile küfür ettiler. Oyunu bırakmak istedim. Sonra biraz meslek kasayım dedim. Mısır toplarken bir arkadaş geldi. Benim topladığım mısıra ks attı. Bari mısıra yapmayın dedim. Küfür etti. Bu durumdan aşırı sıkıldım. Benim gibi oyunu tek başına görev yaparak hiç bir iddaası olmadan oynamak isteyen bir sürü insan var.

YsfErdogan

Üye
Aynn valla bnm içine hayal kırıklığı adamlar yayında o deathlord ları bugladı kasıldı ravenleri ortada bugladı kasıldı kimse bişe demedi bizz çalışan adamlarız izinim bitti bayramdan sonra iş başı 57 de kaldık daha kasamam zaten oyun düzelene kdr da girmeyecem böyle yönetimle olmaz adalet yok daha yeni açılan oyuna evet yaparak hem 59 altını öldürdüler hemde yeni gelen userleri zaten dorina baktım bugün user yok niye gelsinler adam yayınlara bakar hepsi 65 64 60 altı adam yok bu nasıl iş arkadaş solo oyuncu hiç oynamasın diyin daha iyi görev exp vermiyor cz bugün eventden sonra hiç olmaz bırakalım daha iyi

skaebneN

Üye
Görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları tek başınıza kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m.

YsfErdogan

Üye
Yok arkadaş düzelene kdr girmem ben 58 59 olamazken millet mobları buglayarak haksız eventlerle 65 64 olurken coisn kasıp satarken ben girip de kanal kanal gezip kasılacak yer arayamam zaten o knight geçmişi olan yayıncıları gördüğümde 2 3 tanesi var orda da ne oldugu belliydi burda da görünce olmayacagını anladım ki olmadı da oyunu o kdr bekledik ama hayal kırıklığı yarattı bu iş yayıncılara destek vererek olmaz onları öne çıkartarak olmaz

Muffiin

Üye
Görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları tek başınıza kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m.
Buna bende çok takıldım görevlerin verdiği expler çok boş böyle giderse solo oyuncu kalmayacak sabahtan beri aynı mobu kesiyom rüyama girecek su görev işlerine bı el atilmasi lazım dediğin gibi görev 5 m.veriyor level için 80 m.istiyor saçmalık bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt