Sistem Alıntı Olamaz....

HAB

Üye
....Oyun yeni bir oyun.. Bu nedenle bu oyuna yıllarca kademe kademe ister zorluk ister item elde etme ile ilgili playırlarını adepte etmiş alıştırmış benimsetmiş oyunların güncel tarihindeki sistemlerini örnek alarak ilerleyemeye çalışırsanız bu playırların bilincindeki yeni oyun ile çelişki yaratacaktır..... Çünkü o örnek alınan oyunlar çok eskiden de olsa playırlarını emek vererek oyun içerisinde kazanmalarına ister drop ister kolaylık veya ucuzluk sağlayarak destek olmuşlar ve playırlar da bu şekilde itemler elde ederek oyunu benimsemişlerdir yani bir nevi kolaylık sağlayarak yardımcı olmuşlardır....
....Ama oyun daha çiçeği burnundayken playırlara zorluk çıkartarak drop ları kısarak tamamen TL ye veya nakite dayalı bir oyun sistemi kurmaya çalışırsanız olmaz olması mümkünde değildir kısacası ne emek verdin ki karşılığında ne aldın ne ektin ne biçtin mevzusu ile aynı hemen hemen ...

Son düzenleme:

Cabbar34

Üye
araç alıcam dedim gidiyim test sürüşü yapıyım belki begenicem belkide beğenmiycem..neyse hoş beş gittim araca bindim benzin yok.yahu benzin yok dedim siz doldurucaksınız dedi..risenin şuanki politikası bu şekilde.mmo olarak pıyasaya sürdüğün oyunda farm atılmıyor şaka değil ya farm atamıyosun atsanda karşılığı yok..bakınız bu elit kesim kimdir bilmiyorum.her istedikleri ilginç ilginç şeyler yönetim tarafından yapılıyor..ama bu yol doğru yol değil..ılk okul kafasıyla bile kuçuk bı hesapla 10 çalısanın size malıyetı aylık 300 400 bın tl ..bu şekilde çalışanın maaşlarını dahi ödiyemiycek hale geliceksiniz..bin kişi her ay premium alsa 90 tl den 90 bin tl eder ..acilen kendilerine gelip dw de krallıkta her bolgede farma teşfik etmezlerse kilit vurmaları yakındır..

Alkoer

Üye
Alpha ve beta ya çok az zaman ayırdım. Çünkü oyunu hemen tüketmek istemedim. Gördüğüm şeyler hoşuma gitmişti. Diğer oyundan çok daha iyi olacağı belliydi.

Ama gelinen noktada verilen sözler hep boş çıktı. Her güncelleme TL kazanımını arttırmaya yönelik oldu.

Şuan oyuna yeni başlayan bir oyuncu kitlesi yok gibi görünüyor yönetim elde kalan diğer oyuna küsmüş yada hiç oynamamış oyuncuların parasını almak için çabalıyor.

mrares

Üye
Alpha ve beta ya çok az zaman ayırdım. Çünkü oyunu hemen tüketmek istemedim. Gördüğüm şeyler hoşuma gitmişti. Diğer oyundan çok daha iyi olacağı belliydi.

Ama gelinen noktada verilen sözler hep boş çıktı. Her güncelleme TL kazanımını arttırmaya yönelik oldu.

Şuan oyuna yeni başlayan bir oyuncu kitlesi yok gibi görünüyor yönetim elde kalan diğer oyuna küsmüş yada hiç oynamamış oyuncuların parasını almak için çabalıyor.
Malum oyunun gb fiyatlarını ve server dolulukları göz önüne alındığında zaten buranın dolup taşması olağandışı. İki tarafta da zaten player önemsenmiyor da neyse amaaaaan, yoruldum vallahi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt