Sistem Gereksinimleri Hakkında Yardım

KAYABEY

Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar,

Ne yazık ki güçlü bir pc sistemine sahip değilim. Oyun da sahip olduğumdan daha güçlü bir sistem istiyor.

HDGraphics 4000
İ3 işlemci - 2,4 ghz - 4 CPUs
4 gb ram

bu şekilde bir pc ile oyunu oynayabilir miyim acaba ?
Örneğin düşük ayarlarla da olsa oynama gibi bir durum var mıdır ?
Ayrıca 4-5 bin TL bandında PC önerilerinize de açığım.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

platoon0x

Üye
işlemcinin modelini söylesen daha iyi, ama en yeni 11. nesil i3 bile olsa onboard gpu su ile oynayamazsın oyunu

KAYABEY

Üye
işlemcinin modelini söylesen daha iyi, ama en yeni 11. nesil i3 bile olsa onboard gpu su ile oynayamazsın oyunu
Hocam işlemci kısmında aynen şu şekilde yazıyor : Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz

Maalesef oynayamayacağımı bende tahmin ediyorum :) Ama normalde knight falan oynuyorduk o böyle yüksek sistem gerektirmiyordu o nedenle herhangi bir sistem arayışına girmedim elimdeki pc işimi fazlasıyla görüyordu. Ama şimdi işler değişti. Açıkçası sistem yetersizliği nedeni ile oyunu oynayamayacak olmak şuan beni üzüyor. Düşük ayarlarla oynamak gibi bir yöntem yok değil mi ? Tek çare yeni pc mi dir ?

platoon0x

Üye
4 5k ya sistem de indirimdeyken bunu kaçırma bence, özelleştirmeden işlemcisini 581 tl ekleyip 1600 af yaparsan çok daha iyi olur ama bu hali de iş görür

KAYABEY

Üye
Hocam işim nedeniyle masaüstü kullanamıyorum. Dİzüstü bir bilgisayara ihtiyacım var maalesef.

GhettoCospeL

Üye
oynayamazsınız bu sistem ile. laptop kullanısısınız en kötü 1050ti ekran kartlı olmalı onlarda ucuk fiyat

shady19071907

Üye
Hocam kendin denemeden bilemezsin. En mantıklısı oyuna girip kendin test etmek olacaktır fakat bu sistemlerle akıcı oynaman çok zor. Very low ve belki low ayarlarda oynayabilirsin.

Paradeida

Üye
En kötü 1050 ti diyerek yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Sistem gereksinimlerinde açık bir şekilde minumum seviye belirtilmiş durumda. Nitekim oyuncu bilgisayarına sahip olmayan oyuncuların ekran kartı olarak ram yeterliyse şayet 2018 ve sonrasında çıkan "mx" serileriyle de oynayabilecek olmasını da belirteyim burada.

oynayamazsınız bu sistem ile. laptop kullanısısınız en kötü 1050ti ekran kartlı olmalı onlarda ucuk fiyat

wolfphenom

Üye
tümleşik gpuda en az dual ram ryzen apu ister bu oyun cuzunurluğu 720p yaparsan tabi. yada en az 1200af 750ti kaldiracaktir 1080p de en dusuk grafikte sistem gereksinimleri cok yuksek diyorsunuz ama sistemi bu seviyede yada bunun üstünde olan oyuncu sayisi inanilmaz seviyede fazla ekonomik durum diyorsunuz ama insanlarin durumu cidden iyi sadece kodan baska oyun oynamayanlarin bi kismi kötü pc ye sahip

zobar222

Üye
merhaba hocam bu sistem kaldırırmı Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz

Paradeida

Üye
merhaba hocam bu sistem kaldırırmı Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
Zannediyorum ki ekran kartın 2 gb mx110 ve ramin 8 GB. Kaldıracağını düşünüyorum ancak istersen oyunu indir ve karakter oluşturma ekranına gel. Karakter oluşturabiliyorsan, oyunda da rahatlıkla yer alırsın diye düşünüyorum.

Checkinn

Üye
Radeon hd 7670m ekran kartı var 'out of vıdeo memory trying to allocate a rendering resource make sure your vıdmumeo card has the minimum lowering the required memory try lowering the resolution and/or closing ether applicatipns that are running exiting' hatası veriyor sebebi ne olabilir

HeLLesPonToS

Üye
9350x + RTX 2060 32 gb 3200 mhz ram 5k okuma yazma nvdisk , oyunu epik de oyunuyabiliorsun 6 gb ekran akrtını full kullanıyor, yüksek seviyede oynarsan gpu nun %80 kullanıyor.

wolfphenom

Üye
Radeon hd 7670m ekran kartı var 'out of vıdeo memory trying to allocate a rendering resource make sure your vıdmumeo card has the minimum lowering the required memory try lowering the resolution and/or closing ether applicatipns that are running exiting' hatası veriyor sebebi ne olabilir
driver cakismasi yasiyorsun o ekran kartını gormuyor suan bilgisayarin laptobunun sitesine gir windowsun hangi surumune driver gosteriyorsa o surume dusurmen gerekebilir windows surumunu once amdnin sayfasindan driveri yuklemeyi dene fakat zor uyum problemleri cikabilir tamamen sistemsel

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt