"Sen alfa nedir bilmez ben alfa oyunları test ediyordum".. Güzel şakaymış. Çok laf dalaşına girmeyeceğim ve bu son cevabım olacak. Şimdi sana tane tane anlatalım: Oyunda optimizasyon sıkıntısı olmasaydı, bazı hatalar olmasaydı zaten adına "ALFA" demezlerdi. Ben ALFA nedir bilmiyorum eğer sen alfa nedir bilseydin her optimizasyon sorunlarının altına aynı şeyleri yazmazdın. İkincisi oyunda optimizasyon sıkıntısını oyunun yapımcısı senden daha iyi biliyor, adam oyundaki sorunların farkında bu şiddet bu celal niye? Son olarak kimse sana optimizasyon sorunu yok demiyor sadece bu aşama da en bariz hatalardan biri adamlar bunu sürekli dile getiriyor. Oyunu çok beğenmeyebilirsin herkese sevecek diye bir şey yok ama bariz herkes tarafından bilinen hata üzerinden Cyberpunk, among us örnekleri verip bir de haklıymış gibi "sen alfa bilmezken ben alfa oyunları test ediyordum" demen zaten bir şey bilmediğini gösteriyor iyi geceler.
ben optimizasyon sorunu yok normal yazan arkadaşa atmıştım o yorumu. optimizasyon sorununu inkar etmemesi için. alfa da optimizasyon sorunu olmamalı falan mı yazdım ? şuan ki durumunun berbat olduğunu belirttim.
adam normal yazıyor sorun yok ben normal değil dediğimde niye hain oluyorum ? niye saldırı alıyorum ? adama gidip desene normal değil optimizasyon diye önce ? ben sana mı yazmışım ? ben kime ne diye yazmışım baktın mı hiç ? hala among us falan diyorsun onu da başkasına tarih ile alakası yok örneği olarak vermişim. kime neden dediğime baktın mı ? okudun mu ? neyin boşunu yapıyorsunuz ? EZBER CÜMLELER KURMAKTAN VAZGEÇ ÖNCE OKUDUĞUNUZU ANLAYIN.
optimizasyon sorunu yok kimse demiyor diyorsun benim alıntıladığım mesaja bi bak önce gözünü aç "2021 yılında çıkan oyunlarla karşılaştırdığım zaman donanım gereksinimleri gayet normal gözüküyor." normal değil.
sen bana git alfa öğren dersen, bende haklı olarak sana bu cümleyi kurarım. farkındaysan yazdıklarım hep bir şeylere cevap sanki durup dururken gelip yazmışım gibi davranman neyin kafası bilmiyorum.