Sistem Gereksinimleri Yardim Lütfen

kocatashalil

Üye
Merhaba Rise Online oynamak istiyorum elimdeki leptop özellıkleri oyuna girdiğimde en düşük grafiklerde cok az kasma ile oynaniyor ama bu şekilde zevk vermez bir oyun sisteme ekleme yapabilirmiyim eklemeye yapabiliyorsam ram alsam yeterli olur mu ?
Acer Aspire A315-42-R5Y3 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Linux 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HF9EY.004

Bellek Hızı 2400 MHz
Bluetooth Özelliği Var
Cihaz Ağırlığı 2 kg ve Altı
Dokunmatik Ekran Yok
Ekran Boyutu 15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Ekran Kartı AMD Radeon Vega 8
Ekran Özelliği Full HD
Ekran Panel Tipi TN
eMMC Kapasitesi Yok
Harddisk Kapasitesi Yok
HDMI Var
İşlemci Cache 4 MB Cache
İşlemci Nesli Ryzen
İşlemci Tipi AMD Ryzen 5
İşlemci 3500U
İşletim Sistemi Linux
Kart Okuyucu Yok
Klavye Q Türkçe
Max Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
Optik Sürücü Yok
Parmak İzi Okuyucu Yok
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
Ram Tipi DDR4
Renk Siyah
SSD Kapasitesi 256 GB
Temel İşlemci Hızı 2,1 GHz
Ürün Modeli Notebook
Webcam Var

Otto

Üye
Kanka kesinlikle ram almalısın, çift slot 8-8 ram güzel olur, AMD işlemciler de performans arttırıyor, bizzat arkadaşın Monster laptopun da denedik kasma donma sona erdi.

platoon0x

Üye
Tahmin ediyorum ki ryzenin dahili gpu su ile oynuyorsun oyunu, bu yüzden rami çift kanal yapman nereden baksan 2x performans artışı sağlar, bir tane daha 8gb ram al yeterli.

kocatashalil

Üye
Tahmin ediyorum ki ryzenin dahili gpu su ile oynuyorsun oyunu, bu yüzden rami çift kanal yapman nereden baksan 2x performans artışı sağlar, bir tane daha 8gb ram al yeterli.
bütcem var 16+8 yapsam yada 2 tane 16+16 alip taksam daha sağlıkli olmaz mi oyun için orta seviyede kasmadan oynasam yeterli olur diye düşünüyorum

Balerion

Üye
bütcem var 16+8 yapsam yada 2 tane 16+16 alip taksam daha sağlıkli olmaz mi oyun için orta seviyede kasmadan oynasam yeterli olur diye düşünüyorum
Hocam bence öyle bir para harcama bütçen olsa bile. Oyunu kasmadan oynamak diye bir şey yok, oyunun kendisinde lag oluyor çogu zaman. Şu an serverlarda sorun var 85 cap optimizasyonu mahvetti, 140 fpsden 35 fpslere düştüm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt