Teşekkürler usta bende sadce balık pazar için gireceğim hocam umarım girer yoksa sistemi boşa alırımOyuna girmende sorun olmaz ama sadece balık tutmak yada pazarcılık için uygun olur, zira işlemcin ve ekran kartın oyun oynatsa da keyif vermez diye düşünüyorum, benzer konfigürasyonda oynayan arkadaşlar var ise yorum yapacaklardır.
i5 4. nesil 4g ram 500gb sata disk olan ufak bir laptopum var pazar ve balık işini çözüyor, senin makina bu işi hayli hayli çözerTeşekkürler usta bende sadce balık pazar için gireceğim hocam umarım girer yoksa sistemi boşa alırım
Merhaba,WİNDOWS 10 PRO 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
INTEL CORE İ3 2120 İŞLEMCİ
12 GB RAM
120 GB SIFIR SSD
500 GB HDD
AMD RADEON R7 240 2 GB 128 bit EKRAN KARTI
BÖYLE BİR SİSTEMDE RİSE GİREBİLİRMİYİM ARKADAŞLAR?
Hocam bi üst sekmen pc buldum bugün onu alacağım. 16 gb ram İNTEL CORE i5 4460 3.2 GHZ EKRAN KARTI ASUS 4 GB bu sistemde alıp deneyeceğimMerhaba,
i5 3330 işlemci, 8gb ram, r7 240 ekran kartı ,120 gb ssd ile oyuna giriyorum ve crash yiyorum sürekli pc satıcam bu sebebten sen girebildin mi ?
girip farm atabilme şansın bile var o sistemleOyuna girmende sorun olmaz ama sadece balık tutmak yada pazarcılık için uygun olur, zira işlemcin ve ekran kartın oyun oynatsa da keyif vermez diye düşünüyorum, benzer konfigürasyonda oynayan arkadaşlar var ise yorum yapacaklardır.