Sistem Özelliklerinden Yakınan Ama Devasa Oyun İsteyen Tayfa

ZeusHazretleri

Üye
Merhaba arkardaşlar öncelikle kendi düşüncelerimi söylemek ve yanlış anlaşılmamak istiyorum. Discord'u ve forumu zaman zaman takip ediyorum ve bir çok kişinin bu oyunun sistem özelliklernin fazla olduğundan sitem ettiğini görüyorum. Malüm ülkemizin alım gücüne dayalı olaraktan herkes istediği işlemciyi dizemeyebilir veya maddiyatı yeni bir pc için yetmeyebilir bu insanları anlıyorum fakat öyle bir kitlede varki ; (Hem oyun devasa olsun, karakterlerin skil efektleri mükemmel olsun, haritalar çok olsun, kocaman silahlar olsun olsunda olsun ama Ayranımda dökülmesin g.. si... mesin) havasındalar. Ben bu insanları anlamıyorum. Hem malüm oyundan grafikleri kötü diye yakınıyorsun hem de Rise onlinenin boyutu hakkında orda burada kötü yorumlar yazıyorsun sizi anlamak gerçekten zor.

LunasCar

Üye
Teknolojinin getirdiği şartlara göre sistem gereksinimleri oldukça normal

Siyah34

Üye
ne yazık ki ülkenin durumu ortada bir sistem çekmek en az 5000-10000 tl arasında iyi bir sistem istiyorsanız 15 kadar çıkıyor. ama zaten ülkenin gelişmesi için yenilikçi ve uluslar arası ses getirmek gerek. teknolojide e ve sanayide ilerlemek lazım. bu oyun Türkiye'yi şahlandır çak demiyoruz sadece bir ümit oyun sektörünü geliştirir ve diğer ki firmalara örnek olur diye umuyoruz. bir oyun 4 yılda çıkıyor bunun için yatırım lazım. burhan beyin bir şeyler söylemişti hatırladım kadarı ile firmalar oyun hemen yapılsın hemen kara geçmeyi planladıkları için büyük çaplı oyunlardan kaçıyorlar. mobile oyunlar daha başarılıyız. lakin ileriki dönemlerde eğer rise online tutarsa ve dünya yaya açılırsa. Türkiye deki yatırımcılar bu yöne çekilebilir. böylelikle ülkeye daha fazla yarar sağlarlar.
Belki küçük bir kıvılcım gerek. belki de bir meşale bekleyip göreceğiz

exzess1v

Üye
Hocam o kadar doğru bir şeye parmak basmak değil sokmuşsun ki gerçekten covid-19 virüsünü bile düşünmeden alnından öpmek istedim :D

ASiLKaNNN

Üye
oyuna deli gibi para basıp ego tatmin etmek yerine pc ye deli gibi para basıp oyunun keyfini çıkartmak lazım ben öyle yaptım

wHDexteR

Üye
Katılıyorum kaldı ki oyunun gereksinimleri bence çok yüksek de değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt