Sistemim Kaldırır mı ?

BeyazAfrikali

Üye
Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz 2.49 GHz
12,0 GB ram
GeForce GT 740m 2 gb
Sisteme sahibim oyunu kaldırır mı ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Çok zor, çok düşük ayarlarda oynatmayabilir.
Ancak deneyebilirsin tabii ki, çok fazla ayar var.

Alkoer

Üye
İ7 4700hq

12gb ram

Gt750m

Laptopum düşük ayarda oynuyorum.

Cfw de pek sorun görmedim warriorla rahat oynuyorum. Bloody de tabiki bir miktar kasma oluyor. Oynamaya engel değil.

Sistemlerimiz benzer.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Herşey en düşük dostum.

Windowed full screen seçili.

Çözünürlük düşük oynuyorum. 1080p de fps düşüyor haliyle.

Alkoer

Üye
Bende de hata veriyor bazen. Özellikle zindan girişinde. Bütün gün hata vermez zindan girerken yükleme ekranında hata.

Fps yeterli ise devam et. Hata mesajlarını ticket atıp bildir. Her yamada daha iyi oluyor optimizasyon.

Fenrirismypuppy

Üye
Benim sistemim de benzer özelliklerde bir laptop oyunu açarsın şöyle bir pazarını kur o sırada git bir kilo satır et al yanına bir rakı aç işlemcinin üstüne koy eti sarımsak biraz üstüne kekik falan 15 dakikaya hazır zaten afiyet olsun !

HazyShade

Üye
Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz 2.49 GHz
12,0 GB ram
GeForce GT 740m 2 gb

İ7 4700hq
12gb ram
Gt750m

Rise Online, İşlemci performansına dayalı bir oyun. Temel oynanışı etkileyen birincil faktör İşlemci ve İşlemci Önbelleği.
i5-4200M muhtemelen 3mb L3 önbelleğe sahip, i7-4700hq 6mb , hiç beklenmedik şekilde bu oyunda ÇOK fark yaratıyor.

GeForce 840M ekran kartlı bir laptopum var. İşlemci i7-5600U ( 4mb L3önbellek) , balık tutmak dışında pek bir işe yaramıyor.

liw29zn.jpg

Konunun sahibi arkadaş için önerim. Oyun clienti açtığın ekranda YÜKSEK PERFORMANS seçip o şekilde oyuna girmesi. ( Biraz garip gelebilir, ama şöyle çalışıyor; LowPerformans seçtiğinde İşlemci max değerini düşürüyor, zaten zar zor yeten işlemci bir de kısıtlanınca çok kötü performans veriyor. High Performance dediğinde işlemci max limiti kaldırıyor, böylece işlemci %90 larda idare eder bir oyun performansı veriyor. Yine çok heveslenmeyin. Dorion 1 de pazar felan kuramazsın mesela.. Oyunun içindeki tüm Video ayarları en düşükte olacak.
( Profil: Very Low, Anti-Aliasing : Medium, FPS Limiti: 30 , FPS Booster: işaretli, OPM : işaretli )
Şimdi zararına balık tutmaya hazır bilgisayarın. Oyunu saç baş yolmadan oynaman halen pek mümkün değil, ki 1-2 saat bu şekilde açık kalan o notebook soğutucun yoksa mangal olacak.

Öneri: Forumda bu tür konuları açacak arkadaşlara "Görev Yöneticisi" -> "Performans" sekmesi, CPU seçili iken ekran görüntüsü alıp atılması uyarısı koyulsa çok güzel olur.

BeyazAfrikali

Üye
Rise Online, İşlemci performansına dayalı bir oyun. Temel oynanışı etkileyen birincil faktör İşlemci ve İşlemci Önbelleği.
i5-4200M muhtemelen 3mb L3 önbelleğe sahip, i7-4700hq 6mb , hiç beklenmedik şekilde bu oyunda ÇOK fark yaratıyor.

GeForce 840M ekran kartlı bir laptopum var. İşlemci i7-5600U ( 4mb L3önbellek) , balık tutmak dışında pek bir işe yaramıyor.

liw29zn.jpg

Konunun sahibi arkadaş için önerim. Oyun clienti açtığın ekranda YÜKSEK PERFORMANS seçip o şekilde oyuna girmesi. ( Biraz garip gelebilir, ama şöyle çalışıyor; LowPerformans seçtiğinde İşlemci max değerini düşürüyor, zaten zar zor yeten işlemci bir de kısıtlanınca çok kötü performans veriyor. High Performance dediğinde işlemci max limiti kaldırıyor, böylece işlemci %90 larda idare eder bir oyun performansı veriyor. Yine çok heveslenmeyin. Dorion 1 de pazar felan kuramazsın mesela.. Oyunun içindeki tüm Video ayarları en düşükte olacak.
( Profil: Very Low, Anti-Aliasing : Medium, FPS Limiti: 30 , FPS Booster: işaretli, OPM : işaretli )
Şimdi zararına balık tutmaya hazır bilgisayarın. Oyunu saç baş yolmadan oynaman halen pek mümkün değil, ki
IMG_20230117_235247.jpg
2 saat bu şekilde açık kalan o notebook soğutucun yoksa mangal olacak.

Öneri: Forumda bu tür konuları açacak arkadaşlara "Görev Yöneticisi" -> "Performans" sekmesi, CPU seçili iken ekran görüntüsü alıp atılması uyarısı koyulsa çok güzel olur.
Low ayarda denedim bugün dediğin gibi çok kötü birde yüksek deniyim dedim lowdan iyi performans aldım ha sıcaklık fazla onuda laptop altına buz koyarak hallediyorum. Ayarla bu şekilde

HazyShade

Üye
Bununla bir nebze sorunu çözebilirsin, ama sürdürülebilir bir durum değil aklında olsun.
ROW == iyi işlemci

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt