Sıkıntı yaşamanız olası.GTX 1050 ekran kartı, 8 GB ram, i3 6. nesil işlemci oyunu kaldırır mı? Akıcı oynatır mı?
Ekran kartını bilmiyorum ancak DDR3 olan parçalar olacaksa sorun yaşayabilirsiniz.İ7-4720HQ MODEL 8 ÇEKİRDEKLİ GÜÇLÜ İŞLEMCİ
+ 12 GB RAM!
+ NVIDIA GTX 950M MODEL EKRAN KARTLı
Bu sistem oynatirmi peki
Dostum, bende de Ryzen5 1600 ve Rx580 8G var. Ekran kartım seninkinden 1 seviye daha iyi diyebiliriz. Gtx1060 ile Gtx1070'in arasında kalıyor benim kart. Ama bu sistemle 1440p çözünürlük epic ayarda oynayabiliyorum 50-70 fps ile. Sisteminde başka bir sıkıntı olabilir mi bir bak istersen. Sürücün güncel mi kontrol et. Yani yazdığın sistemle "low ayarda anca oynayabiliyorum" durumunda olmaman lazım.Oynatmaz. Ryzen 5 1600, 1060 6GB ile low ayarlarda anca oynayabiliyorum.
Özellikle işlemcin kötü. Rise işlemciye çok yük bindiren bir oyun.
Bahsetmeyi unuttum, monitör 4KDostum, bende de Ryzen5 1600 ve Rx580 8G var. Ekran kartım seninkinden 1 seviye daha iyi diyebiliriz. Gtx1060 ile Gtx1070'in arasında kalıyor benim kart. Ama bu sistemle 1440p çözünürlük epic ayarda oynayabiliyorum 50-70 fps ile. Sisteminde başka bir sıkıntı olabilir mi bir bak istersen. Sürücün güncel mi kontrol et. Yani yazdığın sistemle "low ayarda anca oynayabiliyorum" durumunda olmaman lazım.
.
Not: Slot dönerkenki fps'ten bahsediyorum. DW'de 16 mage birden nowa atınca olan FPS'ten bahsetmiyorum tabi ki![]()