Sistemlerimiz yetmiyor

Kalenderklcj

Üye
Merhabalar değerli ROW Ekibi,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bilgisayar sistemlerimiz yetmiyor,oyunu oynayamıyoruz evet haklısınız yıl 2021 ve 2021 grafiklerini kaldıracak bir sistem almamız gerekiyor ama herkes bilgisayarını değiştirip milyarlarca fiyatta sistemler kullanabiliceğini düşünmüyorum oyunu oynayamıyoruz…

omkorrr

Üye
bunla ilgili bende konu açtım , hani bu düzeyde bir oyunun böyle yüksek standartta pc istemesi üzücü geldi. efekt falan kapat diyip çalıştırabilsek bari ama o da olmuyor

kareas1962

Üye
s a
ben oyunu açmaya çalıştığımda her seferinde rise onlayn çalışmayı durdurdu mesajı alıyorum.sabahdan beri en az 10 kez yükleyip sildim.sistem bilgilerim bunlar ben oyuna girebilirmiyim giremezmiyim bir cevap yazılırsa memnun olurum

Ekli dosyalar

• IMG20211030004408.jpg
    IMG20211030004408.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 54

GhettoCospeL

Üye
s a
ben oyunu açmaya çalıştığımda her seferinde rise onlayn çalışmayı durdurdu mesajı alıyorum.sabahdan beri en az 10 kez yükleyip sildim.sistem bilgilerim bunlar ben oyuna girebilirmiyim giremezmiyim bir cevap yazılırsa memnun olurum
merhaba işlemciniz cok düşük kalıyor.

ReginaMeis

Üye
Benim sistemim gayet yetebilecek bir sistemken benim sistemimde bile kasmalar donmalar oluyor. New World gibi kapsamlı bir oyunda bile kasmadan oynarken burada kasması, ilerde düzeltebilecekleri performans sorunlarının olduğunu gösteriyor. Düzelteceklerine eminim.

BEAR

Üye
Oyundan attı şuan karakteri seçip sunucuya giremiyorum genel bir sorun mu ? yoksa doluluktan dolayımı almıyor destek ricadır

JoesXs

Üye
R3 2600 var rx570 4gb ekran kartı var full ayarda kasma donma olmadan oynabiliyorum bilginiz olsun

ALFATURK

Üye
Brolar eski nesil işlemciler ve ekran kartı kullanan arkadaşlar ne yazık ki bu oyundan mahrum kalacak gibi.
Üretici firma her karta ve işlemciye göre optimizasyon yapmaya kalksa aylar, yıllar sürer.
Oyun size değil, siz oyuna ayak uydurmalısınız.
Türk yapımcı diye böyle yersiz taleplerde bulunmayı doğru bulmuyorum.
1050Ti ile 4K oynamayacağını bildiğin gibi(20-30 fps), eski sistemle bu oyunuda oynamayacağını da bilmen gerek.

SafranTurk

Üye
arkadaşlar işlemci gücü çok önemli değil, sisteminiz i3 bile olsa yeterli, ancak bilgisayarınızın ram seviyesi minimum 8 gb olmalı, ekran kartınız ise 2 gb ve 128 bit olmak durumunda, bu şekilde bile oyunu %60 kalite ile oynarsınız. Optimizasyon yapılacaktır diye düşünüyorum. Çünkü pvp ye çıkıldığı zaman yada çoklu oyuncularla karşılaştığımız da oyunda donma ve kitlenme olacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt