Siz bu oyunu neden açtınız ?

berkay15155

Üye
Gerçekten anlam veremiyorum bu oyunu bu vaziyyetteyken neden açtınız. oyunda pazar kuramıyoruz hadi bi şekilde cebelleşerek kurduk bozamıyoruz hadi bozduk. başkasının pazartından item bakıcaz item alıcaz bu sefer adamın pazarına bakamıyoruz. Death Valley'e geçicez geçemiyoruz. hadi güç bela geçtik bu sefer lagtan oynayamıyoruz. birde para verdik mağazadan almadığımız şey kalmadı. bir oyunda düzgün hiçbirşey olmaz mı gerçekten. daha lunaskar valleyde kanal bilmem kaçta farm veya exp pt yaparken (!) oluşan lagtan bahsetmiyorum bile. oyun akıcılığı sıfır hiç mi haz vermez oyun ya hiç mi birşey düzgün olmaz. Sevgili Rise Online yönetimi sizlere sesleniyorum Siz Bu oyunu bu haldeyken neden açtınız ve neden insanları mağdur ediyorsunuz ? Sizlere naçizane tavsiyem 5 10 15 gün veyahut kaç gün gerekiyorsa bu oyunu kapatın ve bizlere sağlam bir şekilde sunun. oynamaya çalışan gerçekten sağlam bir kitle var kendinizin emeğini ve insanların zevkini hevesini çöpe atmayın !!!

berkay15155

Üye
Ya kardeşim scsine lanet olsun telafi telafi diyorlar vermesinler gerçekten oyunu adam akıllı bizlere oynamaya müsait şekilde sunsunlar yeter. bu şekilde olmaz hiçbirşey düzgün değil para tuzağından başka birşey değil bu haldeyken bu oyun

GRUESOME

Üye
@berkay15155 sana oldukça hak veriyorum fakat bu tip sorunlar yaşanmadan, kullanıcı kitlesi de bunları belirtmeden yaşamadan iyiye ulaşmaları zor olur. Demem o ki kapatsalar dahi açtıklarında benzer sorunlarla karşılaşabiliriz. Sen ve senin gibi düşünenler de oldukça haklısınız, geliştiriciler de, ben ve benim gibi düşünenler de ne yazık ki.

TheJimmyQ

Üye
bu kaçıncı heba olan sc para veriyoruz kardeşim biz bunlara
merhaba dün'ki yayını izlediniz mi bilmiyorum ama şuan için oyunun stabil hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor yukarda arkadaşın bahsettiği sorunların çoğu çözüldü fakat oyun stabil hale gelmeden ( sunucu problemleri ) çözülmeden bu patch dosyasını mallesef yükleyemiyorlar gelelim scrool işine oyun stabil hale geldikten sonra bütün karakter oluşturmuş oyunculara

15 nisan itibari ile karakter oluşturmuş her kullanıcıya

1 paket ( içerisinde 10 adet mevcut ) 1-50 exp sc
1 paket 1-60 exp sc
1 paket 1-70 exp sc
kanat pet mount matta hp mp pot ve stabil hale gelene kadar geçen bütün süredeki premium süresi geri eklenecek lüten biraz zaman tanıyalım

berkay15155

Üye
kardeşim bu oyunun uzun bir süre alfası betası açıldı kapandı onların amacı neydi o zaman.
Zaman tanıyalım eyvallahta biraderim farm yapamıyosak pk atalım pk atamıyorsak level kasalım level kasamıyorsak pazar yapalım ama birşey yapalım hangi birini sorunsuz yapıyorsunuz Allah aşkına

KillForLive

Üye
merhaba dün'ki yayını izlediniz mi bilmiyorum ama şuan için oyunun stabil hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor yukarda arkadaşın bahsettiği sorunların çoğu çözüldü fakat oyun stabil hale gelmeden ( sunucu problemleri ) çözülmeden bu patch dosyasını mallesef yükleyemiyorlar gelelim scrool işine oyun stabil hale geldikten sonra bütün karakter oluşturmuş oyunculara

1 paket 1-60 exp sc
1 paket 1-70 exp sc
kanat pet mount matta hp mp pot ve stabil hale gelene kadar geçen bütün süredeki premium süresi geri eklenecek lüten biraz zaman tanıyalım
Evet izledim dünkü yayını fakat artık kapanmalar dahi DC sunucusu üzerinden duyuru olarak verilmiyor açılacak mı yoksa 1 - 2 saat süre bakımda mı kalıcak o dahi artık DC üzerinden yazılmıyor duyuru geçilmiyor. Sorun olabilir fakat en azından duyuru yapılmamaya başlandı bu biraz üzüyor.

TheJimmyQ

Üye
Evet izledim dünkü yayını fakat artık kapanmalar dahi DC sunucusu üzerinden duyuru olarak verilmiyor açılacak mı yoksa 1 - 2 saat süre bakımda mı kalıcak o dahi artık DC üzerinden yazılmıyor duyuru geçilmiyor. Sorun olabilir fakat en azından duyuru yapılmamaya başlandı bu biraz üzüyor.
dc sunucusunun kapatılmasının tek nedeni oyuna girmeyip daha karakter bile oluşturmamış kullanıcıların gelip orada oyunu kötülemesi polemik ve tartışma v.b konuları çıkarması yoksa bu oyun yöneticilerinin sizi dinlemediği anlamına gelmiyor arkadaşlar yazdığınız çoğu problemin zaten farkındalar kendileri orada oturup gülmüyorlar uğraşıyorlar zaman tanımazsak sık boğaz edersek olmaz bunlar 1 saate çözülecek şeyler değil arkadaşlar lütfne

berkay15155

Üye
kardeşim 1 saate çözülecek şeylerin olmadığının farkında olduğumuz için oyunu bu haldeyken neden açtıklarını sorguluyoruz zaten

TheJimmyQ

Üye
kardeşim bu oyunun uzun bir süre alfası betası açıldı kapandı onların amacı neydi o zaman.
Zaman tanıyalım eyvallahta biraderim farm yapamıyosak pk atalım pk atamıyorsak level kasalım level kasamıyorsak pazar yapalım ama birşey yapalım hangi birini sorunsuz yapıyorsunuz Allah aşkına
merhaba bir oyunun alfa beta süreci neden olur oyundaki hataları bulmak optimizasyon yapmak bug v.b konuları çözmek geliştirmek içindir ve bu oyun halen geliştirme aşamasında sizi gayet net anlıyorum oyunda problemler mevcut ama sunucu kayanaklı problemler çözülmeden malesef şuanda müdahale edemiyorlar emin olun ki şu lag problemini ve sunucuyu düzelttiklerinde sizinde şikayetleriniz bitecek lütfen biraz sabır ve zaman tanıyalım..

TheJimmyQ

Üye
kardeşim 1 saate çözülecek şeylerin olmadığının farkında olduğumuz için oyunu bu haldeyken neden açtıklarını sorguluyoruz zaten
peki oyunu açmasalar sence böyle şeyler olacağını bilebilrler miydi ? bunlar hep deneme yanılma test edip geliştirme aşaması

berkay15155

Üye
peki benim güzel kardeşim oyunun kapalı açık betası neden oldu o hangi aşamasıydı bu sorunların çözümü için

berkay15155

Üye
bak biz burda bunu tartışıyoruz bir tane yetkili gelip konuşmuyor tepki vermiyor

TheJimmyQ

Üye
peki benim güzel kardeşim oyunun kapalı açık betası neden oldu o hangi aşamasıydı bu sorunların çözümü için
sizinle bir link paylaşacağım isterseniz bu link üzerinden hangi aşamalarda neler kaydedilmiş onları inceliyebilirsiniz. oyunun başlangıç halini ve gelişim halini görebilirsin..
https://www.riseonlineworld.com/patch-notes/kapali-beta-2-0-yama-notlari buradan başlıyarak sadece closed beta gelişmelerini daha öncesine gidip diğer aşamaları görebilirsin. ama şunu söyliyim ki sadece betada günde 2 defa patch atıldıgını biliyorum..

Burtto

Üye
Kardeşim begenmiyosan git oynama oyun hatasız olunca gel

bossy

Üye

1 paket 1-60 exp sc
1 paket 1-70 exp sc
3 sene alfası betası olan bir oyuna daha ne zamanı tanıyacaksın hocam ? Her geçen dakika oyuncu kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Potu kaldırmak nedir ya item para yok pul yok 60 skilini neyle atıcam ben kredi çekip pot mu alayım ?

NeveRra

Üye
peki oyunu açmasalar sence böyle şeyler olacağını bilebilrler miydi ? bunlar hep deneme yanılma test edip geliştirme aşaması
Hocam senin bu zamana kadar yapmış olduğun tüm yorumları okudum. İsmimin altında yetkili diye neden yazılmamış hala merak ediyorum. :)
İnsanları ne kadar aptal görüyorsun anlam veremedim. Geliştirme iyinin üzerine koyarak ilerlemeye denir. Deneme yanılma ise Officiada olmaz!
Gerçek para vermişiz oyun oynayabilelim. Deneme yanılma yapacaklardı betada yapsalardı açmasalardı. Kimse zorunlu olmadığı gibi yapılan reklamın karşılığını alamadığımız için hesap sorma hakkımız. Ama senin gibi yorumlar komik oluyor. Yapma.

bossy

Üye
Hocam senin bu zamana kadar yapmış olduğun tüm yorumları okudum. İsmimin altında yetkili diye neden yazılmamış hala merak ediyorum. :)
İnsanları ne kadar aptal görüyorsun anlam veremedim. Geliştirme iyinin üzerine koyarak ilerlemeye denir. Deneme yanılma ise Officiada olmaz!
Gerçek para vermişiz oyun oynayabilelim. Deneme yanılma yapacaklardı betada yapsalardı açmasalardı. Kimse zorunlu olmadığı gibi yapılan reklamın karşılığını alamadığımız için hesap sorma hakkımız. Ama senin gibi yorumlar komik oluyor. Yapma.
Aynen bide böyle polyannacılık oynayanlar var. Abi yönetimden 2 tane sc alacağım diye bu kadar olumsuzluğu görmezden gelmeyin 50bin sc verseler benim vaktimi geri getirmez. Tamam destek olalım ufak tefek reslere felan takılmayalım ama günden güne saçma bi hal almaya başladı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt