Bu oyunu sabırsız oyuncular yüzünden bu şekilde açtılar şimdi neden şikayet ediyorsunuz ? Adamlar sırf bunun için 15 nisan açılışına ERKEN ERİŞİM adını verdiler.Oyunu açmasalardı bu sefer kaç yıl oldu bi oyunu açamadınız diyecekti aynı kişiler.
Ya bu ne demek oluyor.Bu oyunu sabırsız oyuncular yüzünden bu şekilde açtılar şimdi neden şikayet ediyorsunuz ? Adamlar sırf bunun için 15 nisan açılışına ERKEN ERİŞİM adını verdiler.Oyunu açmasalardı bu sefer kaç yıl oldu bi oyunu açamadınız diyecekti aynı kişiler.
yüzüm neden kızarsın şaka mı bu ? adamlar açık açık söylediler oyun hala gelişim aşamasında diye dolayısı ile bir sürü problem olacağı belliydi bunun üzerine sürekli şikayet etmek mantıklı mı sence ? oyun final sürümüne geçince hala bu sorunları yaşıyorsan sana o zaman hak veririm ancakYa bu ne demek oluyor.![]()
Şaka gibi bunu yazarken yüzünüzde mi kızarmıyor.
Elinde ki itemi ver iki tane yapalım denildiğinde itemi veren kişi değil misin sen? Anca bu kadar olunabilir.
Şey bu arada ben betada oynamaya gelmedim. Senin için rica et tekrar beta açsınlar sen orada tıngırda
Ya hadi bi git burdan ya. Sen oyun nedir, kapalı beta ne demek, acik beta ne demek, erken erişim ne demek hiç bişe bilmiyorsun. Oyun 50 tane aşamadan geçmiş, bir milyon tane sıkıntı var, ama ben sabırsızım diye var öyle mi? Hadi kardeşim sana modluk vermezler buralarda.Bu oyunu sabırsız oyuncular yüzünden bu şekilde açtılar şimdi neden şikayet ediyorsunuz ? Adamlar sırf bunun için 15 nisan açılışına ERKEN ERİŞİM adını verdiler.Oyunu açmasalardı bu sefer kaç yıl oldu bi oyunu açamadınız diyecekti aynı kişiler.
Bu açık açık söylediklerinin kanıtını buraya atar mısın? Öyle bir şey olsa neden official yazsınlar. Bu müzik programımı da final sürümü yapsınlar bu oyun oyunyüzüm neden kızarsın şaka mı bu ? adamlar açık açık söylediler oyun hala gelişim aşamasında diye dolayısı ile bir sürü problem olacağı belliydi bunun üzerine sürekli şikayet etmek mantıklı mı sence ? oyun final sürümüne geçince hala bu sorunları yaşıyorsan sana o zaman hak veririm ancak
Ben 2006'dan beri belki 200 tane mmorpg oynamışımdır şuana kadar emin ol biliyorum.Neyse size laf anlatılmaz.Ya hadi bi git burdan ya. Sen oyun nedir, kapalı beta ne demek, acik beta ne demek, erken erişim ne demek hiç bişe bilmiyorsun. Oyun 50 tane aşamadan geçmiş, bir milyon tane sıkıntı var, ama ben sabırsızım diye var öyle mi? Hadi kardeşim sana modluk vermezler buralarda.
Bak bak Copy-paste Yiyorlar mı bunu kanka cidden merak ediyorumBu oyunu sabırsız oyuncular yüzünden bu şekilde açtılar şimdi neden şikayet ediyorsunuz ? Adamlar sırf bunun için 15 nisan açılışına ERKEN ERİŞİM adını verdiler.Oyunu açmasalardı bu sefer kaç yıl oldu bi oyunu açamadınız diyecekti aynı kişiler.
ney copy paste neyi yiyorlar mı ?Bak bak Copy-paste Yiyorlar mı bunu kanka cidden merak ediyorum
merhaba potların kaldırıldığını bende gördüm bunun yanlış olduğunun farkındayım şuan oyun içi bir dengesizlik var depolayan depoladı bunları untrade yapılması lazım kabul ediyorum zaten. çünkü şöyle bir olay olduğunu düşünüyorum sitelere gb sattırmamak için şuanda oyundaki gb'nin elenmesi lazım 1m satarak 100 cash alıp pot alabiliyorsun gb siteye gittiği zamanda oyundaki gold dengesi bozulur bu yüzden buna yönelik bir adım atacaklardır.3 sene alfası betası olan bir oyuna daha ne zamanı tanıyacaksın hocam ? Her geçen dakika oyuncu kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Potu kaldırmak nedir ya item para yok pul yok 60 skilini neyle atıcam ben kredi çekip pot mu alayım ?
eleştiri yapma hakkına tamamen sahipsin ben yayın açıyorum ve gayet oyunu eliştiriyorum yanlışlarını söylüyorum yapılması gerekeni söylüyorum ama hiç bir şekilde bunu söylerken yazdığım ve söylediğim şeyleri dikkat ederek söylüyorum. mesele benim kimseyi aptal yerine koymam değil. elbette para veriyorsun ve stabil güzel bir oyun oynamak hakkın ama bana dünya üzerinde açılmış 0 problemli kaç tane oyun sunabileceksin 0 neden çünkü her oyunda problem var. buradaki konu şu aynı konuyu 50 kere açıyorsun ve isyan ediyorsun bu adamlar işin farkında değil mi farkında çalışıyorlarmı çalışıyorlar sesini duyuyormu duyuyor bence azıcık sabırdan zarar gelmez ha zaman tanıdın yapmadılar mı o zaman bende isyan ederim zaten ama 1 haftalık bir açılışla yaşanan problemleri düzeltmekle uğraşıyorlar. betada yayınlanan güncelleme notlarına veya alfada yayınlananlara baktınız mı bilmiyorum hiç.. madem yorumlarımı okudun görmelisin ki 50 kere söylemişimdir arkadaşlar çoğu problem zaten düzeltildi sadece gerekli patch dosyasını vermeleri için servelerlerin stabil hale gelmesi gerekiyor diye.... ayrıca yetkili konusuna gelirsek ben yetkili değilim oyun hakkında bazı bilgilere sahibim ve bunları kullanarak insanlara yardımcı oluyorum amacım 2 paket sc almak değilHocam senin bu zamana kadar yapmış olduğun tüm yorumları okudum. İsmimin altında yetkili diye neden yazılmamış hala merak ediyorum.
İnsanları ne kadar aptal görüyorsun anlam veremedim. Geliştirme iyinin üzerine koyarak ilerlemeye denir. Deneme yanılma ise Officiada olmaz!
Gerçek para vermişiz oyun oynayabilelim. Deneme yanılma yapacaklardı betada yapsalardı açmasalardı. Kimse zorunlu olmadığı gibi yapılan reklamın karşılığını alamadığımız için hesap sorma hakkımız. Ama senin gibi yorumlar komik oluyor. Yapma.
Hocam çok güzel diyorsun mantıklı evet ama birincisi buna yönelik önce bi duyuru yaparsın , ikincisi bu npcler fazla coin verir ki ben zararımı karşılayım üçüncüsü ben warrior olarak farm yapıyorsam istediğim skili kullanırım 24 basarak farm yapma gibi zorunluluğum yok, ben gücüme güvenip cz undead'te farm yapıyorsam ona göre pot harcıyorsam ona göre coin alacağım. Vermiyorsan kusura bakma bende oynamıyorum derim. Yanlışa yanlış demek doğru olandır yönetimin bana vereceği 10 sc'yi ben zaten günlük alıyorum o yüzden ben onlara değil onlar bana muhtaç. bunca insan 1m para satıp pavyona gitmiyor cash çekiyor yine. benim 10 saatlik farmda pot giderim en aşağı 8k kazandığım coin 8m etmiyor o yüzden güzelleyici yazılar yazmaya gerek yok.merhaba potların kaldırıldığını bende gördüm bunun yanlış olduğunun farkındayım şuan oyun içi bir dengesizlik var depolayan depoladı bunları untrade yapılması lazım kabul ediyorum zaten. çünkü şöyle bir olay olduğunu düşünüyorum sitelere gb sattırmamak için şuanda oyundaki gb'nin elenmesi lazım 1m satarak 100 cash alıp pot alabiliyorsun gb siteye gittiği zamanda oyundaki gold dengesi bozulur bu yüzden buna yönelik bir adım atacaklardır.
öncelikle yorumuna gülerek başlıyacam ama gülmek derken kahkaha atıyorumAynen bide böyle polyannacılık oynayanlar var. Abi yönetimden 2 tane sc alacağım diye bu kadar olumsuzluğu görmezden gelmeyin 50bin sc verseler benim vaktimi geri getirmez. Tamam destek olalım ufak tefek reslere felan takılmayalım ama günden güne saçma bi hal almaya başladı.
dostum dediğim gibi bir çok problem var bende bunu söylüyorum zaten mesela şuan için yapılması gereken şeylerden birisi haddar giriş leveli düşürlmesi olabilir bununlar birlikte bir çok oyuncu oraya kayacaktır böylelikle lag problemleri biraz olsun düzelecek. 2.cisi bildirim yapmaları gerçekten gerekiyor 3.cüsü dediğin gibi attığın farm giderini şuan için karşılamıyor yaratıkların drop ve coin olarak dengesizlikleri var bende bunları söylüyorum ben herşeye iyimser yorum yapmıyorum eleştirmem gereken yerde zaten eleştiriyorum bu yetkili birisi olsamda olmasamda böyle olması gereken bir şey ama ve lakin bunlardan önce halledilmesi gereken şeyler var ve bunlar halledildikten sonra her şey düzelecek. ben sadece oyuna zaman tanıyan biriyim.Hocam çok güzel diyorsun mantıklı evet ama birincisi buna yönelik önce bi duyuru yaparsın , ikincisi bu npcler fazla coin verir ki ben zararımı karşılayım üçüncüsü ben warrior olarak farm yapıyorsam istediğim skili kullanırım 24 basarak farm yapma gibi zorunluluğum yok, ben gücüme güvenip cz undead'te farm yapıyorsam ona göre pot harcıyorsam ona göre coin alacağım. Vermiyorsan kusura bakma bende oynamıyorum derim. Yanlışa yanlış demek doğru olandır yönetimin bana vereceği 10 sc'yi ben zaten günlük alıyorum o yüzden ben onlara değil onlar bana muhtaç. bunca insan 1m para satıp pavyona gitmiyor cash çekiyor yine. benim 10 saatlik farmda pot giderim en aşağı 8k kazandığım coin 8m etmiyor o yüzden güzelleyici yazılar yazmaya gerek yok.
Zaten lag dc vs. gibi durumlara alıştık hocam hele ki bugün gayet sorunsuz oyun oldu ama daha önemli sorunlar varken pot gibi olmazsa olmaz bir objeyi habersiz pat diye kaldırmak neyin nesi. Böyle durumlarda insanı geriyor işte zaten herkesin canı burnunda. Yani bu oyun yaklaşık 3 senedir geliştiriliyor alfa da bulunmadım ama betada bulundum. Yani yapılan iyileştirmeler server yoğunluğu vs oralarda test edilip bugün ki halini almalı. Örneğin makronun önüne geçemeyecekler yarın bir gün koxp da gelecek yani bazı şeyleri baştan kabullenmen lazım. Madem gb oyun içinde kalsın istiyorsun bu sitelerle mücadele edeceksin benimle değil. Yani burda bi benzetme yapmak istiyorum siyasi anlamayın lütfen Biz burda da ezilen halkız yani. Olan vaktini ayıran oyunculara oluyor. Sitemim buna , boşaymış diyip bırakırlar yani insanlar.dostum dediğim gibi bir çok problem var bende bunu söylüyorum zaten mesela şuan için yapılması gereken şeylerden birisi haddar giriş leveli düşürlmesi olabilir bununlar birlikte bir çok oyuncu oraya kayacaktır böylelikle lag problemleri biraz olsun düzelecek. 2.cisi bildirim yapmaları gerçekten gerekiyor 3.cüsü dediğin gibi attığın farm giderini şuan için karşılamıyor yaratıkların drop ve coin olarak dengesizlikleri var bende bunları söylüyorum ben herşeye iyimser yorum yapmıyorum eleştirmem gereken yerde zaten eleştiriyorum bu yetkili birisi olsamda olmasamda böyle olması gereken bir şey ama ve lakin bunlardan önce halledilmesi gereken şeyler var ve bunlar halledildikten sonra her şey düzelecek. ben sadece oyuna zaman tanıyan biriyim.
Bak şuan tekrardan aktif edildiHocam çok güzel diyorsun mantıklı evet ama birincisi buna yönelik önce bi duyuru yaparsın , ikincisi bu npcler fazla coin verir ki ben zararımı karşılayım üçüncüsü ben warrior olarak farm yapıyorsam istediğim skili kullanırım 24 basarak farm yapma gibi zorunluluğum yok, ben gücüme güvenip cz undead'te farm yapıyorsam ona göre pot harcıyorsam ona göre coin alacağım. Vermiyorsan kusura bakma bende oynamıyorum derim. Yanlışa yanlış demek doğru olandır yönetimin bana vereceği 10 sc'yi ben zaten günlük alıyorum o yüzden ben onlara değil onlar bana muhtaç. bunca insan 1m para satıp pavyona gitmiyor cash çekiyor yine. benim 10 saatlik farmda pot giderim en aşağı 8k kazandığım coin 8m etmiyor o yüzden güzelleyici yazılar yazmaya gerek yok.
an itibari ile potlar tekrar aktif edildi.. makrolara gelirsek oyun içindeki sistem gayet güzel işliyor ben şuana kadar 7-8 kişiyi makrodan atak banı aldırttım bazılarının konularına rastladımZaten lag dc vs. gibi durumlara alıştık hocam hele ki bugün gayet sorunsuz oyun oldu ama daha önemli sorunlar varken pot gibi olmazsa olmaz bir objeyi habersiz pat diye kaldırmak neyin nesi. Böyle durumlarda insanı geriyor işte zaten herkesin canı burnunda. Yani bu oyun yaklaşık 3 senedir geliştiriliyor alfa da bulunmadım ama betada bulundum. Yani yapılan iyileştirmeler server yoğunluğu vs oralarda test edilip bugün ki halini almalı. Örneğin makronun önüne geçemeyecekler yarın bir gün koxp da gelecek yani bazı şeyleri baştan kabullenmen lazım. Madem gb oyun içinde kalsın istiyorsun bu sitelerle mücadele edeceksin benimle değil. Yani burda bi benzetme yapmak istiyorum siyasi anlamayın lütfen Biz burda da ezilen halkız yani. Olan vaktini ayıran oyunculara oluyor. Sitemim buna , boşaymış diyip bırakırlar yani insanlar.
Bak şuan tekrardan aktif edildi![]()