Yine bir güncelleme yine bozulmayan neredeyse hiçbir şey kalmamış.Arkadaşlar sorum şudur siz bir iş veren olsanız ve çalışanınız sürekli hata yapsa sürekli kötü iş çıkartsa siz onu aylarca işte tutmaya devam eder miydiniz yaklaşık 7-8ay boyunca?. El insaf arkadaş ya her yamadan sonra cf bv bozuluyor ve bunu biz girilmiyor çekmedi aloo yazınca etkinlik saatinden 15dakika sonra falan duyuru geçiyorsunuz, yetmiyor zindanlar bozuluyor, yetmiyor etkinlikte yan karaktere bile atılmayacak denen şeyler pazarlara konuluyor zerre umrusayıp aaa biz ne yazmışız bunlar ne yapıyor deyip düzeltme gereği bile duymuyorsunuz. Bunların dışında etkinlikte bile yaratıklardan bir şekilde kısmayı başarıyorsunuz ks olsun insanlar kavga etsin solo oyuncular şu basit etkinliklere bile giremesin diye 40takla atıyorsunuz sanki.He birkaç akıllı çıkar şimdi pt kur klana gir falan diye zırvalayabilir benim zaten klanım var pk da atabiliyorum farmda atabiliyorum solo da takılabiliyorum mesele bana dokunmuyorsa solo oyuncudan banane demediğim için bunu söylüyorum.Oyun çıkmadan önce solo oyuncu da rahat rahat oynayacak vb şeyler söyleyip yılbaşı etkinliğinde bile adamlara afedersiniz sembolik kozmetiklere bile erişimi neredeyse yok gibi, yazıktır atın her yere şu yaratıkları bırakın kessin herkes zaten pve etkinliği pvpye göre yine sönük kalmış ayıp olmasın diye yapmışsınız bari bu kadarını çok görmeyin yeni başlayan ekibi olmayan solo oynayan insanlara.Aylar önce dc de ve buradan yazmıştım konuyu aynı soruyla tekrar bitirmek istiyorum ama cevabını aldım gibi, yazılım ekibi sayısal olarak mı eksik ? yetenek olarak mı eksik ? Yoksa ikisi birden ise neden müdahale etme gereği duyulmuyor yapımcı arkadaşlar bu kadar mı memnun sürekli sorunlu iş çıkartılmasından?
EDİT: Ben bu satırları yazarken cf etkinliği bv etkinliği bir sonraki duyuruya kadar kapalıdır yazısı geçildi 2dakika arkasından tıkladığım için şans esesi cf etkinliğine çekildik etkinliğin içerisinde savaşırken cf aktif diye bildirim paylaşıldı
arkadaşlar ilgili departmanlar kimse kendini rezil ediyor yapmayın yeter artık.
EDİT: Ben bu satırları yazarken cf etkinliği bv etkinliği bir sonraki duyuruya kadar kapalıdır yazısı geçildi 2dakika arkasından tıkladığım için şans esesi cf etkinliğine çekildik etkinliğin içerisinde savaşırken cf aktif diye bildirim paylaşıldı
Son düzenleme: