Sizce 75 e warrior mu okçu mu kasmalıyım ?

Burtto

Üye
sa arkadaşlar karar veremedim 2 tane karakterim var 65 warrior ve 65 okcu ikiside orta düzeyde itemli
oyunu şu şekilde oynamayı seviyorum ekiplerle takılmak pek hoşuma gitmiyo zorunlu dc filan sıkıyo beni solo oynamak istiyorum genelde etkinlik dungeon farm pk craft hepsinden iddasız bi şekilde az az takılıyorum hangisini 75 cap ta kassam karar veremedim bana hangisini önerirsiniz warrior oynamayı daha çok seviyorum ama gücü şuan hiç yeterli değil ve keyif vermiyo solo dungeonları zar zor bitiriyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim iyi oyunlar :)

JaxSui

J
İkisi de uç joblar. Arkadaşın belirttiği gibi bir ekibin varsa warrior olabilir. Yoksa okçu solo da oynanabilir.

IBoRiS

Üye
bencede bu oyunda zaten warrior pek güçlü değil okçu aç bak keyfine

MaRaKeSH

Üye
warrior sınıfı maliyetli bir sınıf ama karşılığını alırsın totalde okçudan çok daha değerli oynaması da bi hayli keyiflidir. He yok ben uzaktan sıkarım ekip mekipde önemli değil diyosan tabiiki okçu. Ama mümkünse protean da aç malum lunaskarda çok var :)

Burtto

Üye
warrior sınıfı maliyetli bir sınıf ama karşılığını alırsın totalde okçudan çok daha değerli oynaması da bi hayli keyiflidir. He yok ben uzaktan sıkarım ekip mekipde önemli değil diyosan tabiiki okçu. Ama mümkünse protean da aç malum lunaskarda çok var :)
hazırda lunaskar okcum var zaten 65 :D

Witch_King

Üye
Her türlü rogueyle devam et. Oyunun en üstün karakteri bariz rogue. Hiç kimseye ihtiyaç duymadan tek başına bir ordu gibisin zaten. Herkesten hızlı koşma onda, kendine cure atma onda, heal atma onda,def basma onda, resist basmak onda görünmezlik onda ki bu oyundaki en muhteşem dengesizlik yaratan özellik zaten. Neredeyse buff skilide koyucaklarmış kendisine basması için ama ayıp olur diye koymuyorlar işte. Ama sorsan rogueler isyanda. Ha gayret buff skilini de getirecekler kendilerine :)

HeaveN

Üye
Hangisini iyi oynuyosan ona geç warior güzel ama pahalı dizmek parti girmen çok zor arkadaşın yoksa okçu ise her türlü güzel bow varsa parti alırlar uzaktan çok iş çıkarıyo.
Asas daha çok beceri işi asas iyisen item varsa herkesi kesersin avlarsın.

Farm dönmek istersen 75 okçu çok iş yapacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt