öncelikle merhaba oyunda silah takıcak kadar str kalanı hp verip defans ve hp artısı saglanıyor ve örnek elimdeki silah 198 str istemekte stat 198 verip artan puanı hp verince defans ve hp artısı saglıyorum koskoca 57 stat dususu ( bu stat puanı için günlerce lwl kasıyoruz ) ortalama 440 ap ye tekabul ediyor peki 440 ap 120 damageyemi tekabul ediyor ? Öyleyse mantıken 2500 apsi olan bir karakter ortalama 600 vurmalı ? oyunda skiller silah ve karakter aplerine göre vurmuyor direk skill vuruyor anlıcagınız karakter ap ve silah apsi si dogru çalışmıyor benim fikrimce eger bu normalse 100 damage fazla vurup ölceginize silah takacak kadar str verip hp vermelisiniz bu konu hakkında acıklama olursa sevinirim ... @BEARFACT @SunRise @Digital son olarak sadece battle priest sınıfında degil tüm joblarda durum aynıdır asas okçu ve warriorler eline +8 item takıp hp verip defans hp ve mana kazanımı sağlamaktadır karakter ölmesin zaten vuruyor modunda bu bilgiye sahip olan herkes . . bu konu hakkında mantis serverindeki karakterim ile deneme yaptım iyi seyirler.
Son düzenleme: