sizce combolarda mekanik klavye fark ediyormu ?

Burtto

Üye
sa arkadaşlar benim klavye ömrünün sonlarına geldi yeni bir klavye alıcam fakat kararsız kaldım sadece rise online ve lol oynuyorum
genelde okcu oynuyorum 3 5 combo ve warrior 2rr combosu bazen skill basamıyorum klavyedenmi bendenmi oyundanmı çözemedim neyse
klavye alıcam mekanıik alsam combo yaparken farkedermi skil sekmesine filan faydası varmı yoksa eski usül sessiz bi mebran klavyeylede aynı combo performansını görürmüyüm bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ona göre alıcam

wolfphenom

Üye
1ms monitor yoksa 50ms pingin ustundeysen bide giris gecikmeside var klavyeden anakarta gpudan ekrana fps 90 ustu degilse en az 7 8 ms render gecikmesi. belki mavi switch alirsan klik sesi skile bastigin hissi verdiginden hamlelerinden emin olmani saglar ancak okadar

IBoRiS

Üye
1ms monitor yoksa 50ms pingin ustundeysen bide giris gecikmeside var klavyeden anakarta gpudan ekrana fps 90 ustu degilse en az 7 8 ms render gecikmesi. belki mavi switch alirsan klik sesi skile bastigin hissi verdiginden hamlelerinden emin olmani saglar ancak
Klavyede de ms olayi varmis farketmiyomu o komutu daha erken gonderiyo diyo bazi sitelerde

MadBeasT

Üye
sa arkadaşlar benim klavye ömrünün sonlarına geldi yeni bir klavye alıcam fakat kararsız kaldım sadece rise online ve lol oynuyorum
genelde okcu oynuyorum 3 5 combo ve warrior 2rr combosu bazen skill basamıyorum klavyedenmi bendenmi oyundanmı çözemedim neyse
klavye alıcam mekanıik alsam combo yaparken farkedermi skil sekmesine filan faydası varmı yoksa eski usül sessiz bi mebran klavyeylede aynı combo performansını görürmüyüm bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ona göre alıc
klavye alıcam mekanıik alsam combo yaparken farkedermi skil sekmesine filan faydası varmı yoksa eski usül sessiz bi mebran klavyeylede aynı combo performansını görürmüyüm bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ona göre alıcam
Gecikme değerine hiç takılma, mekanik klavye SEVİYORSAN AL. SEVMİYORSAN ALMA. İhticayın olan özellik anti ghosting. Ona dikkat et. Gecikme değerine düşme.

Burtto

Üye
mekanik hiç kullanmadım bilmiyorum büyük ihtimalle alıcam mekanik hem denemiş görmüş oluruz

JamesCheasterfield

Üye
Okçu'da şu an combo yok gibi bir şey warrior için bilmiyorum ama hem mekanik hem normal klavyem var ikisinide denedim bi fark göremedim.

Cape_Mage

Üye
Olaya mekanik vs. mekanik olmayan klavye olarak degilde, kablolu yada kablosuz klavye olarak bakman soru sordugun konu hakkinda daha iyi olur. Cogu profesyonel oyuncu kablolu klavye ve mouse kullaniyor, bunun sebebide genelde kablosuz data iletimi yaparken kabloluya gore bir gecikme oldugu soylentisi. Ancak gunumuz teknolojisinde, kablosuz bilgi aktariminin hizi o kadar hizliki farkini anlamak bence imkansiza yakin, ozellikle bir mmorpg oyununda. Shooter tarzi bir oyun oynasan belki bir nebze.

Bazi mekanik klavyelerde "travel distance" yani klavyeye basmaya basladiktan ne kadar sonra onu bilgisayara aktardigini ayarlayabiliyorsun. Ornegin, tusa tamamen dibine kadar basmak yerine, az bir basimda onu basmis gibi bilgisayara iletiyor. Belki bunun bir faydasi olabilir kombo yaparken, ama bence cok farketmez.

Ben eskiden kablosuz klavye kullaniyordum ama surekli pil degistirme derdi oluyor diye, tamamen kablolu ve mekanik klavyeye gectim. Ama oyun performansi acisindan bence bir farki yok, sadece mekanik oldugu icin yazis hissiyati biraz daha iyi oluyor, ve kablolu oldugu icin pil degistirme derdi olmuyor.

wolfphenom

Üye
bilgisayariniz iyi olacak fps yuksek olacak cunku dusuk fps de gecikme demek e bunu gosteren monitorun tepki suresi dusuk ve hertz degeri yuksek olacak en bide sunucuya olan uzakligini ping degerin 30ms altinda olacak ki klavyen 5ms den 1ms ye inmis onun farkina takacaksın. 180 fps aldin 20ms ping var monitor 144hz 1ms gecikme derim mekanik klavye kesin almalisin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt