Sizce ne yapılmalı ?

GençAtsız

Üye
Arkadaşlar oyundaki yeniliklerin bir kısmını az çok tahmin edebiliyoruz gb silme politikası craft soulband kalkma ihtimali vs vs derken oyun çok başka bi boyuta evreliyor

Piyasa bu haldeyken itemlenmek sizce doğrumu Epik+7 silah alınmalımı 4 gbye kadar düsen arch+7 piyasası bi tık yükselmeye başladı .

Bu treni kaçırmamak mı lazım yoksa beklemekmi lazım öngörünüz nedir bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürlerr

Jacques

Üye
İnsanlar tetikte bekliyor yenilik gelsin soulbond gevşesin craft açılsın 70 açılsın diye 1 aydır girmeyen arkadaşlarım girmeye başladı bi bakınıyorlar insanlar gelmeye devam ettikçe piyasa canlanacak ve yükselecektir.

Lady

Üye
Bence bu oyunu oyun olduğu için ve aktif bir şekilde oynuyorsanız ve gbnizde varsa ihtiyacınız ne ise temin etmeye çalışın. Yoksa o olacak mı bu düşer mi ne yapsam beklesem mi diye düşününce boşa zaman geçirmiş oluyorsunuz. Çünkü fiyatlar yükselirse alma şansınız azalır ama fiyatlar düşerse her şeyin fiyatı orantılı düşüyor. Yani her şekilde aldığınız eşyanın fiyatı düşüyor ama değeri kaybolmuyor diye düşünüyorum.

GençAtsız

Üye
Oyunu aktif birşekilde oynamaya çalışıyorum ve belkide hata yaptım ilk başta tüm takılarımı fulledım hatta 2 set takı yaptım defans + travel ama bu item durumu karışık oldugu icin bir türlü karar veremedim daha iyi silahlar çıkarmı vs vs die görünen o ki çıkmayacak . arch Eart epik olarak presti 1 sene götürcek olan silahlar bunlar sanırım

Akc

Üye
Bence bu oyunu oyun olduğu için ve aktif bir şekilde oynuyorsanız ve gbnizde varsa ihtiyacınız ne ise temin etmeye çalışın. Yoksa o olacak mı bu düşer mi ne yapsam beklesem mi diye düşününce boşa zaman geçirmiş oluyorsunuz. Çünkü fiyatlar yükselirse alma şansınız azalır ama fiyatlar düşerse her şeyin fiyatı orantılı düşüyor. Yani her şekilde aldığınız eşyanın fiyatı düşüyor ama değeri kaybolmuyor diye düşünüyorum.
Güzel ve mantıklı bir açıklama. Arkadaşa katılıyorum.

MaRaKeSH

Üye
Oyunun her aşamasında ihticınız olan itemleri edinmelisiniz arkadaşlar. Her meta değiştiğindede elinizdeki eskileri 2. elmiş gibi satmalı ve sistemi dengelemelisiniz. henüz çok yeni bir oyun olduğundan ve pazar sistemi hala varsayımlarla yürüdüğünden fiyatların anormal yüksek olduğunu düşünüyorum ama ihtiyaçlarınızı karşılamanız da gerekmektedir.

birol2003

Üye
Sanal dünyada yarının ne olacağını kimse kestiremez heleki row şu an çok taze bir ortam Türkiye ekonomisi gibi dedikodularla bile piyasa değişebiliyor, oyun olduğu gerçeğini unutmadan anı yaşamanızı tavsiye ederim, her an piyasa değişecek beklentisi ile hem stres olursun hem eğlencenden olursun, varsa GB harca gitsin nasılsa toplanır yine

Son düzenleme:

KarinRiverside

Üye
Merhaba! Bir oyuncu olarak şahsi fikrim Craft ile gelecek set, takı ve silahlarda mantıken belli bir süre diliminde karakterinizi kolaylıkla güçlendirebileceğiniz ve craftladığınız itemi satacağınız için farm işi biraz daha crafta yani materyallerine kayacak dolayısıyla piyasada önemli bir ölçüde düşüş ve ve craftlanan itemler arasında fiyat dengelemesi yaşanacak bu yüzden kaçan veya kalkan herhangi bir tren yok sahip olduğunuz paranızı elinizde tutmanızı öneriyorum,

Saygılarımla.

RickSancheZz

Üye
Merhaba! Bir oyuncu olarak şahsi fikrim Craft ile gelecek set, takı ve silahlarda mantıken belli bir süre diliminde karakterinizi kolaylıkla güçlendirebileceğiniz ve craftladığınız itemi satacağınız için farm işi biraz daha crafta yani materyallerine kayacak dolayısıyla piyasada önemli bir ölçüde düşüş ve ve craftlanan itemler arasında fiyat dengelemesi yaşayacak bu yüzden kaçan veya kalkan herhangi bir tren yok sahip olduğunuz paranızı elinizde tutmanızı öneriyorum,

Saygılarımla.

alın verin ekonomiye can verin demişler sayın moderatör, herkes sizin gibi parayı tutarsa pazar ölü diye ağlama konularının sayısı x5 olur

Zbam

Üye
Oyunu aktif birşekilde oynamaya çalışıyorum ve belkide hata yaptım ilk başta tüm takılarımı fulledım hatta 2 set takı yaptım defans + travel ama bu item durumu karışık oldugu icin bir türlü karar veremedim daha iyi silahlar çıkarmı vs vs die görünen o ki çıkmayacak . arch Eart epik olarak presti 1 sene götürcek olan silahlar bunlar sanırım
Karakterini güçlendirmediğin her saniye farmda daha az mob kesiyosun ve drop şansın azalıyor bence düşünmeye bile gerek yok direk itemla charını:D
Sıklıkla ROck sınıfı kesmeyeceksen arch sword tercih etme bence.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt