Sizce Oturum Başına Ip Limit Gelmeli Mi?

eraytapan35

Yeni Üye
gördüğüm kadarıyla herkes oyundaki 8 pclerden şikayetçi,şikayetçi olmayanlar ise 8 pcsi olanlar sanırım genel olarak bi yorum almak istedim,ip sınırlaması oyunun gidişatı açısından sizce iyi mi olur yoksa kötü mü?
benim fikrim çoklu pc oyuncularının oyuna zarar verdiği ve oyun deneyimini kötü etkilediği yönünde,oyunun vaad etiği arkadaşlık ve dostluk ortamını kısıtlayan daha çok maddi imkanı olanın daha çok kazandığı bir sisteme dönüşüyor oyun bu gidişatla.bir mmorpg oyununda bir kişinin birden çok bilgisayar ile birden çok karakteri aynı anda yönetmesine engel koyan pek çok oyun var ancak fikrimi değiştirebilirsiniz zaten bu konuyu alternatif bakış açıları almak için açtım,düşüncelerinizi cidden çok merak ediyorum.

Son düzenleme:

Sadece_GerçekLeR

Üye
10-30 pc ile farm veya dorionda pazar yapan oyuncular var ve yönetim kısıtlama getirmiyorsa bile premiumsuz 2 çar giriş izni vermeli 3 ve üstü giriş yapanlar çarlara premium şartı getirmeli bunu 1 yıl öncesinden çok yazdım yönetime lakin her hangi bir aksiyon almıyorlar ama maliyetler artınca cash fiyatlarına zam yapmayı çok iyi biliyorlar ve oyuna gelir için yeni kaynak aramıyorlar.

fstab

Üye
ip sınırlaması bir işe yaramaz, proxy diye bir şey var 10 tlye 1 aylık satın alınabiliyor ve her clientin ipsini farklı göstererek yine giriş sağlayabilirler.

nasıl engellenir dersen rowlardan sadece gold atacak şekilde bir düzenleme yapılabilir bu tarz multi pc ile kasan insanların cogu afk row slotlarında kasıyor, diğer türlü adamın gücü vardır 30 bilgisayarla bile girebilir nasıl önüne geçebilirsin ki

eraytapan35

Yeni Üye
peki rowda sadece item düşme kaldırılsa veya rowda düşürülen itemin fiyatı azalsa okey misiniz?

DeniRo

Üye
Kendi açımdan söylüyorum sadece coin atması çözüm değil.Benim gibi tek pc oynayan insanların ne suçu var.Ayrıca zaten attığı coin ne row karşılıyor ne pot parası bazen attığı çöpten çanta dolmuyor en azından 200 300k neyse faydası oluyor.Başka bir çözüm bulmak gerek bütün iyi slotlar dolu royal pre aldım ama kasacak slot yok diğer slotların exp oranı çok düşük.

RainOfFire

Üye
IP sinirlamasini asmak gercekten cok basit artik 2023 yilindayiz. tek bilgisayar 7 sunucu yada x adet sunucu kiralamasi ile istediginiz kadar karakter ile oyuna girebilrisiiz tamamen butcenizle alakali yani pay to win. sorunun cozumu ip kisitlamasi x coklu karakterlerin oyunda olmasi degil ROW asistant in kaldirilmasi, tum haritalarda farmin tekrar oyuna geri getirilmesi, Meslekler sistemininde tamemen revizyona gidilmesi gerekiyor. (Atil gereksiz zor ve degersiz durumda olan bir cok meslek - toplayicilk var bunlarin basinda herbalism ve fishing geliyor. revizyon gerekenler basta blacksmithing, armor ve weapon crafting, leatherworking alchemy stonemancery.) ayirdiginiz vakite verdiginiz emege yatirdiginiz paraya inanin suan hic bir meslek degmiyor. )

HATALARINIZI KABUL ETMEK VEYA YANLISTAN DONMEK TE BIR ERDEMDIR ve takdir gorur mutlaka dogru yapilan isler. craftin ve farmin tekrar canlanmasi piyasayi da olumlu sekilde hareketlendirecegi gibi oyuna surekli alttan oyuncu gelmesini de tesvik edecektir. herkes icin kazan kazan durumu olacakken geldigimiz durum ortada. ne diyelim yonetimin dusuncesi yapilan yanlislara devam yonunde...

gaddarkerim

Üye
epincilerle anlasmayı ıptal etsınler bırak coklu pc yı 1 tanesı bıle kalmaz :) ıp maypiyede gerek yok

Rosalindaa

Üye
Biz bunu aylar önceden söyledik bunun çözümü 1-2 kanallarda row aktif olmayacak fakat droplar bi tık iyi olacak ki elle kasan adam emeğinin karşılığını alsın diğer kanallarda ise row olacak fakat coins ve expten başka birşey atmayacak o kanallar lvl kasmak isteyenlere hizmet edecek yani kısaca afk farm olmayacak çözüm bu kadar basit yeter ki yapılmak istensin

fstab

Üye
arkadaşın dediği gibi afk farmı bitirmeleri lazım yoksa istediğin sınırı getir bi işe yaramaycaktır. elle kasan adamda hakkını vereceksin bu kadar basit

eraytapan35

Yeni Üye
oyunda şuanda gb çekmeden gelişmek neredeyse imkansız farm yapıp item kasayım diye düşünen varsa onu bi unutsun en baştan o mümkün değil yani mobları kesmen için item alman lazım item için para lazım para olmadan item alamazsın para içinde item lazım yani oyun kısır döngüye girmiş bulunmakta bir sonraki güncellemede radikal değişiklikler yapılmaz ise ben net bir şekilde bırakacağım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt