Sizce Oyun Ne Kadar Daha Böyle Gider?

berkcicek

Yeni Üye
Valla arkadaşlar ben oyunu geçen hafta bıraktım. Bir ferahlama geldi. Umuyorum P2W öğeleri biraz daha aza indirgenir(özellikle Rise Cash ile alınan öğeler). Tepkili olan arkadaşlarda yakında bırakırlar diye düşünüyorum ki çoğu kişi zaten bıraktı.. Memnun olan arkadaşlara iyi oyunlar. İlginç etkinlikler getiren yönetime selamlar.

JohnPlane

Üye
aşırı p2w oldu keyif alma noktasını geçti ben para ödeyen öne geçmesine karşı değilim tabiki geçsin hakkı ama bende biraz emek vererek birşeyler yapabilmeliyim şuan az emeğimle birşey yapamıyorum hala az emek vererek devam ediyorum ama kesinlikle pk atmıyorum sadece pve yapıyorum serverlar açıldığından beri adam akıllı drop yapamadım aarvad da böyle olmamıştı bayağı çarımı pve yaparak dizebilmiştim ve hemde bp priest ve asas olarak pve yaptım.

Agaragambi

Üye
Oyunun piyasası bitmiş 1 haftadır orb of agility elimde kaldı satmayı bırak teklif bile yok çünkü anklet yapan yok çünkü oyundan beklentisi olan ileriye dönük yatırım yapan yok

JohnPlane

Üye
Oyunun piyasası bitmiş 1 haftadır orb of agility elimde kaldı satmayı bırak teklif bile yok çünkü anklet yapan yok çünkü oyundan beklentisi olan ileriye dönük yatırım yapan yok
emeğin karşılığı yokki işte sorun orda 1000 lik pot alıyorum bu potun karşılığından çok masraf gidiyor %5 bile kar ettirse devam edersin ama %50 zarar falan oluyor. Anlıyorum coin değerli kalsın istiyorlar ama bizde insanız beni motive edecek bir karşılık almam gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt