Sizce sıcaklık değeri normal mi?

LastBamBam

Üye
xxxx.jpg

Merhaba iyi oyunlar herkeze sizce bu değerler normal midir?

Fps High ayarlarda 20 ile 40 arası ısınmadan dolayı 15 e kadarda anlık düşmeler oluyor.
Fakat medium veya low a da alsam fps 40 dan yukarı cıkmıyor :)

Laptop kullanıyorum

Sistemim: Asus Rog Zephyrus
i7 9750
RTX 2060
500 SSD
16 RAM

Ekli dosyalar

• xxx1.png
    xxx1.png
    36.4 KB · Görüntüleme: 88
  • x1xx1.png
    x1xx1.png
    34.7 KB · Görüntüleme: 87

sentezz60

Üye
Fan Felanmı çalışmıyor bune. Birde Oyunu 1600x900 Pencere modunda Sabit 60 fps ile açmayı dene . Pc kapa Biraz soğusun sonra Dediğimi Dene

Chog

Üye
En son ne zaman bilgisayari temizlediniz? Ne tarz bir zeminde laptopunuzu kullaniyorsunuz? Eger cok toz birikmisse laptopun acip temizlenmesi gerekebilir, ayrica eger laptopun hava giris ve cikislari bir sekilde engelleniyorsa o da yüksek sicakliklara sebep oluyor olabilir.

LastBamBam

Üye
En son ne zaman bilgisayari temizlediniz? Ne tarz bir zeminde laptopunuzu kullaniyorsunuz? Eger cok toz birikmisse laptopun acip temizlenmesi gerekebilir, ayrica eger laptopun hava giris ve cikislari bir sekilde engelleniyorsa o da yüksek sicakliklara sebep oluyor olabilir.
Dostum Laptop u alalı 1 yıl olmamıştır nekadar tozlanabilir diye düşünüyorum hava çıkışlarında engelleme vs yok alt k ısıma sogutucu sipariş ettim bakalım ne gibi bir değişiklik olucak

sentezz60

Üye
pencere modunu denedin mi . Dusuk bi cozunurlukte pencere modu ac

ROLeveLDesign

Üye
Dostum Laptop u alalı 1 yıl olmamıştır nekadar tozlanabilir diye düşünüyorum hava çıkışlarında engelleme vs yok alt k ısıma sogutucu sipariş ettim bakalım ne gibi bir değişiklik olucak
Kullanılan ortama göre süre değişkenlik gösterir. Masaüstü sistemler yüksek ısı değerlerine sahipse, laptop için 94 bence iyi sayılır. Yeni teknolojilerde sıvı soğutmadan gerisi yalan bana kalırsa, hayvan gibi güçlü elektronik cihazları fırıldakla soğutmaya çalışmak garip geliyor.

not: masaüstü sistemlerde hava akışı dinamikleri belki kurtarıyordur bilemiyorum.

Kurallsiz0012

Üye
Normal aslında değerlerin endişe edilecek durum yok suanki optimize ile bide leptop olduğu için 80 derece falan normal soğutucu almanın faydası olur alana kadar bilgisayarın altına kitap vb. Nesneler koyarak yükselt hava alsın ikinci senenek güç ayarlarıma gir orda hangi profil seçili ise gelişmiş ayarlar diyerek işlemci soğutma yöntemi sekmesinden iki seçenek gelcek etgen-edilgen etgen diyerek kaydet leptoplarda cpu ve gpu cip aynı fan ve bakır plaka ile bağlantılıdır. İşlemci fanı ne kadar hızlı çalışır ise ekran kartının ısısıda o kadar düşer

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt