sizce warrior mu rogue mi?

Knight

Üye
Arkadaşlar Oyunun başında rogue kastım ve hissiyatsızlık yuzunden rogue karakterini bıraktım simdi warrior actım onuda 53 e kadar kastım aama yine aynı tadı almaya basladım beni farmda hangi karakter öne cıkartır rogue mi warrior mu warrior solo farm atabilecek kıvama gelir mi?

TheJimmyQ

Üye
Arkadaşlar Oyunun başında rogue kastım ve hissiyatsızlık yuzunden rogue karakterini bıraktım simdi warrior actım onuda 53 e kadar kastım aama yine aynı tadı almaya basladım beni farmda hangi karakter öne cıkartır rogue mi warrior mu warrior solo farm atabilecek kıvama gelir mi?
warrior klası solo farm atabilecek kadar rahat. fakat biraz itemlenmen lazım ama birazcıkta masrafın olacaktır.. ekiple güzel zevk verir rogue karakteri aynı şekilde dönebileceğin arternatif slotlar var black mummy diviner gibi dahasını keşfedersin :) ayrıca farmdan sıkıldığın an solo pk'na da bakabilirsin ekiple oynuyorsan warrior derim soloyasan rogue .. seçim senin iyi oyunlar

Hazerfen

Üye
yav salla bu forumu, anca mesaj, konu siliyorlar,
kasmak için rouge daha iyi ama pot çok yiyormuş

Knight

Üye
warrior kısmı'da aynı şekilde çok masraflı ama rogue ile bence sadece mana masrafı mantıklı olabilir tercih yine senin :) iyi forumlar
deli gibi rogueye donmek istiyorum bende ama salak gibi matta ve pelerin almıstım nede olsa aktarırım dıye aktarılmmıyormus zoraki warrior oynuyorum şuan

TheJimmyQ

Üye
deli gibi rogueye donmek istiyorum bende ama salak gibi matta ve pelerin almıstım nede olsa aktarırım dıye aktarılmmıyormus zoraki warrior oynuyorum şuan
ilerleyen zaman'da bu konu hakkında bir çalışma yapmaları lazım ve yapacaklardır'da..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt