Size çaresizliği anlatamam ama fotoğrafını gösterebilirim...

PlayzZerzHD

Üye
1000 atağı olan okçu ile 12 dakikada bitirdiğim easy mod zindanı 1900 atağı olan warrior ile 13 dakikada bitirebildim. Frenzy kullanımından ötürü aldığım anlamsız hasarlardan bahsetmek dahi istemiyorum. Diğer mmorpg oyunlarda WARRİOR dediğin sınıf yüksek hasara, yüksek savunmaya ve canı olan bir dizayna sahipken biz neden bu oyunda acı çekiyoruz? Neden attack power kısmında yazan statlar bir anlam ifade etmiyor?

Ekli dosyalar

• zindan.png
    zindan.png
    3.9 MB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Atak anlamında evet sıkıntı var katılıyorum. Fakat paper priestin bile 700+ defansı varken sizin defans düşük kalıyor frenzy basılı iken.

Ben bp oynayan biri olarak yan çar warrior açıp takıları ona aktardım. Ama aynı sizdeki gibi warrior çok kötü. Priest 55lv den itibaren çok rahat kesiyor solo zindanı. Diğer sınıflara solo için bir ayarlamaya yapmak lazım.

Balerion

Üye
Arkadaşlar her karanterin iyi ve kötü yönleri olabilir. Kaldı ki:
  • Tün row ve exp partiler warrior arar.
  • Dvde warrior asastan sonra en cok tercih edilen karakter
  • İlerki levellere gidildikçe en hızlı güçlenen karakter warrior.
  • bir bp ile duo farm, duo dv, veya sc basmayı göze aldiysa solo farmda en iyi karakter warrior.
Tüm bu avantajlarına rağmen hala sırf solo farmı hızlı bitiremiyor diye burada sitem etmek biraz aç gözlülük olmuyor mu? Ben de warriorun iyileştirilmesi gereken yanları olduğunu duşünuyorum ama bu kadarı da fazla. Bir okçu mesela warriorun sahip oldugu hiçbir avantaja sahio değil. Exp row dv partilerinin hiçbirinde tercih edilmez. Teknik olarak okçu row yapamıyor bile. Ne damage vuruyor ne defansı var ben warriora 250 vururken o bana 950 vuruyor. Hee aman okçu solo dungeonu daha hızli bitiriyor aman ne avantajlı allahım okcuyu nerfleyin bir kez daha solo dungeonu hızli yapiyomuş okcu cok buyuk avantaj hemen dengelesin yonetim bunu.

aLoneW0LF

Üye
yüksek can, yüksek defans ve yüksek hasar aynı anda olacaksa diğer karakterlere ne gerek var o zaman?
Bahse konu olan olay joblar arası dengesizlikten ziyade değerler arasında dengesizlik. 7 Swift shooter görev chitinleri ve 8 takılarla hard modda zorlanmazken, 7 mino travellers set ve 7 fp set ile 1300 atack 450def olmasına rağmen easy modda rezil oluyorum dakikayı gectim mobları keserken harcadığım mana potun haddi hesabı yok + yatma tehlikesiyle kesiyorum. Burda asıl soru şu warrior 1300 atackla nasıl bu kadar az hasar çıkartıyorum?

Alkoer

Üye
Arkadaşlar her karanterin iyi ve kötü yönleri olabilir. Kaldı ki:
  • Tün row ve exp partiler warrior arar.
  • Dvde warrior asastan sonra en cok tercih edilen karakter
  • İlerki levellere gidildikçe en hızlı güçlenen karakter warrior.
  • bir bp ile duo farm, duo dv, veya sc basmayı göze aldiysa solo farmda en iyi karakter warrior.
Tüm bu avantajlarına rağmen hala sırf solo farmı hızlı bitiremiyor diye burada sitem etmek biraz aç gözlülük olmuyor mu? Ben de warriorun iyileştirilmesi gereken yanları olduğunu duşünuyorum ama bu kadarı da fazla. Bir okçu mesela warriorun sahip oldugu hiçbir avantaja sahio değil. Exp row dv partilerinin hiçbirinde tercih edilmez. Teknik olarak okçu row yapamıyor bile. Ne damage vuruyor ne defansı var ben warriora 250 vururken o bana 950 vuruyor. Hee aman okçu solo dungeonu daha hızli bitiriyor aman ne avantajlı allahım okcuyu nerfleyin bir kez daha solo dungeonu hızli yapiyomuş okcu cok buyuk avantaj hemen dengelesin yonetim bunu.
Katılıyorum her sınıfın kendine özgü iyi-kötü yanları var.

Fakat solo zindana özgü bir değişiklik olabilir bence sıkıntı değil. Pvp yada pve de sorun yaratmaz.

BP oynadığım için str takılarımı haliyle warriorda kullanmayı denedim sonuç hüsran oldu. Lv kasma bir seviyeye kadar desteklenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt