İstek SKILL BAR KAYDI

xxxOLRICxxx

Üye
Priest oynuyorum. Arada bir buffer, debuffer ve healer düzenine geçmem gerekiyor. Her defasında skill sıfırlayınca skill bar düzenlemek çok sıkıcı. Skill düzenlerini kaydedebilsek ve makul bir cooldown sonrası tekrar kullanabilisek. Skill bar seçiminden ziyade skill sıfırlamaya bir cooldown getirilebilir. Benzer şekilde Rogue oyuncular da asas - okçu geçişinde aynı sıkıntıyı yaşıyor. Warriorlar ile Mage'ler için bu çok sorun olmayabilir ama priestler başta olmak üzere Rogueler için skill bar düzenini kaydedip kayıtlı düzeni tekrar kullanabilmek büyük kolaylık sağlar ki, istenirse çok zor olacağını sanmıyorum.

shuopheal

Üye
O kadar haklısın ki bu priestlerın çektiğini bi tek priestlar anlar :D

DRAGONMAN

Üye
bro oyun arayüze eklenmesi gereken bir olayı güzel anlatmışsın keza en başta yapılması gerekli bi özellik dediğin gibi çoğu oyuncu bu konuda problem yaşıyor

EaGLe*

Üye
Skill verme ekranındaki "Kayıt" / "Yükle" kısmı aktif olunca skill bar kısmı içinde çalışma olabiliceği söylenmişti ama eksikliğini çekmeye devam ediyoruz. kısa zamanda aktif olması dileğiyle..

DRAGONMAN

Üye
vala bro bende bi kaç problemden bahsettim bazı şeyleri görmemezlikten geldiler örn: skill fx'leri kapatıp açmak için buton ekleme talebi yaptım hala dönüş yok :DQWdwqdqdq

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt