Günluk 3 solo ve grup zindan yapıyorum. Haftada 1 adet skill book atarsa atıyor. Droplari iyice kistilar.toplayan arkadaşlar problemli arkadaşlardır knk monument ve tüm zindanlardan bolca atıyor zaten alımına bile gerek yok kafanı takma knk![]()
Günluk 3 solo ve grup zindan yapıyorum. Haftada 1 adet skill book atarsa atıyor. Droplari iyice kistilar.
Kime okutup üfletiyorsun kendini söyle bizde gelelimsenin şanssızlığın, bana günde en az 1 tane atıyor tek dungeonda 3 skil book attığıda oluyor
Kime okutup üfletiyorsun kendini söyle bizde gelelim
Yeşil item attığı için bize book a seviniyoruzSkill booka sevinecek duruma ne zmaan geldik![]()
Düşünmüyorum görevleri yaparım yeter zindan farm derken yıl sonu 85 olurumCiddi ciddi günlerce slotta exp kasmayı düşünüyorsunuz yani![]()
Zindanla kasarim diyenler çok büyük yanılgı icindeler.Düşünmüyorum görevleri yaparım yeter zindan farm derken yıl sonu 85 olurum
Zindanların tamamından (kristal exp scli) + günlük görevler ile 150m exp toplasak,Zindanla kasarim diyenler çok büyük yanılgı icindeler.
Grup zindanda party lvl i yükseldikçe gelen exp düşüyor. Tek 75 olduğum partyde 1m exp aldığım mob, 4 75 lvl olan partyde 750-800k exp veriyor.
ayrıca lvl aldıkça moblarin verdiği expte düşüyor.
suanda full kesmeli zindan premiumlu domatesli 70m exp veriyorsa partynin ve sizin lvliniz arttıkça o exp 40-50m e dusecek.
Yeni grup zindan gelmesi şart.
Zindanların tamamından (kristal exp scli) + günlük görevler ile 150m exp toplasak,
9 Level var. 9x3,5 ortalama 30milyar gerekli. Eklenecek görevleri düşünce 25milyar olur o.
Yaklaşık 160 günde tamamlanır.
O arada 95 gelir![]()
Ne yapalım mesela hacı 1.000 TL Oyuna 500 TL elektriğe verip sabah akşam slota mı bırakalım?Zindanla kasarim diyenler çok büyük yanılgı icindeler.
Grup zindanda party lvl i yükseldikçe gelen exp düşüyor. Tek 75 olduğum partyde 1m exp aldığım mob, 4 75 lvl olan partyde 750-800k exp veriyor.
suanda full kesmeli zindan premiumlu domatesli 70m exp veriyorsa partynin ve sizin lvliniz arttıkça o exp 40-50m e dusecek.
Yeni zindan veya zindan explerinin artması gerekir. Günlük görevler gerekir. Yeni exp görevlerinin de lvl alacak şekilde düzenlenmesi gerekir. O zmn sıkıntisiz kasılır.Ne yapalım mesela hacı 1.000 TL Oyuna 500 TL elektriğe verip sabah akşam slota mı bırakalım?
Grup zindan 80-85 yoldadır bence. Onu da yaparlar herhalde.Zindanla kasarim diyenler çok büyük yanılgı icindeler.