Skill book

Bagshoot

Üye
Oyunda Fire mage oynuyorum Lightning donmek istiyorum skill sıfırladıgımda tekrardan skill book ve 25 m vermem gerekiyormu 70-72 skıllerini acmak icin ?

Aziz

Üye
Discord üzerinden Ries sanırım size cevapladı. Ancak ben burada cevaplayayım. Başka bu tarz sorusu olan arkadaş olursa onlarda öğrensinler.

Fire tarafında veya herhangi bir yetenek sayfasında açtığınız skill sadece o bölümü etkiler. Fire'da açtıysanız Lightning kısmında da açmanız gerekiyor. Aynısı okçu ve suikastçi sınıfı ve priest sınıfı içinde geçerlidir. Fire tarafında açmış olduğunuzu skilli tekrar fire sınıfına döndüğünüzde kullanabilirsiniz. Diğer yetenek bölümlerini ise açmanız gerekiyor. Açtıktan sonra skill sıfırlasanız bile onları kullanabilirsiniz.

DendroctonuS

Üye
Oyunda Fire mage oynuyorum Lightning donmek istiyorum skill sıfırladıgımda tekrardan skill book ve 25 m vermem gerekiyormu 70-72 skıllerini acmak icin ?
Fire Light ice hangisine dönersen dön ordaki skilli gene açman gerekiyor hatta ırk değiştirince hepsi sıfırlanıyor bizzat tecrübe ettim

RickSancheZz

Üye
Fire Light ice hangisine dönersen dön ordaki skilli gene açman gerekiyor hatta ırk değiştirince hepsi sıfırlanıyor bizzat tecrübe ettim

yanlış bilgilenilmemesi için yazıyorum, yeni ırka geçtiğinizde tekrar skil açmanız gerekiyor ama yine önceki ırkınıza dönerseniz önceki açtığınız skiller yine açık
yani açılan skiller o ırka ve o sınıfa özel

:NaturoN:

Üye
yanlış bilgilenilmemesi için yazıyorum, yeni ırka geçtiğinizde tekrar skil açmanız gerekiyor ama yine önceki ırkınıza dönerseniz önceki açtığınız skiller yine açık
yani açılan skiller o ırka ve o sınıfa özel
Garip bir mantık olmuş. Bu ırk değiştirme kefareti gibi bir şey mi acaba :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Merhaba,

Farklı bir yetenek ağacı olduğu için açmanız gerekiyor evet. Fire 75 Açtığınız için sadece Fire 75 yeteneğini kullanabilirsiniz, aynı seviye olan ice veya lightning kullanamazsınız. Bir başka durum da yukarıda arkadaşların açıkladığı gibi ; Fire yetenek ağacında bir yeteneği açtınız ancak bir süre sonra ice olmaya karar verdiniz, tekrar fire olursanız yeteneğinizi tekrar aktif etmenize gerek yoktur, otomatik açık gelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt