Katılıyorum en mantıklısı bu olur bekleme koymak çok saçma çünküÜzerinde herhangi bir buff var iken stat sıfırlama yapılamamalı ya da sıfırlama sonucu tüm bufflar silinmeli.
Katılıyorum en mantıklısı bu olur bekleme koymak çok saçma çünküÜzerinde herhangi bir buff var iken stat sıfırlama yapılamamalı ya da sıfırlama sonucu tüm bufflar silinmeli.
bence , asas moblara , boss lara , oyunculara tek atsin, olmesin, ucsun, gorunmez olsun, ve bence herkes asas kassin, olmadi adamlar memnun degil oyun da kapansin.ne farkedicek senin için bu bende bp oynuyorum sc basıp db dönüp kesiyorum herşeyi ama partiye girerken bi partiye db lazım bi partiye alan heal lazım ne diycez adamlara 2 saat sonra döneyim mi diycem oynadığınız classta skill bile değiştirmiyosunuz biz mecburuz günde 8 kere skill barı diziyom yıldım sen hala ağlıyosun
İnsan bp yi zaten mob kestiği için ve diğer joblara muhtaç olmadığı için oynuyor pk da kaç tane bp gördün. BP mob kesince sıkıntı oluyor asas tek atamayınca sıkıntı oluyor.Zaten oyunda bp priest güçlü iken heryerde farm atan priestler varken diğer joblar çok pasif oluyor.
Buna birde buf alıp sonra db dönüp istediği bütün slotları tek başına dönebiliyor nerdeyse , ancak diğer joblarda böyle bir avantaj yok.
Nacizane fikrim skill sıfırlamaya 1 saat , 2 saat vs. süre getirilmelidir.
Hocam sendeki de el insaf ya str priest nerf gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar akşamları döner ekmeğini kuru kuru mu yesin yanında bi soğuk ayran içmesin miMerhabalar ,
Zaten oyunda bp priest güçlü iken heryerde farm atan priestler varken diğer joblar çok pasif oluyor.
Buna birde buf alıp sonra db dönüp istediği bütün slotları tek başına dönebiliyor nerdeyse , ancak diğer joblarda böyle bir avantaj yok.
Nacizane fikrim skill sıfırlamaya 1 saat , 2 saat vs. süre getirilmelidir.
KomedisinHocam sendeki de el insaf ya str priest nerf gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar akşamları döner ekmeğini kuru kuru mu yesin yanında bi soğuk ayran içmesin mibu czde vs şamar oğlanı oluyoruz diye ağlayanların alayı pkda vs atarak ölenler değil slotta 2 parça item düşürmeye çalışırken ölenler bu arada. Hiç bu yorumumu cevaplamaya çalışıp haklılık payınızı savunmayın malum oyunda da str prinin oyuncuları belliydi burada da. Warrior int pri rogue oynayan kardeşlerime selamlar