bence güzelbir özellikti bedava olması en azından elite premiumdan kaldırılıp diğer tüm premiumlarda olması sağlanabilirdi.
complate premium alıp, adam farm premiumdayken skill sıfırlarsa acaba parası gidiyormu.
giderse o parayı geri vereceklermi çünkü dalgınlıkla değişilebilir.
özellikle priestler sürekli skill ve stat sıfırlıyorlar.
ben o riski almamak için direk battlepremium aldım.
Oyun gerçekten çok pahalı oldu. Geri adım atacaklarınıda sanmıyorum. Biz bu oyuna Market fiyatları uygun olduğu için başladık diğer oyunla fiyatlar yarışır hale geldi. Bu çok üzücü . Tamamen hayal kırıklığı
En azından Farm Premiumun içerisinde olması gerekiyor. Sonuçta PK içerisinde kullandığımız skiller ile Farm içerisinde kullanılan skiller aynı değil. Bir kişi farm yapmak amacıyla farm premium alıyor fakat oyun, oyuncuyu PK'ya itmek istiyor. O zaman bu premium tipine eklensin ki oyuncu PK da atabilsin. Şimdi 1 ay farm premium alıp farm atıp sonra battle premium alıp sadece PK mı atmamız lazım
Açık beta bir oyunda premiumların bu denli pahalı olması ve üzerine kısıt eklenmesi şaşırtıcı derece saçma bir marketing ilave olarak şunu eklemeliyim ki farm premium parasını çıkarmıyor.
en iyi battle pre bence verdiği hediyelerde daha değerli.
birde şimdi tekrar inceledim farm premium un ah süresi ve ah ürün sayısıda az. bence en fazla onda olmalı adam sonuçta kastığı itemleri AH den satacakkı kalan sürede farmına devam etsin.
ama 8 ürün 24 saat satıyor.
battle premium 15 ürün 48 saat.
Böyle bir karar kabul edilemez stat skill değiştirmek bir marifet olmamalı tamam normal premiumsuz olanlar değiştiremesin ama premium sahipleri değiştirmeli yoksa bir anlamı yok