Skill Ve Stat Sıfırlamanın Tüm Premium Sınıflarında Olmamasından Memnun Musunuz?

FAD_0

Üye
Oyunun övülecek ve kıyaslama yaptığımız bir özelliğinin tüm premiumları kapsamıyor olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu durum sizi nasıl etkiliyor?

levbom

Üye
bence güzelbir özellikti bedava olması en azından elite premiumdan kaldırılıp diğer tüm premiumlarda olması sağlanabilirdi.
complate premium alıp, adam farm premiumdayken skill sıfırlarsa acaba parası gidiyormu.
giderse o parayı geri vereceklermi çünkü dalgınlıkla değişilebilir.
özellikle priestler sürekli skill ve stat sıfırlıyorlar.
ben o riski almamak için direk battlepremium aldım.

FAD_0

Üye
Uygun premium aktif değilse para istiyor dikkat etmek lazim

RickSancheZz

Üye
yanlış karar olduğunu düşünüyorum umarım tüm premiumlara eklenir.

Ducovski

Yeni Üye
En azından Farm Premiumun içerisinde olması gerekiyor. Sonuçta PK içerisinde kullandığımız skiller ile Farm içerisinde kullanılan skiller aynı değil. Bir kişi farm yapmak amacıyla farm premium alıyor fakat oyun, oyuncuyu PK'ya itmek istiyor. O zaman bu premium tipine eklensin ki oyuncu PK da atabilsin. Şimdi 1 ay farm premium alıp farm atıp sonra battle premium alıp sadece PK mı atmamız lazım :)

serhat337

Yeni Üye
Açık beta bir oyunda premiumların bu denli pahalı olması ve üzerine kısıt eklenmesi şaşırtıcı derece saçma bir marketing ilave olarak şunu eklemeliyim ki farm premium parasını çıkarmıyor.

levbom

Üye
en iyi battle pre bence verdiği hediyelerde daha değerli.
birde şimdi tekrar inceledim farm premium un ah süresi ve ah ürün sayısıda az. bence en fazla onda olmalı adam sonuçta kastığı itemleri AH den satacakkı kalan sürede farmına devam etsin.
ama 8 ürün 24 saat satıyor.
battle premium 15 ürün 48 saat.

amannn bende neye takılıyorum sanki AH var :=)))

gamion596

Üye
Böyle bir karar kabul edilemez stat skill değiştirmek bir marifet olmamalı tamam normal premiumsuz olanlar değiştiremesin ama premium sahipleri değiştirmeli yoksa bir anlamı yok

zeyn

Üye
En azından farm premiuma skill stat sıfırlama eklenmeli insanları complete premiuma almaya zorlamaya gerek yok

ela

Yeni Üye
konudan bağımsız ama ben nasıl form açacağım burada

BEARFACT

Yönetici
Game Master
konudan bağımsız ama ben nasıl form açacağım burada

En üstte sağ tarafta yeni konu aç butonu mevcut.

1703593532994.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt