skillerin aşırı mana harcamasi " PotToWin "

Resquection

Üye
Genel olarak bir düzenleme şart, ya mana boyutu düşürülmeli ya da az mana götüren sadece canavarlara karşı kullanılacak şekilde olan ek skiller eklenmeli.

beretta

Üye
warrior 275mana siliyor arkadaslar boş muhabbet yapmayalım lütfen

JohnPlane

Üye
WARRİOR 44 SKİLLİMİZ 150 MANA YİYOR AĞLAYIP BOŞ YAPMAYALIM HAYATINDA DEATH LORD PARTYDE EXP KASMAMISLAR GELİP BURDA OKCUNUN SKILLI COK MANA YİYOR DİYE ZIRLIYOR
Ne zırlaması hocam ne yapalım yani oda o kadar çok yemesin buda yemesin mevzuyu neresinden anlıyorsunuz gerçekten çok ilginç cebinden para ödemeyi seviyorsun herhalde mağazadan sürekli pot çekmek için ayrıca herkes deathlord slotuna gidip oturamıyor tüm server oraya mı gitsin çözüm bu mu yani ?

RogueLorD

Üye
Ne zırlaması hocam ne yapalım yani oda o kadar çok yemesin buda yemesin mevzuyu neresinden anlıyorsunuz gerçekten çok ilginç cebinden para ödemeyi seviyorsun herhalde mağazadan sürekli pot çekmek için ayrıca herkes deathlord slotuna gidip oturamıyor tüm server oraya mı gitsin çözüm bu mu yani ?
üstat yanlış anlamada biraz saçmalıyor gibisin cz'de raven ve scarvng harpylerden tut eslantta grim reaperdan harpylere kadar hangi slotta kasarsan kas ( bp oynuyorum 220mp gidiyor senden çok harcıyorumdur mana ) tüm slotlarda harcadıgın potun parası direk nakit gelen golddan daha az oluyor örneğin tyrant slotunda 1klık pot 2 saatte falan bitiyor ortalama hadi hp potta kullanıyorum de 1500. 1500 pot 15 tl 1m satış fiyatı 6.5tl ben 2 saatte tyrantta 4-4.5m nakit kasıyorum düşen itemler hariç bak. he sen girersen 1 pt'e herkez pot gitmesin diye warriorlar 24 vurur yok priest bp ise 40 vurur vs. yaparsa o slot dönmez harcadığın potta çöpe gider deathlord keserkende ortalama gene aynı potu harcıyorum ve deathlorddan gelen item hariç 5m civarı para geliyor 2 saatte ama tekrar söylüyorum biz gittiğimizde deathlord'a slot yetmiyor bize tüm warriorlar 60+ ve 60 vuruyor gerekirse frenzy basıyorlar eksiksek yani kısaca riske girmeden ve harcama yapmadan bi getiri yok.. poeyi örnek veren arkadaş içinde şunu söyleyebilirim poe sistemindede 10 exlik delirium map yapp 11 ex kazanıyorsun nekadar harcarsan okadar kazanıyorsun burdada sistem aynı ama senle beraber o harcamayı herkez yapmak zorunda solo oyuna giripte millete 60 vur sen 55 vur sen 61 vur diye laf anlatamazsın sorununuz orda başlıyor sizin. Bu arada dediğim tüm slotlar için yanınızda db priyle gitmeniz şart db prisiz bu oyunda hiç 1 mob kesemezsiniz karlı olarak 1 db priest tek başına mobun %25 hpsini silip %30 damage arttırıyor. 7 atackerdan fazla iş yapıyor yani.

JohnPlane

Üye
üstat yanlış anlamada biraz saçmalıyor gibisin cz'de raven ve scarvng harpylerden tut eslantta grim reaperdan harpylere kadar hangi slotta kasarsan kas ( bp oynuyorum 220mp gidiyor senden çok harcıyorumdur mana ) tüm slotlarda harcadıgın potun parası direk nakit gelen golddan daha az oluyor örneğin tyrant slotunda 1klık pot 2 saatte falan bitiyor ortalama hadi hp potta kullanıyorum de 1500. 1500 pot 15 tl 1m satış fiyatı 6.5tl ben 2 saatte tyrantta 4-4.5m nakit kasıyorum düşen itemler hariç bak. he sen girersen 1 pt'e herkez pot gitmesin diye warriorlar 24 vurur yok priest bp ise 40 vurur vs. yaparsa o slot dönmez harcadığın potta çöpe gider deathlord keserkende ortalama gene aynı potu harcıyorum ve deathlorddan gelen item hariç 5m civarı para geliyor 2 saatte ama tekrar söylüyorum biz gittiğimizde deathlord'a slot yetmiyor bize tüm warriorlar 60+ ve 60 vuruyor gerekirse frenzy basıyorlar eksiksek yani kısaca riske girmeden ve harcama yapmadan bi getiri yok.. poeyi örnek veren arkadaş içinde şunu söyleyebilirim poe sistemindede 10 exlik delirium map yapp 11 ex kazanıyorsun nekadar harcarsan okadar kazanıyorsun burdada sistem aynı ama senle beraber o harcamayı herkez yapmak zorunda solo oyuna giripte millete 60 vur sen 55 vur sen 61 vur diye laf anlatamazsın sorununuz orda başlıyor sizin. Bu arada dediğim tüm slotlar için yanınızda db priyle gitmeniz şart db prisiz bu oyunda hiç 1 mob kesemezsiniz karlı olarak 1 db priest tek başına mobun %25 hpsini silip %30 damage arttırıyor. 7 atackerdan fazla iş yapıyor yani.
hocam belli ki sen gb satışı yapıyorsun şuan durumun böyle olması senin için karlı. Benim demek istediğim ben kar etmek istemiyorum ben bu oyunu oynarken eğlenmek istiyorum rahatça pot basıp rahatça skill kullanmak istiyorum senin dediğin mantık para kazananlar için durum iyi diyorsun.

mmogod

Üye
hocam belli ki sen gb satışı yapıyorsun şuan durumun böyle olması senin için karlı. Benim demek istediğim ben kar etmek istemiyorum ben bu oyunu oynarken eğlenmek istiyorum rahatça pot basıp rahatça skill kullanmak istiyorum senin dediğin mantık para kazananlar için durum iyi diyorsun.
Adam matematiği yapmış senin satıp satmaman ortadaki gerçeği değiştirmez. Oyunda kastıgını siteye verip cash almakta oyun içerisinde almakta aynı mantıga geliyor. Sonucta cebinden cıkmıyor para, farmdan kastıgınla pot alıyorsun. Bence boşa didinmeye gerek yok.

JohnPlane

Üye
Adam matematiği yapmış senin satıp satmaman ortadaki gerçeği değiştirmez. Oyunda kastıgını siteye verip cash almakta oyun içerisinde almakta aynı mantıga geliyor. Sonucta cebinden cıkmıyor para, farmdan kastıgınla pot alıyorsun. Bence boşa didinmeye gerek yok.
Tamamda hocam ben niye farm yapıp siteye birşey satıp birşey almak zorundayım oynayabilmek için bu doğru veya güzel mi sizce ?

Toxic

Üye
Okçuyu bilmiyorum lakin biz hesapladık pus dan aldığın 1k lık pot bitmeden pot parasını çıkartıyoruz. Parti değiştirmeyi slot değiştirmeyi map değiştirmeyi dene kanka ufak bir matematikle bence sende problemi çözebilirsin. Mesela madem okçusun çoğu parti wolf için en az 1 adet okçu almak zorunda. Eslanta geç wingedmaiden e yürü orada ki tüm parti başkanlarına lwl ini ve class ını yaz yer boşalınca bana pm atar mısın de. Partiye girince mana potun çok problem oluşturursa tak eline bıçakları devam ke. ( aramızda okçu arkadaşlar var pot problemi hakkında hiç bir şey dediklerini duymadık )

JohnPlane

Üye
Okçuyu bilmiyorum lakin biz hesapladık pus dan aldığın 1k lık pot bitmeden pot parasını çıkartıyoruz. Parti değiştirmeyi slot değiştirmeyi map değiştirmeyi dene kanka ufak bir matematikle bence sende problemi çözebilirsin. Mesela madem okçusun çoğu parti wolf için en az 1 adet okçu almak zorunda. Eslanta geç wingedmaiden e yürü orada ki tüm parti başkanlarına lwl ini ve class ını yaz yer boşalınca bana pm atar mısın de. Partiye girince mana potun çok problem oluşturursa tak eline bıçakları devam ke. ( aramızda okçu arkadaşlar var pot problemi hakkında hiç bir şey dediklerini duymadık )
Hocam genel olarak bir sıkıntı var siz şuan bu pot olayından menmunmusunuz gerçekten ?

Toxic

Üye
Hocam genel olarak bir sıkıntı var siz şuan bu pot olayından menmunmusunuz gerçekten ?
:) değilim ama sizinle aynı fikirde değilim. Problem şu potu coinle değil pus parası ile alıyorsun pot la almadığımız için oyundan coin çıkışı olmuyor benim problemim enflasyonla ilgili ama sizin o kısma kadar gelebilmeniz için öncelikle oynadığınız class ve oyun tarzınız ile hayatta kalabilmeniz önemli :) :) Şuan pus dan aldığınız pot şuan uygun ama daha ucuz olmasını tabi ki isterim niye olmasın . Ama sizin probleminiz ucuz veya pahalı olması değil aldığınız pot ile farm yapıp tekrar alacak veya tekrar alıp envanterinizde para arttırabilecek bir oyun sergileyememeniz. Lütfen dediklerimi deneyin hatta levelinizi belirtirseniz size slotta önerebilirim

JohnPlane

Üye
Enflasyon konusunda haklı olabilirsin ama bunu eritecek başka çok fazla yöntem bulunabilir exp sc lerin coinle satılması gibi milyon tane yöntem bulunabilir. Ben Akşamları mesai sonrası bir kaç saat oynayabiliyorum Premium, Binek ve Pet almışım pot içinde sürekli para ödemek istemiyorum solo bir oyuncuyum skill basarken pot parasını kendime dert edip bide farm la mı uğraşayım veya illa pot parası çıkaracak slot peşine mi düşeyim bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Standart bir oyuncunun yapacağı harcamayı yaptım ben fazlasını vermek istemiyorum.

DESTUR

Üye
Gerçekten insanlara dert anlatmak zor hala o Job bu kadar bu job bu kadar ıvır zıvır muhabbet yapıyorsunuz yok warrior bilmem neymişde yav kardeşim olay bu zaten tüm joblar böyleyse amaç nedir? Amaç cash ile pot satmak herkes bu konudan müzdarip ama millet birbirine giydiriyor burada pes

JohnPlane

Üye
Gerçekten insanlara dert anlatmak zor hala o Job bu kadar bu job bu kadar ıvır zıvır muhabbet yapıyorsunuz yok warrior bilmem neymişde yav kardeşim olay bu zaten tüm joblar böyleyse amaç nedir? Amaç cash ile pot satmak herkes bu konudan müzdarip ama millet birbirine giydiriyor burada pes
Aynen hacım ya adamlar cashle pot alınsın diye savunuyorlar inanılır gibi değil gerçekten zırlamayın falan yazıyolar :D

Alkoer

Üye
priest %50 regen 120 mana %100 regen 960mana sebep ? skillerde genel olarak dengesizlik mevcut

mmogod

Üye
Tamamda hocam ben niye farm yapıp siteye birşey satıp birşey almak zorundayım oynayabilmek için bu doğru veya güzel mi sizce ?
ya aga pazarda 1k mana 2m zaten saatte 2m getiriyo her spot exp kasarken. sen zaten 1k mana harcamıyon saatte çok uzun süre gider her şekilde worth yani. bak sana siteye satmadan mana alman için yöntem hadi git yap

RogueLorD

Üye
hocam 50 satır yazı yazdım sen sadece bunumu anlayabildin ? sende 1 sıkıntı var oyunada forumada at gözlüğü ile bakıyorsun. sana diyorumki 1k mana pot 10 tl'den alınıyor sen orda 6.5 tl desen 1m'e 4m kasıyorsun oda 24 tl'e geliyor yani bu parada 2400 pota eşit kim gb satıyor niye satıyor saçma sapan konuşmadan lütfen yazdığımın tamamını oku anla anlamadıysanda 1 daha oku

RogueLorD

Üye
arkadaşım pazarda 1k pot 2.2m ile 2.4m arası git onu al ozaman gene daha kardasın gene daha kardasın sen nasıl bişey peşindeysen lütfen açık konuş ona göre bizde kaale alıp yorum yapalım

RogueLorD

Üye
Sen 220 mana ile 2-3 k arası damage cikartyorsun okcunun 5 liside çok vurmuyor yani
üstat kim nekadar damage vuruyor bilmiyorum ama bizim team'de 65 okçu var full görev itemiyle 5li okla benim de full görev itemi olan 63 lvl bp'den fazla vuruyor benim 700-800 vurduğum mob'a okunun tanesi 180-200 arası vuruyor arkadaşın ama dedğin damageleri hiç göremedim bu arada ben fll str bp değilim onuda unutmamak lazım quest set giyiyorum. full str olursamda 900-1k damage vuruyorum ki oda bizim okçu kadar oluyor bu damage'ler undead king'e.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt