skillerin aşırı mana harcamasi " PotToWin "

henks

Üye
hayatın olağan akışına uygun mu bu mp ayarları okçuları sevmem okçu oynamayıda sevmem ama mesela 3lü ok 35mp yiyor 5li ok 165mp yiyor oha dmg farkıda çok az nasıl exp kasıcaz pot parası yetişmiyor . sadece okçu için değil tüm joblar tüm insanlar aynı sıkıntıyı yaşıyor baba parası yiyen zengin evlatlarının belki umrunda değil seri seri mağazadan pot alıyorlardır ben alınterimi tüm pot parasına mı dökücem ne la bu ? beta da ayni şeyleri̇ yazdik pot ücretsi̇z yapildi çözülmedi̇ oyun açildi ayni sorunla yüz yüzeyi̇z. alacaksaniz hemen aksi̇yon alin parti̇lere gi̇remi̇yoruz ski̇ll bas di̇cekler di̇ye veya ben ski̇ll basmak i̇çi̇n ni̇ye stress e gi̇reyi̇m bu nedi̇r ya

Oyun Dünyada hiç eşi benzeri görülmemiş şekilde PotToWin diye birşey oluşturdu parayla pot almadan oyun içersinde birşey yapmak mümkün değil. Premium Aldık Kanat Aldık Pelerin aldık okey pet aldık okey zevkle alıyoruz ama ben skill vurmak için 10 kere düşünüyorum yine pot mu çekicem pustan diye bunun derhal düzenlenmesi gerekiyor potları ucuzlatmak yada skillerin manalarının azaltılması lazım artık nasıl olur bilemiyorum ama böyle olmuyor Hagard'da exp kasmak için saatte 1k pot gidiyor nasıl çözecez bu işi ya sıkıldım ama mecburen protean da kasmaya devam ediyoruz.
Sanirim butun geliri potlardan kazanmaya karar vermis gibiler. Bir yaratik icin 2 mana potu harciyoruz. Ve seviye atlamak icin onbinlerce yaratik kesmen lazim. Kesinlkle skillern istedigi mana oranlari azaltilmali.

Aziz

Üye
Bu oyunda potları görmek istemezdim. Elbette potlar olacaktır. Ancak bu potların bu mantıkla çalışmasını istemezdim. Ancak temel sorunlu. Değişeceğine inanıyorum. Ancak her şeyi tek seferde oyuncuya verilmeyeceğini düşünüyorum. Oyun bazı şeylere gelir gözüyle de bakmıyor. Çünkü geçenlerde pot kaldırılmıştı. Sonra tekrar eklendi. Yani tek kalemde vazgeçebiliyorlar. Skill ve combo sistemi eğer bir gün değişirse potta mazi olacaktır. Olmalıdır da. Çünkü çağ bunu gerektiriyor. Potlar ise "iksir" olarak daha farklı özellik veren faktörlere dönüşebilir. Belki bir gün...

JohnPlane

Üye
Sanirim butun geliri potlardan kazanmaya karar vermis gibiler. Bir yaratik icin 2 mana potu harciyoruz. Ve seviye atlamak icin onbinlerce yaratik kesmen lazim. Kesinlkle skillern istedigi mana oranlari azaltilmali.
Buna normal diyenler var hatta bide çok kar edilebiliyormus saatte biz demekki başka bir oyun oynuyoruz herhalde

Dreamwalker

Üye
hocam belli ki sen gb satışı yapıyorsun şuan durumun böyle olması senin için karlı. Benim demek istediğim ben kar etmek istemiyorum ben bu oyunu oynarken eğlenmek istiyorum rahatça pot basıp rahatça skill kullanmak istiyorum senin dediğin mantık para kazananlar için durum iyi diyorsun.
Yaptığı açıklama gayet net ve anlaşılır, mantıklı. Fikrine katılmayan herkesi gb satan vs. diye etiketlemeye çalışacaksan forumda konu açmanı tavsiye etmem.

Şu an çoğunluk görev itemleriyle oyun oynuyor, endgame eşyaları yok dolasıyla çok mana harcasanız bile yüksek hasar vurulmaması normal. Şimdiden 5 li okun tanesi vursa 500, o adam eşyaları dizince tek mi atsın yaratıklara?

Mana harcama tutarları diğer oyunculara karşı savaşacağınız durumlar göz önünde bulundurularak belirleniyor diye düşünüyorum, örneğin 100 manayla 5 li ok atsa bir okçu vs de nasıl keseceksiniz hem o kadar hasar çıkartıp hem sürekli hp pot basmaya devam eden birini? Aynı şey warrior ve bp ler için de geçerli. Zaten ileride temin edilecek, yeni gelecek eşyalarla ve seviye limitinin artmasıyla max hp mana lar da şişecek.

juvante

Üye
61 levelim şuan 64m para kasmışım, oyunun para değerine göre şuan 32 adet 1000lik mana pot alabiliyorum. Daha mana pot çekmedim hiç. Bu arada priest oynuyorum toplu heal skilim 1000mp çekiyor.

LocustAviru

Üye
65 lvl okçuyum 1550 mana var karakterde mana pot 2000 dolduruyor şaka gibi 2 3 kere 3lü 5li kombo yapıoz yada 60 skill vuruyoruz 4 tane mana bitiyor nasıl iş bu max lvl olduk fakat karakterin mana barı 1550 :D

REVOO

Üye
Selamlar. Konu oyunun erken safhalarında açılmış olduğunu düşündüğüm için tüm yorumları okumaya gerek duymadım. Bu oyunun ilerleyen dönemlerde seviye sınırının 83 olacağını hepimiz biliyoruzdur. Şu anki seviyeye göre maksimum ulaşabileceğimiz MP 3k civarıdır. Oyun sizlere "herkes 2klık mana potu çekecek" diye bir diretme yapmıyor aksine npcde 500 ve 1klık mana potları da var, ve şaşıracaksınız daha ucuz!! Maalesef çoğu oyuncu oyunu oyunda bırakmayıp kasılan her 1m i TL değerinde gördüğü için haliyle 2klık pus potlarına güncel kur değeriyle 10 lira gözüyle bakıyor.. Biraz sabır edin, eğlenmeye bakın, oynamak istemiyorsanız çıkın oyundan 1 sene sonra tekrar girin. Eminim ki bu kez forumda 2klık potlar yetmiyor malum oyundaki büyük mana potlarından eklensin diye konuları da göreceğiz.

JohnPlane

Üye
Selamlar. Konu oyunun erken safhalarında açılmış olduğunu düşündüğüm için tüm yorumları okumaya gerek duymadım. Bu oyunun ilerleyen dönemlerde seviye sınırının 83 olacağını hepimiz biliyoruzdur. Şu anki seviyeye göre maksimum ulaşabileceğimiz MP 3k civarıdır. Oyun sizlere "herkes 2klık mana potu çekecek" diye bir diretme yapmıyor aksine npcde 500 ve 1klık mana potları da var, ve şaşıracaksınız daha ucuz!! Maalesef çoğu oyuncu oyunu oyunda bırakmayıp kasılan her 1m i TL değerinde gördüğü için haliyle 2klık pus potlarına güncel kur değeriyle 10 lira gözüyle bakıyor.. Biraz sabır edin, eğlenmeye bakın, oynamak istemiyorsanız çıkın oyundan 1 sene sonra tekrar girin. Eminim ki bu kez forumda 2klık potlar yetmiyor malum oyundaki büyük mana potlarından eklensin diye konuları da göreceğiz.
Hocam oyunu ben çok seviyorum daha büyük potlarda eklensin ama ben skill basarken kara kara düşünmeyeyim para harciyacağım diye asıl mesele bu

JohnPlane

Üye
Bu oyunda potları görmek istemezdim. Elbette potlar olacaktır. Ancak bu potların bu mantıkla çalışmasını istemezdim. Ancak temel sorunlu. Değişeceğine inanıyorum. Ancak her şeyi tek seferde oyuncuya verilmeyeceğini düşünüyorum. Oyun bazı şeylere gelir gözüyle de bakmıyor. Çünkü geçenlerde pot kaldırılmıştı. Sonra tekrar eklendi. Yani tek kalemde vazgeçebiliyorlar. Skill ve combo sistemi eğer bir gün değişirse potta mazi olacaktır. Olmalıdır da. Çünkü çağ bunu gerektiriyor. Potlar ise "iksir" olarak daha farklı özellik veren faktörlere dönüşebilir. Belki bir gün...
Şuan oyunun temeli mağazadan pot çekmeye bağlı.

Şarapçıoğlu

Üye
Kardeşim oyunun bir dengesi var warrior hantaldır güçlüdür çok mana harcar asas çeviktir yüksek anlık yüksek dps atar ama sürekli değildir manayı az harcar bp en yüksek dps i atar ama defansı yoktur oyun bu dengeler üstüne kurulu hadi sen çok pot harcıyon diye warriorun 60 skillini 100 mana yaptık bu warrioru vs de kim kesicek? Ne yapıcaz warrioru dengelemek için asası mı bufflucaz daha çok mu vurucak asas? sonra asası buffladık diye ne yapıcaz magelerinde defansını arttıralım madem eee? oyunun bi ekosistemi var her halta carlamayın valla oyunun yapımcısı olsam lanet olsun diyip kapatıp giderdim adam 52 lvl mage ile tek yemiş czde gelmiş burda ağlıyor bu ne ya yeter la.
Boşuna yorma kendini. Senin pota verdiğin 1m'i bunlar çorba parası yapmak istediği için pot harcamak istemiyorlar. İstiyorlar ki hiç bir şeye para harcamasınlar ne pot, ne repair, ne item. Gelen tüm oyun parasını çorba parası yapacaklar dertleri bu.

Turin

Üye
Boşuna yorma kendini. Senin pota verdiğin 1m'i bunlar çorba parası yapmak istediği için pot harcamak istemiyorlar. İstiyorlar ki hiç bir şeye para harcamasınlar ne pot, ne repair, ne item. Gelen tüm oyun parasını çorba parası yapacaklar dertleri bu.
Dostum sen mage oyuncusuydun değil mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt