İstek Skillerin mana harcayıp ama damage varamama sorunu .

Elyoslu00

Üye
Lütfen silmeyin sürekli siliyorsunuz. Biz oyuncular olarak şuan bu sorundan çok büyük mağduruz party gidiyorum giriyorum lagdan 5 Li slotu dönemiyor 8 adam 5 kere skil atıyorum bir kere damage zor vuruyorum sürekli mana bitiyor vuramadan mana gidiyor bir sorun mevcut.Bu sorunu bir an önce çözülsün eğer sorunu farkındaysanız bu konu veya herhangi bir konu altına veya yeni bir konu yaratıp şuan mevcutta olan şu şu sorunu çözmek için çalışma yapıyoruz yazılsın. herkes aynı anda forumda değil her giren silindiği için acaba bu konu biliyorlar mı tek bende mi var gibi sorular yüzünden benim gibi konu açacaktır . Bunuda silersiniz belki ama yani dediğimi yapın insanlar madur olmasın sabırla bekleyelim

Son düzenleme:

fstab

Üye
Bu sorun yaklaşık 16 saattir devam ediyor, 13 saat önce bir yetkili konudan haberimiz var geliştirici ekip üzerinde çalışıyor dedi ve sonrasında herangibi bir düzeltme veya açıklama yok maalesef, ben fixi söyleyim kaldırın okçu klasını direk fix, bu kadar uğraşmasyın boşverin

Elyoslu00

Üye
Ya bizim istediğimiz de bir yetkilinin şuraya yorum yapması evet bu sorun var bizde uğraşıyoruz sabırla bekleyin desin ama şu sorun var bu var denmiyor ticket otomatik mesaj geliyor haliyle bu oyunu severek oynayan oyuncular çıldırıyor . Lütfen sizden mesaj bekliyoruz bu konuyla alakalı durum nedir .

EHTIYAR

Üye
Bunun bir değişik versiyonu da şu; gerçi bu bir bug ya da hata değil anladığım kadarıyla.

MP ya da HP full dolu olduğu halde MP veya HP kullanırsan sana bir faydası olmuyor ama birer tane HP veya MP gidiyor. Hadi oyunun kuralı böyle diyelim ama saçma bence:)

Elyoslu00

Üye
Bunun bir değişik versiyonu da şu; gerçi bu bir bug ya da hata değil anladığım kadarıyla.

MP ya da HP full dolu olduğu halde MP veya HP kullanırsan sana bir faydası olmuyor ama birer tane HP veya MP gidiyor. Hadi oyunun kuralı böyle diyelim ama saçma bence:)
Ne diyorsun kardeş sen bu söylediğin saçma şeyin konumuzla alakası yok ve böyle saçma şeyler yazıp da konuyu dağıtmayın biz yetkili birinden cevap bekliyoruz sizler böyle yaptıkça konu dağılıyor ve cevap alamıyoruz

cookie

Üye
Sözde Macro Engel diye yapıldı diyorlar. Ama Macro engellemek yerine oyun oynamayı engellediler resmen

Elyoslu00

Üye
Sözde Macro Engel diye yapıldı diyorlar. Ama Macro engellemek yerine oyun oynamayı engellediler resmen
Yok kardeş bunun makro engelle alakası yok böyle bir durum güncellemeden sonra oluştu kendileri yapmadı bunu yetkili kimse makro İçin yapıldı da demedi biri dereye forumda attı oltayı o yoksa bu tamamen yanlış yapılan birşeyden çıkan sorun

Bequnis

Üye

Dediğiniz elinizi kesmeden bandaj sarmak gibi bir şey, kullanmış oluyorsunuz ve yaptığınız şey saçma:)

EHTIYAR

Üye
Ne diyorsun kardeş sen bu söylediğin saçma şeyin konumuzla alakası yok ve böyle saçma şeyler yazıp da konuyu dağıtmayın biz yetkili birinden cevap bekliyoruz sizler böyle yaptıkça konu dağılıyor ve cevap alamıyoruz
Ben dağıttıysam sen toparla kardeşim bi zahmet.

Sorunla ilgili 40 tane başlık açılmış, yetkililer de "farkındayız" açıklaması yapmış, sen hala konuyu dağıtmaktan bahsediyorsun. Sakin ol, sinirlerine hakim ol.

Elyoslu00

Üye
Ergen ergen cevaplar vermeyin dünden belli herkesin sinirleri alt üst sizin gibi trollerle uğraşamayız bakın işinize gerçek bir sorun var ortada bu konuda onun İçin açtım kalkıpta manipüle etmenin anlamı yok bırakın yetkililer versin bir cevap

Elyoslu00

Üye

Sorunla ilgili 40 tane başlık açılmış, yetkililer de "farkındayız" açıklaması yapmış, sen hala konuyu dağıtmaktan bahsediyorsun. Sakin ol, sinirlerine hakim ol.
Sadece bir konuya 16 saat önce yorum yapmış bir yetkili oda tam olarak buna benzer ama farklı bir sorun İçin tam emin olsak bizde sormayız tekrar tekrar 40 tane başlık değil bana 3 tane verilen yetkilinin verdiği bu konuyla alakalı cevap linki at bizde görelim .

EHTIYAR

Üye
Sadece bir konuya 16 saat önce yorum yapmış bir yetkili oda tam olarak buna benzer ama farklı bir sorun İçin tam emin olsak bizde sormayız tekrar tekrar 40 tane başlık değil bana 3 tane verilen yetkilinin verdiği bu konuyla alakalı cevap linki at bizde görelim .
Benze başlıklar moderatörlerce silindiği için görememiş olabilir misin?

Elyoslu00

Üye
Hiç bir yetkilinin cevap attığını konuyu dünden belli silmediler @Vision bak bu arkadaş ilgileniyor eğer dediğin gibi olsaydı benim konumunda anında silerdi oyun yönetimi dahi karışmıyor burda yazdığımıza üstüne bilgilendiriyoruz diye teşekkür ediyor kalkıp senin gibi adamlar laf diyor arkadaş ben anlamıyorum sizin bu saçma savunma gayretiniz ne için .

xEnes

Üye
Normalde 22-24 dakika arasi bitirdigim solo zindanda son mobda sürem doldu. Boss odasina bile giremedim ve bastığım exp sc cöp oldu. Kapatın kardeşim oyunu 12 saat sürerse de kapatın, okcuyu fixlemeden acmayin oyunu zarara giriyoruz boş yere. Birde yani buraya hala bir yöneticinin cevap vermemesi ayrı bir skandal. Iletişim ekibi bir zahmet işini yapsın @Vision

Elyoslu00

Üye
Normalde 22-24 dakika arasi bitirdigim solo zindanda son mobda sürem doldu. Boss odasina bile giremedim ve bastığım exp sc cöp oldu. Kapatın kardeşim oyunu 12 saat sürerse de kapatın, okcuyu fixlemeden acmayin oyunu zarara giriyoruz boş yere. Birde yani buraya hala bir yöneticinin cevap vermemesi ayrı bir skandal. Iletişim ekibi bir zahmet işini yapsın @Vision
Yöneticilerin cevap veremediği veya yoğunluklarından ilgilenemediklerini düşünüp biraz olsa anlam veriyorum ama bu kendini yönetici zannedip bu durumu savunmaya bizim oyuncuların şikayetlerin altına sanki oyun yönetiminden para alıyormuş gibi saçma gereksiz tartışmaya girmeleri yok mu insanı daha çok delirtiyor

CaesaR

Üye
böyle olmaya devam mi edecek hiçbirşey kesemiyoruz.

1654612794336.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt