İstek Skillerin mana harcayıp ama damage varamama sorunu .

EHTIYAR

Üye
Hiç bir yetkilinin cevap attığını konuyu dünden belli silmediler @Vision bak bu arkadaş ilgileniyor eğer dediğin gibi olsaydı benim konumunda anında silerdi oyun yönetimi dahi karışmıyor burda yazdığımıza üstüne bilgilendiriyoruz diye teşekkür ediyor kalkıp senin gibi adamlar laf diyor arkadaş ben anlamıyorum sizin bu saçma savunma gayretiniz ne için .
Son kez cevap yazıp kendi adıma konuyu kapatıyorum...

Birincisi, cümleme "Bunun bir değişik versiyonu da şu..." şeklinde başlıyorum. Yani, senin bahsettiğin sorun var evet, bunu kabul ediyorum, bir de böyle bir şey var diyerek benim gözlemlediğim bir şeyi de (ikisinin de MP ile ilgili olması hasebiyle) buraya ekliyorum. Dolayısıyla konuyu dağıtmak ya da değersiz kılmanın aksine sana destek veriyorum aslında. Tabii, sen nasıl bir gözle okuyorsan ergen cevabını yapıştırabiliyorsun anında...

İkincisi, oyuncuların birçoğu kendilerine verilenle yetinirken oyun yönetiminin son derece amatör bir yönetim sergilediğini, oyun ve forum kurallarının acemice hazırlandığını vs. belki de forumda ilk dile getirenlerden biriyim. Hatta, burada bazı sorunları dile getirdi diye tepki gösteren oyuncuları kınayan, keza yazılan mesajları kafalarına göre silen moderatörleri eleştiren mesajlarım da mevcuttur(silmedilerse).

O yüzden, öncelikle okuduğumuzu anlamaya gayret edelim, ondan sonra insanları yaftalamaya başlayalım.

İyi oyunlar!..

Elyoslu00

Üye
Son kez cevap yazıp kendi adıma konuyu kapatıyorum...

Birincisi, cümleme "Bunun bir değişik versiyonu da şu..." şeklinde başlıyorum. Yani, senin bahsettiğin sorun var evet, bunu kabul ediyorum, bir de böyle bir şey var diyerek benim gözlemlediğim bir şeyi de (ikisinin de MP ile ilgili olması hasebiyle) buraya ekliyorum. Dolayısıyla konuyu dağıtmak ya da değersiz kılmanın aksine sana destek veriyorum aslında. Tabii, sen nasıl bir gözle okuyorsan ergen cevabını yapıştırabiliyorsun anında...

İkincisi, oyuncuların birçoğu kendilerine verilenle yetinirken oyun yönetiminin son derece amatör bir yönetim sergilediğini, oyun ve forum kurallarının acemice hazırlandığını vs. belki de forumda ilk dile getirenlerden biriyim. Hatta, burada bazı sorunları dile getirdi diye tepki gösteren oyuncuları kınayan, keza yazılan mesajları kafalarına göre silen moderatörleri eleştiren mesajlarım da mevcuttur(silmedilerse).

O yüzden, öncelikle okuduğumuzu anlamaya gayret edelim, ondan sonra insanları yaftalamaya başlayalım.

İyi oyunlar!..
Okudum evet şimdi dediklerine bu açıdan bakınca sorun olmadığını o konunun verdiği sinirle sana da ergen dediğimi farkettim dün 9 dan belli bu sorunlarla başım çatlamış durumda uykusuzum senin de kalbini kırdıysam özür dilerim .

morganlefay

Üye
@SunRise NFT satış konusundan çıkıp biraz gerçek sorunlara mı baksanız artık :( böyle bir sorunun 15-20 saattir düzelmemiş olması normal mi ?
En yoğun istek ona varmış ondan hemen nft marketi halletmişler yoğun talep istenen 10 bin madde istesinler oyunculardan ilk 10 bine bile girmez nft market işi ama doğrudan para getirdiği için ona öncelik vermişler

Elyoslu00

Üye
SIKINTI HALA DEVAM ETMEKTE HALA BİR AÇIKLAMA FORUMDA BULAMIYORUM . @SunRise Bizi bu konuda aydınlatırmısınız ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt