Skinning Dakika Sayma Sorunu

glaurung

Üye
Skinningde 24 saat esaslı çalışan charlar var. Saniyesi saniyesine dönerek tüm ürünleri kendileri topluyor.
Hangi servera ışınlandığı belli olmadığı için de kimse araya giremiyor.
1 saat bekleyip slot slot araya girmek gerek tam 3-5 slot toplandı derken insanın uyuması gerekiyor.

Çok mu zor şu kaynakların random saniyelerde doğması?
O zaman DV'de de saniyeli koyun clanlar bölüşsün herkes kendi bossunu kesip çıksın.

Kaç defa ticket attık, discord twitter yazdık oralı olmadınız.

ORADA KİMSE VAR MI?

Aleksei

Üye
Yanlış board'ı kullanıyorsun, buraya öneri ve ya şikayet konusu açabilirsin.

glaurung

Üye
Ya ne farkeder 5 kanaldan yazdık adamların umrunda değil sanki doğru yere yazsak düzelecek. Atı alan üsküdarı geçti adam +30 oldu bitti!

Aleksei

Üye
Ya ne farkeder 5 kanaldan yazdık adamların umrunda değil sanki doğru yere yazsak düzelecek. Atı alan üsküdarı geçti adam +30 oldu bitti!
Anlıyorum bir sıkıntı var ama doğru board'ı kullanırsanız destek ekibi o kadar çabuk müdahele eder. (y)

glaurung

Üye
Bu kadar emek verene haksızlık oldu diye üzülmeyin zaten 40 lwl üstü kasamazlar...

glaurung

Üye
Burhan isimli çalışanınız hangi projeye gideceğini söylesin bari de oraya gitmeyelim, bi 5 ayımın daha çöp olmasına gönlüm razı gelmiyor.

Tanerrr

Üye
Daha dorıonda tas cıkmıyor yenı baslayan ınsanalr nasıl quaaryıng 10 yapacak .Acınacak bır hal var ortada

Tanerrr

Üye
dorionda taş yok zaten naruna geçicen.
narunda 6 tas ckıyor 48 dk bekleme suresi. tası 3dk ya yakın surede kırıyorsun eziyet degilmı bu.Onceden kassaydınız dıyorlar kasmadık kasmak zorundada deglim.Onceden kasmadıysak oncekı gibi yapın kasalım o zaman.Haksızlık her yerde

MaRaKeSH

Üye
Taşçılık klan binaları projesi başlamadan kasılsın istemiyorlar diye düşünüyorum. neden önceden kasmış olunacak ve o gün geldiğinde aynı tartışmalar tekrar çıkacak bu bir önlem sanırım bence. Asıl sorun unig toplama aletleriyle geniş geniş item toplamış arkadaşların geldiği seviyelere ve türlü buglarla gelenlerde var, biz su tabancalarıyla getirilmeye çalışıyoruz. Oyuncuyada yazık ben ortalama günde 6 saat pk atan bir oyuncu olmama rağmen bunun hangi kısmını crafta ayırabilirim belirlemek zorundayım. Zaten farm yapılamıyor. Hem farm-drop ilişkisine hemde craft-toplayıcılk ilişkisinin ciddi bir biçimde elden geçmesi gerekiyor.

Tanerrr

Üye
Taşçılık klan binaları projesi başlamadan kasılsın istemiyorlar diye düşünüyorum. neden önceden kasmış olunacak ve o gün geldiğinde aynı tartışmalar tekrar çıkacak bu bir önlem sanırım bence. Asıl sorun unig toplama aletleriyle geniş geniş item toplamış arkadaşların geldiği seviyelere ve türlü buglarla gelenlerde var, biz su tabancalarıyla getirilmeye çalışıyoruz. Oyuncuyada yazık ben ortalama günde 6 saat pk atan bir oyuncu olmama rağmen bunun hangi kısmını crafta ayırabilirim belirlemek zorundayım. Zaten farm yapılamıyor. Hem farm-drop ilişkisine hemde craft-toplayıcılk ilişkisinin ciddi bir biçimde elden geçmesi gerekiyor.
heryer haksızlık adaletsizlik dolu.Onceden toplasaydın dıyenlere bir sozum var madem oyle dusunenler var hersey eskı sıstem olmalı o zaman

MaRaKeSH

Üye
heryer haksızlık adaletsizlik dolu.Onceden toplasaydın dıyenlere bir sozum var madem oyle dusunenler var hersey eskı sıstem olmalı o zaman

aynı fikirdeyim tabiiki önceden yapanlar yaptı eyvallah helali hoş olsun bundan sonrası içinde başarılar. Ama aynı şartlarda gene toplamalı ki insanlar makas aralığı kapansın. İnsanlar heyecanlanmıyor oyundan nefret ediyor toplamacılıktan bir müddet sonra. ben şahsen çok sıkıldım toplarken çocuğa toplattım evden kaçtı :). Toplamak için pk atamıyorum pk atmadığım için kıyafet almıyorum vs vs. acil düzeltilmeli toplama meselesi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt