Öneri Slot Problemi

ZenQuiel

Üye
Merhabalar, oyuncu sayısı gitgide artmakta ve her şeyden önce yüksek level oyuncu sayısı artmakta. Fakat bu artışla birlikte slotların yetersizliği de artmakta, yüksek levelde kasılacak slot sayısı çok az. Sadece açılan kanallar yeterli olmuyor ki PK kanalları da azaltıldı. Oyuncuların yaklaşık 35 levelden 60 levele kadar kasılabileceği 3-4 farklı slot mevcut ve bu slotlar koskocaman harita üzerinde sadece birkaç noktada mevcut, yüksek level slotların harita üzerinde farkı yerlerde de spawnı sağlanırsa belki slot sorunu çözülebilir, aksi taktirde artık akşam vakitleri hiçbir şekilde slot bulunamaz hale gelinecek. İnsanlar KS atıyor ve bu KSnin hiçbir tarafa faydası olmuyor aksine zararı daha fazla oluyor, PK açma gibi bir durum olsa belki slotlardaki mücadele, slot kavgası artar ama olmadığı için sadece küfür ve hakaretlerle KS dönüyor... Umuyorum ki yüksek level mobların sayısı ve bölgesi artar. Ek olarak buna çözüm sağlanabilecek birkaç durum daha var, mesela 60 levelde geçilen Hagardın level sınırı düşürülmesi gibi... Sonuçta yüksek level mobların kesilmesi için çok da yüksek olmaya gerek yok...

Thracian

Üye
Geri bildiriminiz için teşekkürler , sizlerin oyunu deneyimledikçe ve yaptığınız geri bildirimler ile bir çok iyileştirilme yapılacak , sadece sabırlı olmak gerekiyor :)

huseyin35

Üye
Cz de suan 5-6 server olmali. 1. Server haric np olayini kaldirin bu kadar basit her akli biz veriyoz bunlara anlamiyorum

Mello1993

Üye
Pk modu konusuna katılıyorum, ben de daha önce dile getirmiştim.

Yeni yan char açtım, tek başına kasamıyorum çok zorluyor.

İleride tek tük yeni başlayan oyunculara işkence olacak oyun.

Bazen 30-40 dk boş vaktim oluyor gün içerisinde, oyuna girip kasacak yer bulamıyorum. Party beklesen ayrı bir dert, tek başıma chill takılacağım bi slotta bulamıyorum.

amaravolchkova

Üye
Pk modu açmak sizce de adaletsizlik olmayacak mı? O zaman belirli bir seviyeye ulaşan insanlar gelip sizin slotunuzda sizi kesip gönderip yerine eşini dostunu koyacak. Bu defa da böyle şey mi olur bu ne saçmalık diyeceksiniz.

DragneL

Üye
1-2 slot soothsayer slotu daha koysalar sorun ortadan kalkar sanırım =)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. Sürekli olarak düzenleme ve güncellemeler devam etmekte. Mevcut oyuna giriş' sorunları olmaması, oynanışa etki edebilecek sorunları minimize etmek için daha fazla vakit harcıyor şu an developer ekibimiz. Bu önerinizi de kendilerine ileteceğimizden emin olabilirsiniz :)

mmemati17

Üye
Kanal sayısı dün lunaskar için 8 e düştü. Madem kanal düşüyor exp için de diğer slotlarda kullanılmadı oracle ve harpyde herkes. Seri exp geliyor diye. Kanal sayısı da düşünce sürekli ks pt olmaya başladı..

ZenQuiel

Üye
Pk modu açmak sizce de adaletsizlik olmayacak mı? O zaman belirli bir seviyeye ulaşan insanlar gelip sizin slotunuzda sizi kesip gönderip yerine eşini dostunu koyacak. Bu defa da böyle şey mi olur bu ne saçmalık diyeceksiniz.
WoWda ve farklı oyunlarda PK level aralıkları var, karşıdaki adam çok yüksek ya da çok düşükse hasar atamıyorsunuz. Bu dediğim şey en son çözüm olmalı, ondan önce daha kolay çözüm yolları mevcut.
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. Sürekli olarak düzenleme ve güncellemeler devam etmekte. Mevcut oyuna giriş' sorunları olmaması, oynanışa etki edebilecek sorunları minimize etmek için daha fazla vakit harcıyor şu an developer ekibimiz. Bu önerinizi de kendilerine ileteceğimizden emin olabilirsiniz :)
Sağ olun, çok teşekkürler :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt