Slot Tapulayanlar Hakkında

looksepic

Üye
Merhabalar, yeni oyuncuların bazı görevleri yerine getirmesine engel olunuyor. En basit örneği Dread Cyclops slotu. Kimsenin görev yapmasına izin verilmiyor ve leveli yüksek arkadaşlar kimseye izin vermiyorlar. Buna bir çözüm üretilmesi gerekiyor. En azından level farkı arttıkça droplar azalabilir.

WoxHades

Üye
Dread cyclopsda görev yapmaktan çok farm atmak istiyor gibisiniz.Çünkü amacınız görev yapamamak ama level arttıkça drop azalsını istemişsiniz mesela o görevi farklı bir mobla değiştirin görev yapamıyoruz dememişsiniz.Ne kadar akıllı bir milletiz ya aklımızdan geçeni farklı kelimeler kullanarak farklı göstermeyi güzel beceriyoruz.

Ogi

Üye
Leveli ve item'ı olan istediği mobu kesebilir. İnsiyatife kalmış durum eğer insanlık varsa içinde biraz müsade eder.

looksepic

Üye
Farmcı olsam kendi ayağıma böyle bir konu açıp sıkmazdım. Neden bu kadar alındın? Slot tutanlardansın sanırım.

DeniRo

Üye
Arkadaş haklı slot hep dolu.Rica ediyorsun olmuyor.Item düşerse sana veririm diyorsun olmuyor.Biz görevi nasıl yapacağız.

Lonarad

Üye
Büyük balık küçük balığı yer kankam yapcak bişi yok, düşen item hem çok zor düşüp hem de 25-30m arası olduğu için milletin güvenip ptye almaması çok normal. O görevin başka bi slota alınması en mantıklısı, oyunda ne farmda ne de görevde kullanılmayan bir sürü slot var.

WoxHades

Üye
Farmcı olsam kendi ayağıma böyle bir konu açıp sıkmazdım. Neden bu kadar alındın? Slot tutanlardansın sanırım.

Farmcı olabilmen için o slotu dönmen lazım.Sen o slotu dönemediğin için bu konuyu açmış gibisin.Bak başka bir arkadaş da o slotun yerine başka yere alınsın görev demiş mantıklı değil mi ?Bir farm slotunda zaten görev olmamalı mob değiştirilse tüm sorunlar çözülür gibi ?

feysummer

Üye
konuyu açan diyor ki bana o slottan ekmek yedirmiyorlar onlar da yemesin :D amacı görev yapmak falan değil. Ben kasamıyorsam onlar da kasmasın istiyor. Çözüm olarak şunu sunsaydın samimi bulurdum. Dread cyclops mobuna görev koymayın.

1stknockout

Üye
Arkadaşlar her gün akşam saatlerinde deaht valley haritasında harpy slotların hepsini 65 level mageler toplanıp taxi yapıyorlar yasak olmasına rağmen çeşitli forumlarda anlaşıp düşük levelli arkadaşları belli bir para karşılığında kasıyorlar , biz mele toplayıp exp kasmak istediğimizde slota 5 mage geliyorlar sadece o slotu almaya çalışıyorlar taxi ye gelen yasak caydırıcı olmamış sanırım

unqual

Üye
Geçen farklı bir mob da 2 kişi farm yaparken bir arkadaş geldi görev için eşya çıkarsada veririm dedi. 2 aaat drop alamadık bu arkadaş pt ye geldi ve drop bu arkadaşa düştü. Cevap vermeden kaçtı :) bu yüzden ben kimseyi almıyorum. Gücü yeten ks atıp alır slotu.

KARLIGAN

Üye
Geçen farklı bir mob da 2 kişi farm yaparken bir arkadaş geldi görev için eşya çıkarsada veririm dedi. 2 aaat drop alamadık bu arkadaş pt ye geldi ve drop bu arkadaşa düştü. Cevap vermeden kaçtı :) bu yüzden ben kimseyi almıyorum. Gücü yeten ks atıp alır slotu.
aynısı başıma geldi :) ben de artık almıyorum partıye ya da üzerını fulletıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt