Slota Ks Hakkında

LunasCar

Üye
Selam beyler

Bugün başıma gelen bir olay üzerine konuyu açıyorum. Sadece fikrinizi merak ettim. Bildiğiniz üzere çoğu slotlar dolu görev olsun exp olsun kasarken oyuncu fazlalığından dolayı yer bulmak zor.
Biz parti ile bir slotu kapattık sonra bir ekip geldi ve ks attı güçlü olan kazanır dedi bende hak verdim. Peki bende şimdi başka slotlara ks atıp orada parti kursam ayıp mı etmiş olurum yoksa güçlü olan kazanır mantığı mı ?

Delucia

Üye
Aslına bakarsan güçlü olan kazanır. Bu işin gerçeği bu her oyunda

Thracian

Üye
MMORPG'lerde bulunan bir durumdan bahsediyoruz , tabiki oyuncular arasında gerek pve gerekse pvp alanında rekabet olmak durumunda , ekip tüm bu durumların farkında ilerleyen dönemlerde uygun görürlerse gerekli aksiyonları alacaklardır :)

neferkar

Üye
Selam beyler

Bugün başıma gelen bir olay üzerine konuyu açıyorum. Sadece fikrinizi merak ettim. Bildiğiniz üzere çoğu slotlar dolu görev olsun exp olsun kasarken oyuncu fazlalığından dolayı yer bulmak zor.
Biz parti ile bir slotu kapattık sonra bir ekip geldi ve ks attı güçlü olan kazanır dedi bende hak verdim. Peki bende şimdi başka slotlara ks atıp orada parti kursam ayıp mı etmiş olurum yoksa güçlü olan kazanır mantığı mı ?
büyük ihtimalle deru veya apos (buradaki adı neyse artık) partisidir. bu tamamen oyunun saçmalığı. seviye kasmak için sadece belli moblara gidilebiliyor. diğerlerinin görev yapmaktan başka bir işe yaramadığı ortada.
sinir bozucu bir durum olsa da malesef güçlü olan slotu alır. benim de başıma geldi. çok sinir bozucu.
tekrar etmek isterim. bu durumun tek sorumlusu yapımcı ekiptir.

Paris

Üye
MMORPG veya farklı tür oyunlar içerisinde güç sahibi söz sahibidir. Kurallar gereği slota ortak olma kavramı bir ceza teşkil etmemektedir.

FEROBERTOTV

Üye
MMORPG ruhuna terstir ks . Oyun kuralları gereği yaptırımı yoktur fakat oyuncular açısından etik değildir . Eskiden her oyunda KS atan kişiler dışlanır yüzüne bakılmazdı . Bilmeyenler olabilir evet gerçektende bakılmazdı party vs alınmaz bildiğin dışlanırdı da fakat şu an ki etik anlayılşı biraz farklı demekki devir değişiyormuş .

skaztv

Üye
dün bir tane karekter sahibi ekip bizede ks gelmişti. O arkadaşların her birini not ettik. Nerede görürsek onlara ks oturacağız.

N1pple

Üye
maalesef lunaskarda kanal sayısının az olması, gmlerin belirli önemli slotları gezip makroya bırakıp sabaha kadar kasanları tespit edip banlamadığı sürece bu ks slot kavgaları vb olaylar daha çok döner. Milyonlarca yaratık keserek xp almamızı istiyorsunuz eyvallah o halde gmler tek tek gezip gerekeni yapıp makro kasanları banlayacak arkadaş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt