Öneri Slota KS ( Sabah sabah tadımızı kaçıranlarda bugün )

Tengri54

Üye
Slota geldim kasmaya başladım , şu resimdeki saygısız, sorgusuz sualsiz gelip slota oturdu , öncelikle sakince uyarıp slotta olduğumu söyledim ama umrunda olmadı, benden daha avantajlı oldugu için ise slotu terk ettim. Bu ve bunun gibi saygısız insanları burada paylaşmaya devam edeceğim. Oyun yeterince zorken bunun gibi insanlar daha da zorlaştırıyorlar... Kesebileceği bir sürü slot varken benim slotuma gelip ks atmak ne demek ?... bu tarz oyunculara yaptırım uygulanmalı...
Dread.jpg

Zbam

Üye
Kardeş git single player oyun oyna sana slot mu bırakacaklar birde.Kutuyu kaybediyorsan bırak git kazanabileceğin savaşlara gir her slota erken gelen otursun ozaman istediği kadar

GNOL

Üye
Senin slotun diye bir şey yok, kim güçlüyse o alır selam bile vermek zorunda değil çıkın artık şu komik kafadan

Tengri54

Üye
Kardeş git single player oyun oyna sana slot mu bırakacaklar birde.Kutuyu kaybediyorsan bırak git kazanabileceğin savaşlara gir her slota erken gelen otursun ozaman istediği kadar
Sabah akşam fark etmez , slota gelirsin slot doluysa dokunmaz başka slot bakarsın. En son olmadı CH değiştirir boş slotlara bakarsın. Sen ve senin gibi bencil ve saygısız insanlar olduğu sürece , solo oyuncular oyunları bir süre sonra bırakırlar. BP ler ve okcular harici warrior ve mageler farm yapamayacakmı ? Şu ben merkezli yaşam tarzınızdan bir kurtulun. Gerçi size ne anlatılsa boş , kafalar sabit .

kopil

Üye
Sabah akşam fark etmez , slota gelirsin slot doluysa dokunmaz başka slot bakarsın. En son olmadı CH değiştirir boş slotlara bakarsın. Sen ve senin gibi bencil ve saygısız insanlar olduğu sürece , solo oyuncular oyunları bir süre sonra bırakırlar. BP ler ve okcular harici warrior ve mageler farm yapamayacakmı ? Şu ben merkezli yaşam tarzınızdan bir kurtulun. Gerçi size ne anlatılsa boş , kafalar sabit .
Kusura bakmayin da serverda 3 4 slotta donuyor tum farm. Adam giriyor 6 8 saat cikmiyor. Ekmek kuyrugu mu bu millet sira bekleyecek? Guclu olan yada arkadaslari olan girip aliyor. Kusura bakmayin da su slot dolu muhabbetleri gercekten biktirdi.

Zbam

Üye
Ben neden salıcam sana slot sebebi ne poison rock kesmek istiyorum ve senin olduğun channel alabileceğim tek slot neden senden almayayım o slotu senin keyfini mi bekleyeceğim ben

Judiciaryn

Üye
kardeşim adamda tek başına gelmiş slota sende slotta tek başınasın iyi olan alır kutuyu bu oyunun kimyasında var bu iş anlamadım ki ben nasıl bir şey istiyorsunuz.

Tengri54

Üye
kardeşim adamda tek başına gelmiş slota sende slotta tek başınasın iyi olan alır kutuyu bu oyunun kimyasında var bu iş anlamadım ki ben nasıl bir şey istiyorsunuz.
Valla sizde olmayan birşey kardeşim. Saygı ...
Ben alabileceğim slota da girmem eğer biri varsa.
Fakat anladığım kadarı ile sizlerde bu düşünce gelişmemiş.
Düşünüyorum acaba benmi haksızım diye.
Kendimden pay biçtiğimde ve ''tanıdığım diğer insanlar'' a bakarak bir çoğumuz diğer oyuncuların haklarını da gözetiyoruz.

Dediğim gibi yorumları okudum da , sizde ki bu düşünce yapısı ile solo oyuncular bu oyunda tutunamazlar. Sevdiğiniz oyunun gelişmesi için diğer oyunculara da destek olmanız , olamıyorsanız da köstek olmamanız lazım. Her neyse sizinle tartışmayacağım zira sizde ki bu sabit kafa ve bencil düşünce yapısı ile olay sadece yine bencil tavırlarınızla kendinizi haklı çıkarma çabanıza dönüşecek. Ben bu tutumu hiç anlamadım anlamayacağım.

Zbam

Üye
Kendimden pay biçtiğimde ve ''tanıdığım diğer insanlar'' a bakarak bir çoğumuz diğer oyuncuların haklarını da gözetiyoruz.

Dediğim gibi yorumları okudum da , sizde ki bu düşünce yapısı ile solo oyuncular bu oyunda tutunamazlar. Sevdiğiniz oyunun gelişmesi için diğer oyunculara da destek olmanız , olamıyorsanız da köstek olmamanız lazım. Her neyse sizinle tartışmayacağım zira sizde ki bu sabit kafa ve bencil düşünce yapısı ile olay sadece yine bencil tavırlarınızla kendinizi haklı çıkarma çabanıza dönüşecek. Ben bu tutumu hiç anlamadım anlamayacağım.
Ben solo oyuncuyum gayette tutunuyorum benden güçlü biri gelince slotu bırakıp kolay gelsin diyorum diğer kişilerden de güçlü olana SAYGI DUYUP slotu bırakmasını bekliyorum bi slotu senden güçlüler dönüyorsa bırak git daha güçsüz kişilerin döndüğü slotlara doğru oralarda kendine slot bul

Lady

Üye
Sizi çok üzerler bu oyunda. :cry:

Judiciaryn

Üye
kardeşim exp kasan bir partinin slotuna gidip ks atmak saygısızlıktır çünkü onlarca exp slotu var ama oyunda malum farm slotları kısıtlı ve bu slotlarında en iyisinde zaman harcamak ister herkes ve her zaman en iyi slotları en iyi oyuncular alır ; senin dediğin saygıya göre o zaman pk'da adam baktın cıplak elinde itemi yok ona vurma :D:D gerçekten çok üzülürsünüz bu oyunda knklar

Mitraileusse

Üye
Drop alan sabit slotlar yerine tüm slotların rng ye göre attığı bi farm hayalim ..

C.Brigante

Üye
Dostum merhaba, bence cok yanlis dusunuyorsun,
-Tanimadigin birinin SENIN kurallarina saygi duymasini beklemek bana mantikli gelmiyor. Zira oyunun kurali belli %51 ve ustu hasar vuran kutuyu alir.
-Kasabilecegi onca slot varken diyorsun sanki sana bir garezi varmis gibi algilamis olabilirsin ancak resimden gordugum uzere death valley poison rocktasiniz.2 kanal toplam 4 slot, dv gibi bereketli topraklara gore bence az bile.
-Oyunun kurallarina ilaveten senin, alinin velinin, x in kurallarina uymuyor diye insanlara kizmak saygisiz demek yerine oyunu kuralina gore oynamayi secebilirsin.
-Seni rahatsiz eden (orn: farm slotlari yetersiz) durumlari yonetimle forum veya ticket uzerinden paylasip mantikli bir cozum umabilirsin.
Bunlari bu tarz yanlis beklentileri olan tum arkadaslar icin yazdim. Zira kimseye sonradan gelip sizden fazla vurup kutulari aldi diye yaptirim uygulanmaz.

webali

Üye

Kardeşim senin düşüncen en doğrusu sana sonuna kadar katılıyorum ve hak veriyorum.

Bende bir slotu dolu gördüğüm de direk oradan uzaklaşıyorum ama böyle yapmamak gerekiyor yorumlardan ve oyunda yapılandan anladığım kadarı ile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt